2010 Temmuz Anneleri : )

Günaydınn canımm...
Oy oyy ne güzel haberler getirmişsinn maaşallah bebişin büyümüş annesi....Utanmasını da biliyor bunlar vallayerimsenibenMaaşallah canım ayrıntılı da böyle güzel çıkıcak inş.

Herkese günaydın , Kontrolü yaptıran arkadaşların gözü aydın darısı bizim başımıza
ben ay başı yaptıracağım daha çok var dr 24. hafta yaptırıcaksın dedi sanki biraz geç gibi geldi bana

günaydın şeker evet bızlere gör biraz gec ama bu kotorller 20 ve 24 haftalr arası yapılıorr yanı geç kalmış syaılmazsın burdakilere göre biraz geç

Günaydın canım...

Çok teşekkür ederim.opuyorumnanaktan

İnşallah ayrıntılı da güzel çıkar.

günaydın arkadaşlar
amanda aman caprimizin meleği koccaman olmuşş maşallah maşallah çok evindim canım gözün aydın

günaydın kızlarr
capricim gözün aydın canım maşallah bebeğinin sağlıklı olması çok güzel bide kıpır kıpırmış çok şirin ya. umarım bende bugün güzel haberler alırım benim miniş pek hareketsize benziyo ama bakalım:) bide dün akşam işten çıkarken merdivenden düştüm:) bi anda dört beş merdiven aşağıda buldum kendimi ama Allahtan çok aşırı hızlı düşmedim sanırım Allahım bebişimi ve beni korudu çok şükür.

Çok teşekkürler sule'cim darısı senin ve diğer arkadaşların başına inşallah...:Saruboceq:

Hiç sorma kıpır kıpır da kelime mi bir sn yerinde durmuyor ki...

Aman canım yaaa Allah korumuş sizi...

İnşallah bişeyin yoktur. Korkutma bizi...
:1shok::1shok:

canım benmm çok geçmiş olsun peki acile gittinmii kanama olmadı bişe olmadı die ihmal etme annem hemen git kontrole çok üüzldümmm rabbim sizi korumuş meleğinin melekleridir dikkatli ol canım bence kontrole gıtt kuju :Saruboceq: :Saruboceq:

günaydınn canımm...
Aman geçmiş olsun Sulecik allah korumuş tatlım çok dikkat etmek gerekiyor görünmez kaza bunlar...

yok canlarım ya kanama felan olmadı bende önemli bişey olmadığını düşündüm ama bugün zaten doktor kontrolüm vardı 17.00 de kontrole gitcem inş. bi şey olmamıştır.

yok canlarım ya kanama felan olmadı bende önemli bişey olmadığını düşündüm ama bugün zaten doktor kontrolüm vardı 17.00 de kontrole gitcem inş. bi şey olmamıştır.

inşş cnm innş rabbım senıde meleğinide korussunn

günydın canım geçmiş olsun Çok dikkat etmemiz lazım ya biz neyede minişler çok hassas

kızlar günaydın! ben geldim
bu hafta ev hanımıyım :) "anne olunca anladım" diye bir program varmış. onu seyrediyorum şu an. hamilelik dönemini anlatıyorlar.
şulecik çok geçmiş olsun canım. inşallah bebişini görceksin bugün, çok sağlıklıdır annesi inş.
biraz geçmişi okuyup geliyorum.

Capri ve Hatce güzel haberlerinizi okudum. gözünüz aydın kızlar!! maşallah bebişlere..

Kızlar benim cok moralim bozuk...

Bugun 19+4 haftalıgımız ama benim bebisim oynamıyor, en son pazar gunu sanki bi kıpırtı gibi bisi hissettim ama bir daha yok, cok korkuyorum, boyle bir durum yasayan var mı?

Kızlar benim cok moralim bozuk...

Bugun 19+4 haftalıgımız ama benim bebisim oynamıyor, en son pazar gunu sanki bi kıpırtı gibi bisi hissettim ama bir daha yok, cok korkuyorum, boyle bir durum yasayan var mı?

cnmm zaten 18-20 haftalar arası gıssetmeye başlarsın eğer fazla kılo aldıysan dahada gec hıseedebilirsin korkme bence ama bole strese gireceksen bebekte üzülrü bir kontrole git için rahatlasın istersen

selam kızla nasılsınız gece bir gaz sancısı anlatamam size hiç böle bişiy yaşamadım üstümü çok kalın giyinip yattım gece terledim inanın bebeğimde kıpırdamadı gece karnımm taş gibiydi tabi hepsini çıkarttım gece ama zor bir geceydi sabah iyiydim bebeğimde oynuyordu neden bukadar gaz sancısı çekiyorum anlamadım üşütmektenmi yani baklagil falanda yemiyorum ama :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…