2010 Temmuz Anneleri : )

ve benden sana tavsiyeee sakın bunla ilgili bişiler okuma netten rabbımden sağlık dilee herşeyı rabbım bılırrr tamm mı kötüysede iyiysedee bılme boşver takdiri rabbıme bırak

çok haklıısn şöyle bir bakıyım dedim de ,gözlerime inanamadım ve hemen kapattım sayfaları :)))
Allah büyük..

çok haklıısn şöyle bir bakıyım dedim de ,gözlerime inanamadım ve hemen kapattım sayfaları :)))
Allah büyük..

evet ii ettin bende neler okudum günlerce ağladımmm mahf oldummm sonraa sağolsun arkadaşlar kendıme getirdi benii rabbım bılır herşeyin en iyisini

amin ben çok sevindim o da bebeğinin kalp atışlarını duyuduktan sonra fikri değişecektir diye düşünüyorum

kizlar hepinize gunaydin, sizi surekli aksamlari okuyorum ama aksam kimse online olmuyor gun icinde de ben cok yogun oluyorum.Ama en azindan gunaydin demek istedim, iyi sohbetler;-))

Kızlar merhabaa....
Bu sabah çok yoğundumm anca yazabiliyorummm...
Nasılsınız bakalım...
Biz iyiyizz çok şükür...Hala sağlık ocağına gidemedim işlerden...
Dün sağlık ocağından aramışlar aşısı var gelmesi gerekiyor diye...

esm_ canım biz deniz için bebek şekeri bakıyoruz,biliyosun doğuma az kaldı
sen de yaptırmayı düşünüyormusun?

Günaydınn Sulecikk hadi gözünaydın canımm çok şükür güzel haberler getirdinn...Maaşallah prensesine de...
selam kızlarr...
bugün biraz moralim bozuk tansiyonum yükseliyor ((((((((

Merhaba canımm geçmiş olsunn sana da...
Moralini bozma sen üzüldükçe tansiyonun daha fazla yükselebilir heyecan yaptıkça...Biraz dinlenmeye çalış istersen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…