2010 Temmuz Anneleri : )

Ay geçmiş olsun..:teselli:
Hava değişimlerinden oluyor.
Güneş var ama 2 dk sonra hava soğuyor..
Görünüşe aldanmamak lazım.lmaz:

geçmş olsn cnm ddkt et kndıne

[evet canm ben geldim işlrm vardı grmyrdum canm uzun zamndr baya ılrlmşssnz kötü habrlr yoktr umrm güsel habrlnz varmı baklm

Ben de son 15 gündür çok yoğundum iş gereği.
Pek takip edemedim ben de.Bugün hafifledim de burdayım sabahtan beri.

Bildiğim kadarı ile hepimiz iyiyiz çok şükür.:Saruboceq:

Ben de son 15 gündür çok yoğundum iş gereği.
Pek takip edemedim ben de.Bugün hafifledim de burdayım sabahtan beri.

Bildiğim kadarı ile hepimiz iyiyiz çok şükür.:Saruboceq:

iyi maşllh mşllh ii olallmda benmde bıraz srtmda agrı var en cok otrdgmda olyr bıde mıdemde batma var sankı bısey saplnyrmş gıbı genlde yemktn sonra

Ben kısmet olursa mevlüt olayını Ramazandan önce halletmeyi düşünüyorum..

Yine de belli olmaz tabii kısmet..

Doğum zamanı nasıl olur değişir mi bilemeyiz

O güne ne kadar ne olur bilmem ama bende ramazandan önce mevliti okutmayı düşünüyorum İnş.herşey istediğimiz gibi olur....

hoşgeldinn Sonbaharr...
Çok geçmiş olsun canımm..Ya tam hastalık havası var zatenn....İnş.biran önce toparlarsın...Bizde seni öpüyoruz....

canım sen çekirge doruğa gidiyodun yanılmıyosam şimdi nereye gidiyosun neden değiştirdin doktorunu? yoksa benimki gibi seninki de mi hamile aklinialirimsmile

selam anneşler cumartesiden beri internetim yoktu giremedim hasta olanlara geçmiş olsun

biz cumartesi doktora gidicez ve 4 boyutlu bakıcaz sanırım şeker testide yapılcak

özşedim yawru kuşumu tekmelerini hissettikçe heyecanlanıyorum ne garip duygu görmediğimiz tanımadığımız bir varlığa aşık olmak :asigim:

selam kıslarrrr gün içinde ara ara girdim ama geçmişi okuma fırsatım olmadı herkes iyidir umarım opuyorumnanaktan

selam kıslarrrr gün içinde ara ara girdim ama geçmişi okuma fırsatım olmadı herkes iyidir umarım opuyorumnanaktan

gülcüm nasılsın nasıl gidiyor hamilelik benim ev süpürülücek balkonlar yıkanıcak ama yapasım yokbilmiyorumkismile

gülcüm nasılsın nasıl gidiyor hamilelik benim ev süpürülücek balkonlar yıkanıcak ama yapasım yokbilmiyorumkismile

aman canım balkon falan dikkat et üşütme bak bende hastalandım şimdi dinlenip iyileşmeye çalışıyorum ((

aman canım balkon falan dikkat et üşütme bak bende hastalandım şimdi dinlenip iyileşmeye çalışıyorum ((

geçmiş olsun canım neyin var evdemi dinleniyorsun yoksa çalışıyomusun yinede

geçmiş olsun canım neyin var evdemi dinleniyorsun yoksa çalışıyomusun yinede

canım üşütmüşüm biraz bademciklerim yanıyor burnum akıyor hapşırıyorum ( eşimden bulaştı sanırım ( canım ben yeni işten ayrıldım yaklaşık 1 ay oluyor. evdeyim yani. doğum sonrasına kadar çalışmıcam.

sıcak duş iyi gelir diyolar soğuk algınlığına tavsiye ederim canım nasıl bebek için hazırlıklara başladınmı

neden kız uğursuzluk getirir diyemifisfisfis

yok canım yaaa ev taşıcaz o yüzden almıyoruz mobilyamızın siparişini falan verdik onlarda yeni eve gelecek. bizde alırız o zamana. bizim arkadaşlar çok yer dolaştılar en sonunda hem fiyat hemde kalite olarak güzel bir yer bulmuşlar herşeyi ordan aldılar sanırım bizde ordan alırız. ne yapayım canım mecburen bekliyorum ((

allah hepimize güle güle kullanmayı nasip etsin canım benimde erkek olucak allahın izniyle arabasını aldım ben çok araştırdım civ cic bebeden aldım bir gün sonra geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…