canım bende geç hissettim bugün 23+5 yaklaşık 2 - 2.5 haftadır net hissediyorum, ayrıca dr plesantamın yerleşme şekline bakıp, geç hissedebileceğimi söylemişti, sende panik yapma.Kızlar benim cok moralim bozuk...
Bugun 19+4 haftalıgımız ama benim bebisim oynamıyor, en son pazar gunu sanki bi kıpırtı gibi bisi hissettim ama bir daha yok, cok korkuyorum, boyle bir durum yasayan var mı?
Günaydın kızlar,a.s.
Dün akşam pıtırcığımı gördük maşallah herşeyi çok güzelmiş. Doktorumuzun kontrol ettiği ultrason da 4 boyutluydu ama yine de başka bir merkeze ayrıntılıya gönderdi.
Kısmet olursa yarın için randevu alıcam.
Maşallah 478 gr olmuş bıdığım. Süper dedi doktor amcası...
Ama hareketlerini görecektiniz inanamazsınız otomatiğe bağlanmış gibi beni tekmeliyordu, dönüyor vuruyor şaştık kaldık o şekilde görünce çok güzeldi yaa yerinde durmuyordu.
Sonra da bizi duydu mu naptı utandı bıdığım yüzünü kapattı bekledik bekledik açmadı.
Allah'a şükürler olsun. Bu nasıl bir mucize yaa canımız kanımız...:Saruboceq:
İnşallah ayrıntılıdan da güzel haberler alırız. Hayırlısı olsun bakalım.:Saruboceq::Saruboceq:
geçmiş olsun canım, bende pek olmuyor butür gaz olayları.ama yüksek ihtimal üşütmekle ilgili olabilir, ben çok kolluyorum kendimi.selam kızla nasılsınız gece bir gaz sancısı anlatamam size hiç böle bişiy yaşamadım üstümü çok kalın giyinip yattım gece terledim inanın bebeğimde kıpırdamadı gece karnımm taş gibiydi tabi hepsini çıkarttım gece ama zor bir geceydi sabah iyiydim bebeğimde oynuyordu neden bukadar gaz sancısı çekiyorum anlamadım üşütmektenmi yani baklagil falanda yemiyorum ama :kedi:
selam kızla nasılsınız gece bir gaz sancısı anlatamam size hiç böle bişiy yaşamadım üstümü çok kalın giyinip yattım gece terledim inanın bebeğimde kıpırdamadı gece karnımm taş gibiydi tabi hepsini çıkarttım gece ama zor bir geceydi sabah iyiydim bebeğimde oynuyordu neden bukadar gaz sancısı çekiyorum anlamadım üşütmektenmi yani baklagil falanda yemiyorum ama :kedi:
Merhaba arkadaşlar, herhalde 2 hafta oldu hiç giremedim kk ya.
O kadar yorgun ve yoğunum ki, giresim bile gelmiyor.
Birkaç sayfa okudum, sizlerden güzel haberler almak beni çok mutlu ediyor.
Sulecik cok geçmiş olsun canım, ucuz atlatmışsın, kendine biraz daha dikkat et canım, biliyorum insan eskisi gibi olmak istiyor ama artık birkaç ay mümkün değil(
Bizde c.tesi dr a gittik, kızlardan biri 482 diğer 560 gr dı, aralarında 1haftalık bir fark var ama cok önemsemiyorum, sağlıkla kucağıma alayım, eşitlerim onları diye düşünüyorum:)
bu hafta 1.tetanoz iğnemi olucam + şeker yüklememi yaptıracağım c.tesi.
sizlerden yaptıran varmı bunları???
ayrıca dr araba kullanmamı yasakladı, bende 30.haftada izne çıkıcam ama bu aradaki 6 hafta işe nasıl gelicem onun derdindeyim şimdilerde.
ben artık bayağı büyüdüm, aslında topalmda 6 - 6.5 kilo almışım ama karnım çok gerildi.
arada bebe yağı sürmeme rağmen, malesef çatladım.
annem tvde bişi duymuş, balmumunu hakiki zeytinyağında eritip sürünce, çatlamışa bile iyi geliyor diye?duyanınız varmı? sizde çatlaklar oldumu?
ay çok sordum ama birkaç haftalık biriktirmişim.
öptüm hepinizi... opuyorumnanaktan
canım bende geç hissettim bugün 23+5 yaklaşık 2 - 2.5 haftadır net hissediyorum, ayrıca dr plesantamın yerleşme şekline bakıp, geç hissedebileceğimi söylemişti, sende panik yapma.
maşallah canım maşallah, bak başlarda ne kadar sıkıntılıydın, Allaha şükür geçti o günler.
geçmiş olsun canım, bende pek olmuyor butür gaz olayları.ama yüksek ihtimal üşütmekle ilgili olabilir, ben çok kolluyorum kendimi.
selam kızla nasılsınız gece bir gaz sancısı anlatamam size hiç böle bişiy yaşamadım üstümü çok kalın giyinip yattım gece terledim inanın bebeğimde kıpırdamadı gece karnımm taş gibiydi tabi hepsini çıkarttım gece ama zor bir geceydi sabah iyiydim bebeğimde oynuyordu neden bukadar gaz sancısı çekiyorum anlamadım üşütmektenmi yani baklagil falanda yemiyorum ama :kedi:
Slm kızlar...
Nasılsınız?
Ben dün 1. doz tetanoz aşımı yaptırdım.Kolum kopuyor şu an.Çok ağar bir aşıymış.
