Günaydın kızlar,a.s.
Dün akşam pıtırcığımı gördük maşallah herşeyi çok güzelmiş. Doktorumuzun kontrol ettiği ultrason da 4 boyutluydu ama yine de başka bir merkeze ayrıntılıya gönderdi.
Kısmet olursa yarın için randevu alıcam.
Maşallah 478 gr olmuş bıdığım. Süper dedi doktor amcası...
Ama hareketlerini görecektiniz inanamazsınız otomatiğe bağlanmış gibi beni tekmeliyordu, dönüyor vuruyor şaştık kaldık o şekilde görünce çok güzeldi yaa yerinde durmuyordu.
Sonra da bizi duydu mu naptı utandı bıdığım yüzünü kapattı bekledik bekledik açmadı.
Allah'a şükürler olsun. Bu nasıl bir mucize yaa canımız kanımız...:Saruboceq:
İnşallah ayrıntılıdan da güzel haberler alırız. Hayırlısı olsun bakalım.:Saruboceq::Saruboceq:
Herkese günaydın , Kontrolü yaptıran arkadaşların gözü aydın darısı bizim başımıza
ben ay başı yaptıracağım daha çok var dr 24. hafta yaptırıcaksın dedi sanki biraz geç gibi geldi bana
Günaydınn canımm...
Oy oyy ne güzel haberler getirmişsinn maaşallah bebişin büyümüş annesi....Utanmasını da biliyor bunlar vallayerimsenibenMaaşallah canım ayrıntılı da böyle güzel çıkıcak inş.
günaydın arkadaşlar
amanda aman caprimizin meleği koccaman olmuşş maşallah maşallah çok evindim canım gözün aydın
günaydın kızlarr
capricim gözün aydın canım maşallah bebeğinin sağlıklı olması çok güzel bide kıpır kıpırmış çok şirin ya. umarım bende bugün güzel haberler alırım benim miniş pek hareketsize benziyo ama bakalım:) bide dün akşam işten çıkarken merdivenden düştüm:) bi anda dört beş merdiven aşağıda buldum kendimi ama Allahtan çok aşırı hızlı düşmedim sanırım Allahım bebişimi ve beni korudu çok şükür.
günaydın kızlarr
capricim gözün aydın canım maşallah bebeğinin sağlıklı olması çok güzel bide kıpır kıpırmış çok şirin ya. umarım bende bugün güzel haberler alırım benim miniş pek hareketsize benziyo ama bakalım:) bide dün akşam işten çıkarken merdivenden düştüm:) bi anda dört beş merdiven aşağıda buldum kendimi ama Allahtan çok aşırı hızlı düşmedim sanırım Allahım bebişimi ve beni korudu çok şükür.
günaydın kızlarr
yok canlarım ya kanama felan olmadı bende önemli bişey olmadığını düşündüm ama bugün zaten doktor kontrolüm vardı 17.00 de kontrole gitcem inş. bi şey olmamıştır.
günaydın kızlarr
Capri ve Hatce güzel haberlerinizi okudum. gözünüz aydın kızlar!! maşallah bebişlere..
Kızlar benim cok moralim bozuk...
Bugun 19+4 haftalıgımız ama benim bebisim oynamıyor, en son pazar gunu sanki bi kıpırtı gibi bisi hissettim ama bir daha yok, cok korkuyorum, boyle bir durum yasayan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?