canım benim çok geçmiş olsun, benim de tansiyonum genelde yüksek kalıyo üzülme inşallah bebişlerimize kısa zamanda sağlıkla kavuşuruz
canım herkes yaptırıyo... doktor bana söyledi ama ne biliyim geç kalacaz gibi.
Merhaba kızlar...
Nasılsınız bugün?
Tansiyon problemi yaşayan arkadaşlar kendinize dikkat edin düşük diil de yüksek çıktığında daha büyük problem.
Kızlar şu şekerleri bebek mevlütünde mi ikram edeceksiniz yoksa hemen ilk geldiklerinde mi hastanede mi?
Bende panık oldum şimdi yawwkafamçokkarıştı nette arastırdım bu aşının fayası cok dogum esnasında bebek için.. bende birasdan saglık ocagına gıdıp danısacagım ve umarım gec kalmamısımdır ve umarım grıp olmam aşı olmamı engellemesbilmiyorumkismile
benide sağlık ocağından aradılar biraz önce içime doğmuş galiba... sabahtan beri ağlık ocağı die sayıklıyodum..
hayatcım 2 hafta önce gittiğimde tansiyonum 15-10 du galşba tuzu azalt dediler... hiçbişeye üzmemeye çalışıyorum kendimi... sonra gittiğimde ve eczaneden ölçtürdüğümde normale yakın çıkıyo şimdilerde .... içini ferah tut canım...
Günaydın kızlar.......nasılsınız.
Tansiyon sorunu yaşayan arkadaşlarım çok geçmiş olsun.kafanıza takmayın ne olur,hemilelikte çok normal tansiyon olayı.benimde hep düşük çıkıyor şimdilik oda zorluyor beni.
birde biryerde şöyle bir yazı okumuştum.tansiyonunuzu koldan poppalanarak ölçülen tansiyon aletiyle ölçtürün,diğer bilekten olanlar güvenilir değil.birde eczanelerde değilde sağlık ocaklarında yada işin ehli dr.hemşirelere ölçtürün diye yazmıştı dr.bilginiz olsun.
Bebek şekerlerinden bahsedilmiş bende istiyorum.ama daha karar vermedim modeline.aslında kendim yapmak istiyorum daha çok,ama onun içinde eminönüne gitmek lazım ee bende oralarda dolaşamıyacağım için,bana malzeme alacak zevkli birini ayarlamaya çalışıyorum.çok güzel modeller var ama çok şirinler.
Merhaba kızlar...
Nasılsınız bugün?
Tansiyon problemi yaşayan arkadaşlar kendinize dikkat edin düşük diil de yüksek çıktığında daha büyük problem.
Kızlar şu şekerleri bebek mevlütünde mi ikram edeceksiniz yoksa hemen ilk geldiklerinde mi hastanede mi?
liyadora selam canım, nasılsın?
görüşemedik bayağıdır?
Dünkü ölçümde kızım 434 gr,oğlum 424 gr çıktılar.yani kızım 8 gr fazla..Toplam 855 gr yavrukuşlarım.Kızımın kafası aşağıda olduğu için yüzünü göremedik.Oğlum da elini yumruk yapıp sık sık çenesinin altına koyuyor.Düşünen adam gibi.Filozof mu olacak nedir kaydirigubbakcemile3 bazan esniyor,geriniyor,dil çıkartıyor.
Oğlum hep önde gidiyordu ama kızımın kilosu arttı bu aralar :asigim:maşallah bebiklere sözde erkek bebkın kızdan şişman olması lazım ama senın kız oğluşa bişe bırakmıoo maşşallah kuzularına ve annelerinee
Bende öyle, hergün şükrediyorum bugünlere geldik diye.
bende iyiim, izne cıkacağım günü bekliyorum şimdilik, yaklaşık 6 hafta kaldı kısmetse.
Oğlum hep önde gidiyordu ama kızımın kilosu arttı bu aralar :asigim:
Hayırlısı inşallah canım.olumunekankayizsmile
Avatarıma koydum göbeğimi kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?