Akşam ağrısından ağladım yani.Eşim giydirdi pijamalarımı falan o derce artık.Ben aşıdan gelince deli gibi iş yaptım o an bişi yoktu çünkü acısı sonra çıkıyor.Henüz yaptırmayanlar varsa onları uyarayım aşıdan sonra kolunuzu sakın yormayın.
2-3 gün sürer dedi yapan ebe.Ahhh kangren oldu sanki kolum demir gibi ağar.
Hava açtı burda yine güneş olunca insan mutlanıyo.
Yaz gelsin artık.Giyelim püfür püfür elbiselerimizi.
hosgeldın mıss kaprıs.evet ası ıkı gün sızlatıyor.bıde fazla yormamak lazım kolu yaptırdıgın yerdekı kısı neden uyarmadysaklava: yarına hafıfler merak etme.
İnşallah canım inşallah.Aman anne olmak ne zor zanaat:)))
Ya aslında hemşire söyledi ama ben kulak asmadım çünkü eve ilk geldiğimde bi ağrı yoktu.Sonrada anamı ağlatıı.
Merhaba arkadaşlar, herhalde 2 hafta oldu hiç giremedim kk ya.
Bizde c.tesi dr a gittik, kızlardan biri 482 diğer 560 gr dı, aralarında 1haftalık bir fark var ama cok önemsemiyorum, sağlıkla kucağıma alayım, eşitlerim onları diye düşünüyorum:)
bu hafta 1.tetanoz iğnemi olucam + şeker yüklememi yaptıracağım c.tesi.
sizlerden yaptıran varmı bunları???
ayrıca dr araba kullanmamı yasakladı, bende 30.haftada izne çıkıcam ama bu aradaki 6 hafta işe nasıl gelicem onun derdindeyim şimdilerde.
ben artık bayağı büyüdüm, aslında topalmda 6 - 6.5 kilo almışım ama karnım çok gerildi.
arada bebe yağı sürmeme rağmen, malesef çatladım.
annem tvde bişi duymuş, balmumunu hakiki zeytinyağında eritip sürünce, çatlamışa bile iyi geliyor diye?duyanınız varmı? sizde çatlaklar oldumu?
ay çok sordum ama birkaç haftalık biriktirmişim.
öptüm hepinizi... opuyorumnanaktan
maşallah canım maşallah, bak başlarda ne kadar sıkıntılıydın, Allaha şükür geçti o günler.
ya aşı için ben çok geç kaldım desenızeee :'( izin alamaıorum bir türlü ve sağlık ocağı bana 45 dak mesafe uzaklıkta iş yerıme işe gelmmde şart ne yapıcm bilemedim şimdiii ama sezeryan doğum için falan bu aşı şartmış mafoldumben
geçmiş olsun canımmm hehehe sen hemen 2 yi düşünüyordunn şekerr birde doğduktan sonra anlıcaz valla ne zor olduğnu:) doktora dedımkı ben bıdığımı çok özlüorum dedım doğunca görürüm seni dedi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Yaaa anacım sizden de hiç kaçmıyo var ya.
Evet ikinciyi düşünüyodum kızları çok sveiyorum ya kızım olsun diye öyle diyodum.
Ama artık oğluşuma çok alıştım o gelsin dünyamı bi doldursun daha kız mız da istemiorum.
Kendime oğlan çocuğunu daha bi yakıştırmaya başladım bu aralar:))
İşin şakasıyd o ikinci falan ben hele birinciyi bi halledebilsem sonra bakarız.
Babamız isyanlarda bu günlerde zaten ikinci falan isteyeceğini sanmıyorum:)))
slm kızlar.
Slm kızlar...
Nasılsınız?
Ben dün 1. doz tetanoz aşımı yaptırdım.Kolum kopuyor şu an.Çok ağar bir aşıymış.
Akşam ağrısından ağladım yani.Eşim giydirdi pijamalarımı falan o derce artık.Ben aşıdan gelince deli gibi iş yaptım o an bişi yoktu çünkü acısı sonra çıkıyor.Henüz yaptırmayanlar varsa onları uyarayım aşıdan sonra kolunuzu sakın yormayın.
2-3 gün sürer dedi yapan ebe.Ahhh kangren oldu sanki kolum demir gibi ağar.
Hava açtı burda yine güneş olunca insan mutlanıyo.
Yaz gelsin artık.Giyelim püfür püfür elbiselerimizi.
geçmiş olsun canımmm hehehe sen hemen 2 yi düşünüyordunn şekerr birde doğduktan sonra anlıcaz valla ne zor olduğnu:) doktora dedımkı ben bıdığımı çok özlüorum dedım doğunca görürüm seni dedi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ya aşı için ben çok geç kaldım desenızeee :'( izin alamaıorum bir türlü ve sağlık ocağı bana 45 dak mesafe uzaklıkta iş yerıme işe gelmmde şart ne yapıcm bilemedim şimdiii ama sezeryan doğum için falan bu aşı şartmış mafoldumben
Yaaa anacım sizden de hiç kaçmıyo var ya.
Evet ikinciyi düşünüyodum kızları çok sveiyorum ya kızım olsun diye öyle diyodum.
Ama artık oğluşuma çok alıştım o gelsin dünyamı bi doldursun daha kız mız da istemiorum.
Kendime oğlan çocuğunu daha bi yakıştırmaya başladım bu aralar:))
İşin şakasıyd o ikinci falan ben hele birinciyi bi halledebilsem sonra bakarız.
Babamız isyanlarda bu günlerde zaten ikinci falan isteyeceğini sanmıyorum:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?