Aaa Mürü gelmiş..
Nerelerdesin sen bakayım?
merhaba annişler...
bende bir kaç gündür giremiyordum . çok hastayım. grip oldum ama ne ayağa kalkacak halim var ne de konuşurken sesim çıkıyor. bende bol bol yatıp dinleniyorum... bu havalarda kendinize dikkat edin sizde benim gibi uf olmayın. öpüyorum hepinizi. kendinize iyi bakın.. :asigim: :asigim:
merhaba annişler...
bende bir kaç gündür giremiyordum . çok hastayım. grip oldum ama ne ayağa kalkacak halim var ne de konuşurken sesim çıkıyor. bende bol bol yatıp dinleniyorum... bu havalarda kendinize dikkat edin sizde benim gibi uf olmayın. öpüyorum hepinizi. kendinize iyi bakın.. :asigim: :asigim:
[evet canm ben geldim işlrm vardı grmyrdum canm uzun zamndr baya ılrlmşssnz kötü habrlr yoktr umrm güsel habrlnz varmı baklm
Ben de son 15 gündür çok yoğundum iş gereği.
Pek takip edemedim ben de.Bugün hafifledim de burdayım sabahtan beri.
Bildiğim kadarı ile hepimiz iyiyiz çok şükür.:Saruboceq:
Ben kısmet olursa mevlüt olayını Ramazandan önce halletmeyi düşünüyorum..
Yine de belli olmaz tabii kısmet..
Doğum zamanı nasıl olur değişir mi bilemeyiz
merhaba annişler...
İlk başta başka doktora gidiyordum ya deniz ben o vermişti bana sonra doktoru değiştirince eleviti bıraktırdı bana şimdi gereği yok lüzumsuz kilo yapar dedi..Bir daha da başlatmadı...onun yerine geçen ay demir hapı ve magnezyum verdi...
selam kıslarrrr gün içinde ara ara girdim ama geçmişi okuma fırsatım olmadı herkes iyidir umarım opuyorumnanaktan
gülcüm nasılsın nasıl gidiyor hamilelik benim ev süpürülücek balkonlar yıkanıcak ama yapasım yokbilmiyorumkismile
aman canım balkon falan dikkat et üşütme bak bende hastalandım şimdi dinlenip iyileşmeye çalışıyorum((
geçmiş olsun canım neyin var evdemi dinleniyorsun yoksa çalışıyomusun yinede
canım üşütmüşüm biraz bademciklerim yanıyor burnum akıyor hapşırıyorum( eşimden bulaştı sanırım ( canım ben yeni işten ayrıldım yaklaşık 1 ay oluyor. evdeyim yani. doğum sonrasına kadar çalışmıcam.
sıcak duş iyi gelir diyolar soğuk algınlığına tavsiye ederim canım nasıl bebek için hazırlıklara başladınmı
yaaa canım daha bizim hiçbişeyimiz yookkkk mafoldumben
neden kız uğursuzluk getirir diyemifisfisfis
yok canım yaaa ev taşıcaz o yüzden almıyoruz mobilyamızın siparişini falan verdik onlarda yeni eve gelecek. bizde alırız o zamana. bizim arkadaşlar çok yer dolaştılar en sonunda hem fiyat hemde kalite olarak güzel bir yer bulmuşlar herşeyi ordan aldılar sanırım bizde ordan alırız. ne yapayım canım mecburen bekliyorum((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?