2010 Temmuz Anneleri : )

Aminnnn Amin canım.
Dua ederken hep sağlıklı sıhhatli, aklllı uslu olsun diye dua ediyorum.
Zahmetsiz bebişlerimiz olur inşallah.
Yedir içir uyut oynaa ohhh mis gibi.
Zırlayan mızlanan bebeklerden rabbim korusun.Üstlerinde şirinlikten başka huy olmasın inşallah.
Çok mu istedim?:)))
Böyle bebek olmaz mı ki?

hosbulduk capricim.tv ızlıyorum esra ceyhanın programı kalmıs galıba hamıslerle ılgılı güzel bılgıler verılıyordu.yerınde ceyız show var.kaydirigubbakcemile3

merhaba herkese güzel Temmuz anneleri zemuszemus

biz bugün doktora gideceğiz. bakalım kızım bu sefer gösterecekmi gül yüzünü kaydirigubbakcemile2
hayırlısı bakalım. sağlıklı olsunlarda....

merhaba herkese güzel Temmuz anneleri zemuszemus

biz bugün doktora gideceğiz. bakalım kızım bu sefer gösterecekmi gül yüzünü kaydirigubbakcemile2
hayırlısı bakalım. sağlıklı olsunlarda....

hosgeldın canım.

benım bebıs bana acyıp vuruyor nasıl yogun hıssedıyorum anlatamam.

inşallah olur canmm ama birazzz zorrrr şu annelerin komık hallerini okuyorum kopuyorum ya herkez aynı şeyleri yapıormuş bizdemi yapıcazz acabaaa :roflol: :roflol: :roflol:

Tabii tabi güzel bi duygu olmasa bu kadar millet ikinciyi üçüncüyü neden yapsın.

Geçen annemle tel.de konuşurken ben de göz yaşlarımı tutamadım.Korkularımdan bahsediyodum.Anne ben nasıl doğurcam falan diyodum.Kadının kalbine inecek.

Bana bi benzetme yaptı çok hoşuma gitti.Doğum anını şöyle düşün dedi.Sanki gök gürlüyo yağmur fırtına hava kapkaranlık 5 dk.da heryer delirir ya onun gibi.ama 5 dk. sonra güneş açar o andan bir eser kalmaz her yer aydınlanır içine huzur dolar da unutursun ya o fırtınayı.İşte bebğin kollarına geldiğinde sen de o acıyı unutacaksın dedi.Tabi ben de gözyaşları foraaaaaaa............

inşallah olur canmm ama birazzz zorrrr şu annelerin komık hallerini okuyorum kopuyorum ya herkez aynı şeyleri yapıormuş bizdemi yapıcazz acabaaa :roflol: :roflol: :roflol:

Ayy ben de okuyorum canım harbi ne tuhaf oluyo insanlar.
Çok komik şeyler yazmış hatunlar:)))

hosgeldın canım.

benım bebıs bana acyıp vuruyor nasıl yogun hıssedıyorum anlatamam.

bende son bir haftadır kızımı çok net bir şekilde hissediyorum. elimi ayağımı bilmem ama git gide daha sık hatırlatıyor kendini....

şeker yüklemesi 23. haftada falan mı yapılıyor? bugün gittiğimizde sanırım konuşacağız...

Ayy ben de okuyorum canım harbi ne tuhaf oluyo insanlar.
Çok komik şeyler yazmış hatunlar:)))

ve dikkat ettınmı herkez aynısını yapmışş dmeek ki bizde yapıcaz bebek die eşinin sırtınaa vuranlar pıt pıt dieee :):) gece kalkıp bebeği arayanlar :)

Amin canım amiiiiiiin.....:Saruboceq:

Neden olmasın Rabbim o kdar büyük ki yeter ki biz gönülden inanalım gönülden isteyelim bize nasip edecektir.

ve dikkat ettınmı herkez aynısını yapmışş dmeek ki bizde yapıcaz bebek die eşinin sırtınaa vuranlar pıt pıt dieee :):) gece kalkıp bebeği arayanlar :)

Kızz kalk git izin al aşını yaptır oturmuş komik şeyler okuyo.
Ne diyim ben sana emr-ckr?Git yaptır da senin de kolun zonklasın.Şimdi canım yanıyo ya herkesin ki öyle olsun istiyorum:))))sempatiksalakcinni
Şaka şaka seni düşündüğümden didim.
Yok mu izin alma şansın.

yok cnm bırde eşim bugun dişini yaptıro o hasta bırdeben hasta olmak istemıorumm o iileşsin ben gidicem

yok cnm bırde eşim bugun dişini yaptıro o hasta bırdeben hasta olmak istemıorumm o iileşsin ben gidicem

Ooooo olmaz o zaman canım.Bi evde iki nazlı çekilmez .Eşin iyileşsin sen sonra zonklarsın:)))

Anam nerde bu millet 3 kişi muhbbet edioz haaa.
Ayy bu ne sakinlik:))Sıkıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmm

altta kimler var onlarda görünmüooo bu foruma bişiler oldu bu aralar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…