2010 Temmuz Anneleri : )

Yaa cidden kim var km yok onu da göremioruızzzz.

Kızlar aranızda bebişinbe nevresim alan var mı?Bana tavsiye de bulunur musunuz.

Bu arada yemeğim yok ama benim çok uykum geldi.

Öfff yemek yapmak zor geldi bugün(((

merhaba herkese güzel Temmuz anneleri zemuszemus

biz bugün doktora gideceğiz. bakalım kızım bu sefer gösterecekmi gül yüzünü kaydirigubbakcemile2
hayırlısı bakalım. sağlıklı olsunlarda....

Hadi hayırlısı inşallah canım. Güzel haberlerle gelirsin inşallah...

hosbulduk capricim.tv ızlıyorum esra ceyhanın programı kalmıs galıba hamıslerle ılgılı güzel bılgıler verılıyordu.yerınde ceyız show var.kaydirigubbakcemile3

Ohh ne güzel yaa...

Ayaklarımı uzatıp tv. izlemek istiyorum bendeee...

Annen ne kadar güzel anlatmış canım yaa, süper anne....opuyorumnanaktan

benımde yok ama aklımda bısey var onu yapıcam basıt bısey.ben nevresım takımı almadım henüz.besıgede karar veremedık park yatak mı yoksa tahta besıkmı alsak dıye cumartesı bır arkadsa bebek görmeye gıttık onlarda tahta besık yaptırmıslar oda hosuma gııttı park yatakla aynı fıyata cok da sık olmus.

bugün yıgenımın dogum günü 11.yasına gırcek.ayy bızımkıler dogmadı daha Allahım bızımkılerınde nıce yaslarnı görmeyı nasıp eetsın ınsallah.

bugün yıgenımın dogum günü 11.yasına gırcek.ayy bızımkıler dogmadı daha Allahım bızımkılerınde nıce yaslarnı görmeyı nasıp eetsın ınsallah.

nice mutlu yıllara canmm allah evladınında nice doğum yıllarını göremek nasip etsinn opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Kızlarr nabersiniz...katılamıyorum sizlere işlerimden dolayı...
Tetanoz aşısı olmaya bile gidemedim daha yaa...

Puffff deminden beri haritalarla uğraşıp duruyorum
Google mapste kafam döndü.
ayrıntılıya Samsuna gideceğiz bize en yakın yer orası.Daha burda yeniyiz Samsunu hiç bilmiyoruz desek yeridir.Ama mecburuz en yakın yer orası.
Hastaneyi bul.Öğretmenevini ara.Şansızlık o gün yemin töreni varmış doluymuş bütün odalar.
Sonra başka otel bul.Onarı araştır.
Haritadan yerlere bak.Yakınlar mı diye.Uğraş dur.
Babamız şöför ben nereye dersem oraya sürecek ama araştırmak daha zor valla.Keşke ben sürseydim de o araştırsaydı.

sen hastasın şeker bu akşam kahvaltı yapınn

Yaaa yok kahvaltı yapamayız tatlım dolapta dünden beklettiğim bişey var bugün yapmazsam bozulur artık.
Kalkıp yapmam lazım ama hiç canım isttemiyo.
Üşenenin oğlu olmaz derler ben de bir üşengeçlik ki sorma ama benim paşam olacak.
Ben neden böyle oldum yaaaa(((((((((((

merhaba arkadaşlar

sabahtan beri aşağıdayım aslında ara sıra okuyorum ama yazamadım bir türlü kafamçokkarıştı

ayy kızlar 2010 Mayıs annelerenin topicine baktım neler almışlar neler çok güzel şeyler onların nerdeyse herşeyleri tamam.Çok güzeller yaaa.Maşallah hepsine bayıldım.
Yalnız bunlara can dayanır mı nasıl alınacak bunların hepsi yandık anacım yandık...

meraba arkadaslar aranıza yenı katıldım bende temmuz annesıyım ılk bebegım cok heyecanlıyım zaman gacmek bılmıyor sızınle paylasmak ıstedımŞeniz

meraba arkadaslar aranıza yenı katıldım bende temmuz annesıyım ılk bebegım cok heyecanlıyım zaman gacmek bılmıyor sızınle paylasmak ıstedımŞeniz

Hoşgeldin melegmmmm;
Zaman burda paylaşımlarla çok güzel geçiyor.Bize katıl konuşalım muhabbet edelim bebeklerimizi beklerken hamiş hamiş kaynaşalım...
Bu arada hayırlı uğurlu olsun inşallah güzel bir hamilelik ve doğum diliyorum.
Yavrularımızı kucaklarımıza almak dileğiyle...

Kendine hemen bi ticker yap tatlım.
2010 anneleri paylaşım alanında nasıl yapılacağını anlatan bir konu başlığı var oradan öğren.
Hem kendin hem biz kaç haftalık olduğunu takip ederiz.
ıyi oluyor tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…