2010 Temmuz Anneleri : )

evet canım kırıkkale merkezdeyim ben mah.olarak etiler teyzenler nerde oturuyo

canım mahalle olarak bilmiyorum da kurtuluş lisesinin tam karşısında oturuyorlar yakınlarında perşembe pazarı var hatta makroya da çok olmasa da yakın sayılırlar biz hep samsun yol ayrımından geliyoruzya oraları tanıyorum..

herkese iyi günler kızlar..nasılsınız.....ya sizin bulantılarınız ne alemde daha kimseden ses çıkmıyor bulantılar geçtimi yoksa.....benim hala şiddetle devam ediyor.ağzımda sürekli tuaf bir tat ne yesem geçmiyor.:sm_confused:

yok geçermi hiç bulantılar valla özellikle akşamları çok fena artıyo yediğimi çıkarmak zorunda kalıyorum zayıflamışım da bu yüzden dr bulantı için hap verdi onu içinca geçiyo şükür

canım enteresan ama benim bulantılar bu 1-2 haftada başladı :))
hafta içi herşeyden midem bulandı:bbo:

aynen bende öyle kilo almak yerine kilo veriyorum.canım hiç bir şey istemiyor,yediğim çıkıyor,akşamları bendede oluyor uyumak en iyisi uyuyunca geçiyor.
canım enteresan ama benim bulantılar bu 1-2 haftada başladı :))
hafta içi herşeyden midem bulandı:bbo:

gerçekten ilginç canım ya,ama herkesin farklı oluyor işte senin haftanda ilerlemiş12,haftada azalıyor ama tam geçmiyor.benim ilk hamileliğimde 7 ay çıkarmıştım:çok üzgünüm:

bir de bu aralar o kadar çok uyuyorum ki
7 de işten geliyorum
eşim 11 de geliyor o gelene kadar uyuyorum sonra oturduğum yerde yine uyuyakalıyorum
sabahları işe de zorr yetişiyorum
benim 6 temmuz du muhtemel doğum tarihi doktor önden gidiyoruz 3 temmuz olabilir dedi

ya canım var ya çok yakın bana bende o kurtuluş okulunun asagısında oturuyorum belkide tanıyorumdur

benimde bulantılarım var ama ilk günler gibi degil biraz hafifledi

katrem bende 25 aralıkta gidecem bu testi yaptırmak zorunlumu cünkü ben ilk kızımda yaptırmadım drum ense kalınlıgına baktı ultrasonda normal çıkınca gerek yok dedi

katrem benim ilk hamileliğimde bende sürekli uyuyordum.neredeyse tüm gün,ben kızlara hamileydim.seninde kız olabilir...bu hamileliğimdede uyuyorum. ama ilki kadar değil bakalım cinsiyetleri ne olacak....

katrem benim ilk hamileliğimde bende sürekli uyuyordum.neredeyse tüm gün,ben kızlara hamileydim.seninde kız olabilir...bu hamileliğimdede uyuyorum. ama ilki kadar değil bakalım cinsiyetleri ne olacak....

etkiler mi acaba
içimden hep kız geçiyor ama çin takvimine göre erkekmiş
bazıları da gününe göre gelişimi öndeyse erkek olabilir diyor
bana hep kız gibi geliyor önemli ola hayırlısı sağlıklı olması tabii ki
bir de ikili test yaptırmış mıydın
cinsiyet orada da anlaşılıyormuş

nasıl yani 2 kızın var 2 tane daha mı geliyo akannehir kaç yaşında kızlar .. ayy maşallah yaaa.. tek cesur yürek ben değilmişim .. benim kızım da 16 aylık henüz de..

nasıl yani 2 kızın var 2 tane daha mı geliyo akannehir kaç yaşında kızlar .. ayy maşallah yaaa.. tek cesur yürek ben değilmişim .. benim kızım da 16 aylık henüz de..

yok canım Artvinli bebeklerini kaybetmişti bildiğim kadarıylamafoldumben

kıslar bende bulantı yok çok nadir oluyor oda o kadar önemsenecek düzeyde değil zaten buna bağlı olarakta kilo alıyorum ))) aşırı uyku isteğide yok sadece son günlerde hasta olduğum için halsizim biraz

gull telaşlanma canım bende de bulantı hiç yok.çok yiyorum.kiloları alıyoz artıkın.aman boşver bulantı olmasın.doktora söyledim ne güzel dedi.herkesde bulantı olmaz dedi

canım doktora gidicem bu hafta tartacak bi sürü kızacak sana ben ne dedim diye )) neyse bakalım o kızarken bende duvarları yer döşemesini falan incelerim kaydirigubbakcemile3

ilahi kızsın boşver bebek olunca koşturmaktan veririz kiloları,bide benim yemekten 1 saat sonra karnım kazınıyor.suda çok içiyorum.ne olacam artık bilmem.kaydirigubbakcemile3

canım doktora gidicem bu hafta tartacak bi sürü kızacak sana ben ne dedim diye )) neyse bakalım o kızarken bende duvarları yer döşemesini falan incelerim kaydirigubbakcemile3

ayy çok komiksin canım yaa :)))
eskiden babam kızardı ben de halının şekillerini incelerdim :))
kaç kilo aldın bakiiimm

yaa canım son kontrolümden beri daha zaten 1,5 hafta oluyor :) doktorun tartısıyla benimki farklı bide beni ultrason için içmişim 3 lt su öyle tarttılar şimdi benim tartıya göre var 1,5 kilo falan farklılık ben kocaman bişey olucam belli oluyor şimdiden :))

yok canım Artvinli bebeklerini kaybetmişti bildiğim kadarıylamafoldumben

üzüldüm hakkında hayırlısı :çok üzgünüm:

haha :roflol: ben de 1 kg aldım gibi :a015:

aynen yaa ben normalde 70 tim son zamanlarda 72 oldum onu tahmin ediyodum zaten
doktora gittiğimde çok sıkışmıştım
bir tarttı 72.9 çıktı
aslında 0.9 u saymaması lazımdı
bir de benim boyum 1.78
düşünsenize 90 kilo falan olduğumu offf offfkafamçokkarıştı

canım eğer kızsa 4 aydan önce öğrenilmiyor,ama erkekse 3.ayda belli oluyor....sağlıklı olsunda,ama bana belirtilerinden kız gibi geliyor.zemuszemus

canım katrem cevaplamış ama bende sorunu cevapsız bırakmıyayım dedim.ikizlerimi doğumdan 5 gün sonra kaybettimmafoldumben.hayırlısıyla bu ikizlerim teselli olacak annelerine.opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…