- 11 Haziran 2009
- 3.329
- 73
- 163
- 42
Justreader hoşgeldin canım.Bebişlere maşallah.
Araba kullanma dediyse dr.un kullanma canım.Otobüsle gitmen çok mu zor olacak ya da servisiniz falan yok mu ki?
Bak karnım büyüdü diyosun otobüste herkes sana yer verir zaten:))
du bakalım kilom istikrarlı mı devam edecek?Hoş geldin canım...opuyorumnanaktan
Maşallah bebişlerine Allah nazardan saklasın. Kocaman oldular yaa ne kadar güzel bir mucize bu böyle Allah'ım hepimizin bebişlerinin zamanında, sağlıklıca doğmalarını nasip etsin.:Saruboceq:
Bana da doktorum yaptırabilirsin dedi. Sağlık ocaklarındaki aşı günlük oluyor diye hastanede yaptırmadım. Hem kayıt olurum hem aşı yaptırırım dedim.
Şeker yüklemesi ile ilgili bana bişe söylemedi ben de heyecandan unutmuşum. Diğer gittiğimde mi söyleyecek acaba...
Canım maşallah sana ikiz olmalarına rağmen kilon süper demek ki doğumda hepsi gidicek hemen eski halini alabileceksin.:lepi::lepi:
Ayyy canım yaa hiç sorma ilk başlarda çok sıkıntılı günler geçirdim Yüce Rabbime şükürler olsun bugünleri bana gösterdi. :dance::dance:
benimde bebişlerimde gerilik var ama bende dr da pek umursamıyoruz :)merhaba kizlar,benimde bugun ayrintili ultrason muayenem vardi,cok sukur hersey yolunda bir tek sey disinda,kizim 1 hafta geriden geliyor,gerci 2 li testte de bir hafta geri cikmisti.Doktor uzerinde durmadi,gec dollenmedir,basta hatali hafta verilmistir dedi,hatta dogumun agustos basina kayabilir dedi.Minik kizim hala cok minikmish,347 grazcik canim sikildi tabii bebisim kucuk diye ama doktor hersey normal dedi.Insallah bebegimi daha iyi buyutebilirim bundan sonra :bbo:
Günaydın kızlar,a.s.
Dün akşam pıtırcığımı gördük maşallah herşeyi çok güzelmiş. Doktorumuzun kontrol ettiği ultrason da 4 boyutluydu ama yine de başka bir merkeze ayrıntılıya gönderdi.
Kısmet olursa yarın için randevu alıcam.
Maşallah 478 gr olmuş bıdığım. Süper dedi doktor amcası...
Ama hareketlerini görecektiniz inanamazsınız otomatiğe bağlanmış gibi beni tekmeliyordu, dönüyor vuruyor şaştık kaldık o şekilde görünce çok güzeldi yaa yerinde durmuyordu.
Sonra da bizi duydu mu naptı utandı bıdığım yüzünü kapattı bekledik bekledik açmadı.
Allah'a şükürler olsun. Bu nasıl bir mucize yaa canımız kanımız...:Saruboceq:
İnşallah ayrıntılıdan da güzel haberler alırız. Hayırlısı olsun bakalım.:Saruboceq::Saruboceq:
günaydın kızlarr
capricim gözün aydın canım maşallah bebeğinin sağlıklı olması çok güzel bide kıpır kıpırmış çok şirin ya. umarım bende bugün güzel haberler alırım benim miniş pek hareketsize benziyo ama bakalım:) bide dün akşam işten çıkarken merdivenden düştüm:) bi anda dört beş merdiven aşağıda buldum kendimi ama Allahtan çok aşırı hızlı düşmedim sanırım Allahım bebişimi ve beni korudu çok şükür.
Kızlar benim cok moralim bozuk...
