2010 Temmuz Anneleri : )

günaydınn şekerler a.s. dün kızımı gördük maşallah sağlığı yerindeydi ben hareketlerini pek hissetmesemde maşallah o kıpır kıpırdı 350 gram olmuş boyuda 22 santim ayrıntılı incelemesinide yaptı doktorum çok şükür her bi yeri sapasağlam bu hafta içerisinde tetenoz aşımızı vurulucaz. çok şükür bütün endişelerim geçti minişimi öyle tatlı görünce:)

gözünaydın sulecik... sende kurtuldun arıntılı derdinden.....
kızlar hastane bana nisan 5 gibi gel dedi ozaman 25. haftanın içinde olucam teteonoz için geçmi acaba..
sağlık ocağında vurdurammı yaa

tşk. ederim cnm minişimi sağlıklı gördüm ya çok mutluyum muzurcum. sağlık ocağında vuruluyor zaten tetenoz aşısı bende sağlık ocağında vurdurucam.

kızlar hastane bana nisan 5 gibi gel dedi ozaman 25. haftanın içinde olucam teteonoz için geçmi acaba..
sağlık ocağında vurdurammı yaa

Benim ne doktorum bu aşıdan bahsetti nede bene sordum aklıma gelmedı.. yaptırmak şartmıkı acaba canım ya ?

Benim ne doktorum bu aşıdan bahsetti nede bene sordum aklıma gelmedı.. yaptırmak şartmıkı acaba canım ya ?

Ben ilk hamileliğimde yaptırdım yine yaptıracam yarın. Sağlık ocağından çağırdıkları zaman kayıt yapıp ne zaman vurulacağı söylüyor illa dr un söylemesi şart değil yani çünkü unutabiliyorlar. Ama yinede dra sorabilirsin.

Herkese günaydın..

Bugün saat 15.30 da randevum var..

Umarım herkes iyidiir hepinizi öperim..

Hadi bana iiyi çalışmalar:)

Gözünaydın sulecik. güzel haberler alınca sayenizde mutlu oluyorum.opuyorumnanaktan
Yarın bende dr a gitcem bide aşı olacam inşallah.

tşk. ederim cnm minişimi sağlıklı gördüm ya çok mutluyum muzurcum. sağlık ocağında vuruluyor zaten tetenoz aşısı bende sağlık ocağında vurdurucam.

ozaman ben en kısa zamanda sağlık ocağına gidiyim.. ücretlimi acaba hiç ağlık ocağına gitmedim :))

canım herkes yaptırıyo... doktor bana söyledi ama ne biliyim geç kalacaz gibi.

Tansiyonum çıkıyor şulecik yaa hiç sebep yokken

doktoru aradım 14/8 dedim ,idrar tahlili istedi..Çok abartılcak bişi değil ama çokda önemsiz diyemem dedi (
Preeklemsi için biraz erken dedi vs..vs..

bak gördünmü doktorunda önmseme demiş sıkma canını üzüntü en buyuk etken güçlü ol sıkıntı stres yok doğal şeyler bunlarr geçmiş olsun canım:Saruboceq:

[/B]

Haklıısn canım..Çok teşekkürler..

ve benden sana tavsiyeee sakın bunla ilgili bişiler okuma netten rabbımden sağlık dilee herşeyı rabbım bılırrr tamm mı kötüysede iyiysedee bılme boşver takdiri rabbıme bırak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…