2010 Temmuz Anneleri : )

canım benim çok geçmiş olsun, benim de tansiyonum genelde yüksek kalıyo üzülme inşallah bebişlerimize kısa zamanda sağlıkla kavuşuruz

senin kaçlarda geziyor tansiyonun canım??doktoruna söyledin mi??

Merhaba canımm geçmiş olsunn sana da...
Moralini bozma sen üzüldükçe tansiyonun daha fazla yükselebilir heyecan yaptıkça...Biraz dinlenmeye çalış istersen...
[/QUOTE]

Sağol canım...Dinlenmeye gayret ediyorum ama çalışırken zor biraz...sıkıntı yapmamaya çalışıyorumm...

benide sağlık ocağından aradılar biraz önce içime doğmuş galiba... sabahtan beri ağlık ocağı die sayıklıyodum..
hayatcım 2 hafta önce gittiğimde tansiyonum 15-10 du galşba tuzu azalt dediler... hiçbişeye üzmemeye çalışıyorum kendimi... sonra gittiğimde ve eczaneden ölçtürdüğümde normale yakın çıkıyo şimdilerde .... içini ferah tut canım...

Günaydın kızlar.......nasılsınız.
Tansiyon sorunu yaşayan arkadaşlarım çok geçmiş olsun.kafanıza takmayın ne olur,hemilelikte çok normal tansiyon olayı.benimde hep düşük çıkıyor şimdilik oda zorluyor beni.
birde biryerde şöyle bir yazı okumuştum.tansiyonunuzu koldan poppalanarak ölçülen tansiyon aletiyle ölçtürün,diğer bilekten olanlar güvenilir değil.birde eczanelerde değilde sağlık ocaklarında yada işin ehli dr.hemşirelere ölçtürün diye yazmıştı dr.bilginiz olsun.

Bebek şekerlerinden bahsedilmiş bende istiyorum.ama daha karar vermedim modeline.aslında kendim yapmak istiyorum daha çok,ama onun içinde eminönüne gitmek lazım ee bende oralarda dolaşamıyacağım için,bana malzeme alacak zevkli birini ayarlamaya çalışıyorum.çok güzel modeller var ama çok şirinler.

slm kızlar
ben işlere dalmış vaziyetteyim

şulecik çok sevindim iyi olmana

Merhaba kızlar...
Nasılsınız bugün?
Tansiyon problemi yaşayan arkadaşlar kendinize dikkat edin düşük diil de yüksek çıktığında daha büyük problem.

Kızlar şu şekerleri bebek mevlütünde mi ikram edeceksiniz yoksa hemen ilk geldiklerinde mi hastanede mi?

canım herkes yaptırıyo... doktor bana söyledi ama ne biliyim geç kalacaz gibi.

Bende panık oldum şimdi yawwkafamçokkarıştı nette arastırdım bu aşının fayası cok dogum esnasında bebek için.. bende birasdan saglık ocagına gıdıp danısacagım ve umarım gec kalmamısımdır ve umarım grıp olmam aşı olmamı engellemesbilmiyorumkismile

Merhaba canım.
Ben hastaneye ve eve ziyarete gelenlere çikolata ikram etmeyi düşünüyorum.
Bebek şekerlerimizide mevlütte dağıtmayı düşünüyorum.

Ben nezleliyken oldum canım aşımı bişey olmuyo.Sen de olabilirsin yani.

selam arkadaşlar hepinize,
yüksek tansiyonu olan arkadaşlara acil şifalar diliyorum.
umarım geçici bir dönemdir.
bu arada benim el bileklerimde cok ağrı vardı, dr de quervain gibi bişi dedi, damarlara baskı olduğundan gebelikte oluyormuş, adam dedi benim hanımda 2 ay cekti hamileliktesonra geçti, şimd bakıyorumda benim bir taraf bayağı azaldı, diğer zaten baslayalı 1-2 hafta oldu.
kısaca gececek inşallah.
bu arada benim tansiyn normal ama bana da tuzluyu kes bebekler gelişemez demişlerdi, hepiniz tuza dikkat edin arkadaşlar.

birde benimde haftadır karnım iyice cıktı, hatta bebişlerin nerde olduğunu da biliyorum, biri bazen totoyu yada kafayı dayıyor bana, orada bir çıkıntı oluyor göbekte, dışardan bakan bile anlıyor.
ay cok uzun zamandır hep bu günleri bekliyordum.
Allah hepimize kazasız, belasız ve sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin. :Saruboceq:

Merhaba arkadaşlar,benim tansiyonum hamileliiğin başından beri aynı..ya 9-6 ya da 10-6

Arkadaşlar hepinize desteklerinizden dolayı teşekkür ederim..İyi varsınız :1hug:

Dünkü ölçümde kızım 434 gr,oğlum 424 gr çıktılar.yani kızım 8 gr fazla..Toplam 855 gr yavrukuşlarım.Kızımın kafası aşağıda olduğu için yüzünü göremedik.Oğlum da elini yumruk yapıp sık sık çenesinin altına koyuyor.Düşünen adam gibi.Filozof mu olacak nedir kaydirigubbakcemile3 bazan esniyor,geriniyor,dil çıkartıyor.

maşallah bebiklere sözde erkek bebkın kızdan şişman olması lazım ama senın kız oğluşa bişe bırakmıoo maşşallah kuzularına ve annelerinee

Bende öyle, hergün şükrediyorum bugünlere geldik diye.
bende iyiim, izne cıkacağım günü bekliyorum şimdilik, yaklaşık 6 hafta kaldı kısmetse.

maşallah bebiklere sözde erkek bebkın kızdan şişman olması lazım ama senın kız oğluşa bişe bırakmıoo maşşallah kuzularına ve annelerinee
Oğlum hep önde gidiyordu ama kızımın kilosu arttı bu aralar :asigim:
Bende öyle, hergün şükrediyorum bugünlere geldik diye.
bende iyiim, izne cıkacağım günü bekliyorum şimdilik, yaklaşık 6 hafta kaldı kısmetse.

Hayırlısı inşallah canım.olumunekankayizsmile

Avatarıma koydum göbeğimi kaydirigubbakcemile3

Oğlum hep önde gidiyordu ama kızımın kilosu arttı bu aralar :asigim:

Hayırlısı inşallah canım.olumunekankayizsmile

Avatarıma koydum göbeğimi kaydirigubbakcemile3

koyma bence nazr değmesin kuju ben inanıom ole şelere ama senı her forumda o avartadan izlicekler bizim topık değmz ama bilmeyenler maşallah demeyı unutabılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…