Bugun 19+4 haftalıgımız ama benim bebisim oynamıyor, en son pazar gunu sanki bi kıpırtı gibi bisi hissettim ama bir daha yok, cok korkuyorum, boyle bir durum yasayan var mı?
selam kızla nasılsınız gece bir gaz sancısı anlatamam size hiç böle bişiy yaşamadım üstümü çok kalın giyinip yattım gece terledim inanın bebeğimde kıpırdamadı gece karnımm taş gibiydi tabi hepsini çıkarttım gece ama zor bir geceydi sabah iyiydim bebeğimde oynuyordu neden bukadar gaz sancısı çekiyorum anlamadım üşütmektenmi yani baklagil falanda yemiyorum ama :kedi:
Slm kızlar...
Nasılsınız?
Ben dün 1. doz tetanoz aşımı yaptırdım.Kolum kopuyor şu an.Çok ağar bir aşıymış.
Akşam ağrısından ağladım yani.Eşim giydirdi pijamalarımı falan o derce artık.Ben aşıdan gelince deli gibi iş yaptım o an bişi yoktu çünkü acısı sonra çıkıyor.Henüz yaptırmayanlar varsa onları uyarayım aşıdan sonra kolunuzu sakın yormayın.
2-3 gün sürer dedi yapan ebe.Ahhh kangren oldu sanki kolum demir gibi ağar.
Hava açtı burda yine güneş olunca insan mutlanıyo.
Yaz gelsin artık.Giyelim püfür püfür elbiselerimizi.
Selam kıslarrr,kimse yok mu yahu göremiyorum aşağıda.Burda olanlar ses versinnnnnnnn :))))))
Kıslar ben hep ara öğünümde siyah kuru üzümü çekirdeğiyle yiyorum.İnternette gezinirken faydalarını gördüm deee hemen paylaşıyım dedim..Bu kadar faydası oldugunu bilmiyordum ben sadece tadı çok hoşuma gidiyor ve ara öğünde iyi oluyor bir avuç işte faydaları ...
SİYAH KURU ÜZÜMÜN FAYDALARI
Üzüm ürünlerindeki demir, kalsiyum ve potasyum minerallerinin, kemik gelişimi yanında kansızlığı, halsizliği, zayıflığı ve ishali tedavi edici özelliği bulunmaktadır.
*Kilo almak isteyen de rejim yapmak isteyen de üzüm yemelidir çünkü enerji verir.
*Protein ve karbonhidrat kaynağıdır
*A,B1,B2,B6, C vitaminleri ile fosfat, kalsiyum, demir, fosforik asit, organik asitler, formik asit minerallerini içerir.
*Günlük kalsiyumun 1/5′ini ve demirin ise 1/3′ünü karşılar. Mineraller halsizliği, kansızlığı, ishali ve zayıflığı tedavi eder.
*Karaciğer zaafiyetine, öksürüğe, bronşite de iyi gelir.
*Mideye çok faydalıdır.
*Ayrıca Unutkanlığa da iyi gelir.
*Kuvvetli bir gıdadır.
slm kıslr nasılsınz bı süredir grmyrdum canlrım sızı cok özledım valla gullcum teşkkr ederm benı merk etmşsın sagl haytm ii işlrm vardı girmedım kk formna hiç iyisinzdr umarım hepnz kötü habrlr yoktr hiç mesaim btyr cıkyrm öptm hepnzı byy ii aksmlropuyorumnanaktan
Selam kızlarrr Nasılsınızz inşallah bebişleriniz ve siz iyisinizdir...
Şükürler olsun ben iyiyim sırt agrım var pc de oturamıyorum lap top lazım sanırım :):):)
Herkese selamlar olsun...
merhaba kizlar,benimde bugun ayrintili ultrason muayenem vardi,cok sukur hersey yolunda bir tek sey disinda,kizim 1 hafta geriden geliyor,gerci 2 li testte de bir hafta geri cikmisti.Doktor uzerinde durmadi,gec dollenmedir,basta hatali hafta verilmistir dedi,hatta dogumun agustos basina kayabilir dedi.Minik kizim hala cok minikmish,347 grazcik canim sikildi tabii bebisim kucuk diye ama doktor hersey normal dedi.Insallah bebegimi daha iyi buyutebilirim bundan sonra :bbo:
kaç kilo aldın?
bende çok şiştim son bir iki haftadır(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?