- 11 Haziran 2009
- 3.329
- 73
- 163
- 42
Slm nefetiti hoş geldin canım...a.s.
Senin tecrüben bana ders olsun eminim ben de durmazdım senin gibi...
Elbiseden ziyade ben meyveler için istiyorum.
Nisandan itibaren istediğim meyveler çıkmaya başlar. ohhhhhhhhhhhhhhhhhhh:teytey::teytey::dance::dance:
Doktorun dediği gii acaba doğduklarında bizleri neler bekliyor.
Allah yeme, emme, sağlık problemi olmayan bebişler nasip etsin bizlere...:Saruboceq:
cok mı sıkı calısıyorsunuz canım?hastaneye gıtmısın ya dr keske orda yaptırsaydın haftasonu.
merhaba herkese güzel Temmuz anneleri zemuszemus
biz bugün doktora gideceğiz. bakalım kızım bu sefer gösterecekmi gül yüzünü kaydirigubbakcemile2
hayırlısı bakalım. sağlıklı olsunlarda....
Aminnnn Amin canım.
Dua ederken hep sağlıklı sıhhatli, aklllı uslu olsun diye dua ediyorum.
Zahmetsiz bebişlerimiz olur inşallah.
Yedir içir uyut oynaa ohhh mis gibi.
Zırlayan mızlanan bebeklerden rabbim korusun.Üstlerinde şirinlikten başka huy olmasın inşallah.
Çok mu istedim?:)))
Böyle bebek olmaz mı ki?
kaçmaz tabeeee :jeyyar: :jeyyar: işin şakası şekerr yaa her zorluğa rağmen anne olmayıı tekrar tekrar isteyenleri çok ii biliyorumm cunku senın bır parçan olduğu için zoruna gitmior fedakarlıklar içinden geliorrr bir doğum hıkayesınde okudum kadın okadr zorlanıorkı yeterki bebeğimi vakumla almayın ben her şekilde size yardım edıcem dıor oan o acıları unutuyor evladı için çok ağladım o hıkayedeee rabbım çocuklarımızı zamanında sağlık sıhatle versin elimizeee :Saruboceq: :Saruboceq:
inşallah olur canmm ama birazzz zorrrr şu annelerin komık hallerini okuyorum kopuyorum ya herkez aynı şeyleri yapıormuş bizdemi yapıcazz acabaaa :roflol: :roflol: :roflol:
hosgeldın canım.
benım bebıs bana acyıp vuruyor nasıl yogun hıssedıyorum anlatamam.
Ayy ben de okuyorum canım harbi ne tuhaf oluyo insanlar.
Çok komik şeyler yazmış hatunlar:)))
Aminnnn Amin canım.
Dua ederken hep sağlıklı sıhhatli, aklllı uslu olsun diye dua ediyorum.
Zahmetsiz bebişlerimiz olur inşallah.
Yedir içir uyut oynaa ohhh mis gibi.
Zırlayan mızlanan bebeklerden rabbim korusun.Üstlerinde şirinlikten başka huy olmasın inşallah.
Çok mu istedim?:)))
Böyle bebek olmaz mı ki?
ve dikkat ettınmı herkez aynısını yapmışş dmeek ki bizde yapıcaz bebek die eşinin sırtınaa vuranlar pıt pıt dieee :):) gece kalkıp bebeği arayanlar :)
annen cok güzel bır benzetme yapmıs ya cok hosuma gıttı.
Kızz kalk git izin al aşını yaptır oturmuş komik şeyler okuyo.
Ne diyim ben sana emr-ckr?Git yaptır da senin de kolun zonklasın.Şimdi canım yanıyo ya herkesin ki öyle olsun istiyorum:))))sempatiksalakcinni
Şaka şaka seni düşündüğümden didim.
Yok mu izin alma şansın.
yok cnm bırde eşim bugun dişini yaptıro o hasta bırdeben hasta olmak istemıorumm o iileşsin ben gidicem
yok canım benımde ılk bebıs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?