Bu arada yemeğim yok ama benim çok uykum geldi.
Öfff yemek yapmak zor geldi bugün(((
merhaba herkese güzel Temmuz anneleri zemuszemus
biz bugün doktora gideceğiz. bakalım kızım bu sefer gösterecekmi gül yüzünü kaydirigubbakcemile2
hayırlısı bakalım. sağlıklı olsunlarda....
hosbulduk capricim.tv ızlıyorum esra ceyhanın programı kalmıs galıba hamıslerle ılgılı güzel bılgıler verılıyordu.yerınde ceyız show var.kaydirigubbakcemile3
Tabii tabi güzel bi duygu olmasa bu kadar millet ikinciyi üçüncüyü neden yapsın.
Geçen annemle tel.de konuşurken ben de göz yaşlarımı tutamadım.Korkularımdan bahsediyodum.Anne ben nasıl doğurcam falan diyodum.Kadının kalbine inecek.
Bana bi benzetme yaptı çok hoşuma gitti.Doğum anını şöyle düşün dedi.Sanki gök gürlüyo yağmur fırtına hava kapkaranlık 5 dk.da heryer delirir ya onun gibi.ama 5 dk. sonra güneş açar o andan bir eser kalmaz her yer aydınlanır içine huzur dolar da unutursun ya o fırtınayı.İşte bebğin kollarına geldiğinde sen de o acıyı unutacaksın dedi.Tabi ben de gözyaşları foraaaaaaa............
bugün yıgenımın dogum günü 11.yasına gırcek.ayy bızımkıler dogmadı daha Allahım bızımkılerınde nıce yaslarnı görmeyı nasıp eetsın ınsallah.
nice mutlu yıllara canmm allah evladınında nice doğum yıllarını göremek nasip etsinn opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
sen hastasın şeker bu akşam kahvaltı yapınn
meraba arkadaslar aranıza yenı katıldım bende temmuz annesıyım ılk bebegım cok heyecanlıyım zaman gacmek bılmıyor sızınle paylasmak ıstedımŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?