2010 Temmuz Anneleri : )

Kızlar ben kaçıyorum artık biraz bişeyler yiyeyim sonra da akşam yemeğimi yapayım.
Yeter bu kadar internet diimi?
Öptüm hepinizi hayırlı akşamlar....

Selam kıslarrr,kimse yok mu yahu göremiyorum aşağıda.Burda olanlar ses versinnnnnnnn :))))))
Kıslar ben hep ara öğünümde siyah kuru üzümü çekirdeğiyle yiyorum.ınternette gezinirken faydalarını gördüm deee hemen paylaşıyım dedim..Bu kadar faydası oldugunu bilmiyordum ben sadece tadı çok hoşuma gidiyor ve ara öğünde iyi oluyor bir avuç işte faydaları ...

SıYAH KURU ÜZÜMÜN FAYDALARI
Üzüm ürünlerindeki demir, kalsiyum ve potasyum minerallerinin, kemik gelişimi yanında kansızlığı, halsizliği, zayıflığı ve ishali tedavi edici özelliği bulunmaktadır.
*Kilo almak isteyen de rejim yapmak isteyen de üzüm yemelidir çünkü enerji verir.
*Protein ve karbonhidrat kaynağıdır
*A,B1,B2,B6, C vitaminleri ile fosfat, kalsiyum, demir, fosforik asit, organik asitler, formik asit minerallerini içerir.
*Günlük kalsiyumun 1/5′ini ve demirin ise 1/3′ünü karşılar. Mineraller halsizliği, kansızlığı, ishali ve zayıflığı tedavi eder.
*Karaciğer zaafiyetine, öksürüğe, bronşite de iyi gelir.
*Mideye çok faydalıdır.
*Ayrıca Unutkanlığa da iyi gelir.
*Kuvvetli bir gıdadır.

slm kızlar ya bende okudum o anneleri ben kızımda neler yaptıgımı unutmusum valla bunda neler yapacam hiç bilmiyom 2 tane birden kızım da küçük sayılır 8 nisanda 4 yasına giriyo allah yardımcımız olsun valla özellilkle 2.kez anne olacakların

BEN BURDAYIM CANIM
BU ARADA ÇEKİRDEKLİ ÜZÜM KONUSUNDA ÇOK HAKLISIN BEN DE ALDIM GEÇEN GÜN AMA YEMEYE FIRSATIM OLMADI DAHA eyvahedigeldismile

kızlar kimse yok galiba zati ben de çıkıyorum
hoşça bakınız kendinize ve bebişlerinize
opuyorumnanaktan

slm kıslr nasılsınz bı süredir grmyrdum canlrım sızı cok özledım valla gullcum teşkkr ederm benı merk etmşsın sagl haytm ii işlrm vardı girmedım kk formna hiç iyisinzdr umarım hepnz kötü habrlr yoktr hiç mesaim btyr cıkyrm öptm hepnzı byy ii aksmlropuyorumnanaktan

slm herkese. arkadaşlar ben şu takvimi yapamadım bi türlü.yani yaptım da ekleyemedim profilime:) nası olduğunu anlatan konuyu da bulamadım.biri bana yardımcı olabilir mii??

slm arkadaslar bugün benim muayene ve seker testi yaptırma günümdü.seker testim gayet normal cıktı çok sükür.bebgimi gördüm çok rahatladım kıpır kıprdı ama elleri yüzündeydi yavrumun kilosu 570 gr kk teyzeleri doktor amcası bir hafta önde gidiyor gelişimi iyi dedi çokkk sükür bebgim tostis olmuş teyzeleri.organlarını inceledi herseyi şimdilik yüce rabbime çookkk şükür iyi sapsaglıklı ALLAHIMA BıNLERCE SÜKÜR.kontrole gidecek arkadslara iyi muayeneler allahım bebklerimizi nazarlardan korusun :teytey:

merhaba kizlar,benimde bugun ayrintili ultrason muayenem vardi,cok sukur hersey yolunda bir tek sey disinda,kizim 1 hafta geriden geliyor,gerci 2 li testte de bir hafta geri cikmisti.Doktor uzerinde durmadi,gec dollenmedir,basta hatali hafta verilmistir dedi,hatta dogumun agustos basina kayabilir dedi.Minik kizim hala cok minikmish,347 gr azcik canim sikildi tabii bebisim kucuk diye ama doktor hersey normal dedi.Insallah bebegimi daha iyi buyutebilirim bundan sonra :bbo:

Selam kızlarrr Nasılsınızz inşallah bebişleriniz ve siz iyisinizdir...

Şükürler olsun ben iyiyim sırt agrım var pc de oturamıyorum lap top lazım sanırım :):):)

Herkese selamlar olsun...

( otobüste işyerime biraz uzakta bırakıyor, birde buranın otobusu cok iğrenç oluyor maalesef, herseyi gectim kocamı ikna edemem(
du bakalım kilom istikrarlı mı devam edecek?
ben pek sanmıyoum, bu aylardan sonra çok alınıyor diye duydum, benim hedefim 12 kilo max 15 düşünüyorum, umarım dediğin gibi hemen eski halime dönerim
benimde bebişlerimde gerilik var ama bende dr da pek umursamıyoruz :)
ben mesela 4gun gec yumurtlamıştım, seninde benzer bir gec döllenmen olmuştur, sonucta bebişlerimizin gelişimleri iyi Allaha şükür.

canımcım gözün aydınnnnn :))) maşallah kuzucuğuna:))

aman canım çok geçmiş olsun. hepimiz yürürken yada ıslak zeminlerde dikkat edelim allah korusun ((

Kızlar benim cok moralim bozuk...

Bugun 19+4 haftalıgımız ama benim bebisim oynamıyor, en son pazar gunu sanki bi kıpırtı gibi bisi hissettim ama bir daha yok, cok korkuyorum, boyle bir durum yasayan var mı?

canım biraz daha sabır lütfen.

ooooo gaz sancısı bikaç defa yaşadım bir felaket (((

geçmiş olsun canım bende henüz yaptırmadım pztesi günü kontrolümüz var doktor ne dicek bakalım.

canım ben hergün bir avuç yiyorum yaklaşık 2 aydır. bağırsaklarımı falan acayip düzene soktu ve tok tutuyor. :))

merak ettik canım seni neyseki iyisin ve yine aramızdasın :))

Selam kızlarrr Nasılsınızz inşallah bebişleriniz ve siz iyisinizdir...

Şükürler olsun ben iyiyim sırt agrım var pc de oturamıyorum lap top lazım sanırım :):):)

Herkese selamlar olsun...

kısss bacım sen nerelerdesin çok ara veriyorsun bak :)))

bugün hiç bakamadım annemlerdeydim oğluşumun yeleğini bitirdim :))) annem dikti pek tatlı oldu bi fırsat bulursam hem battaniyemin hemde yeleğimin fotosunu eklicem :)))
yaaa kıslar benim karnım bikaç haftada çok değişti büyüdü yaaaa :)) benim popomda büyüdü ((( gögüsler zaten maşallah birer füze :))) heryerden genişliyorum ben lokal değil )))

kaç kilo aldın?
bende çok şiştim son bir iki haftadır (

canım sağlığı yerinde olsunda varsın küçük olsun üzme kendini opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…