2010 Temmuz Anneleri : )

allah hepimize güle güle kullanmayı nasip etsin canım benimde erkek olucak allahın izniyle arabasını aldım ben çok araştırdım civ cic bebeden aldım bir gün sonra geldi

bizde araba için kraftın bikaç modeline baktık canım araba+araç koltuğu olanlardan. hayırlısı bakalım :)) güle güle kullansın oğluşunnnn :))

ben oğlum için kraft matrix bebek arabasını kullandım travel sistem baston şeklinde olduğu içinde fazla yer kaplamıyor biz memnun kaldık
yanlız yeni bir modeli çıkmış aklım kaldı kraft matrix trio 3 lü travel sistem bu bebek arabaları ilk çıkış fiyatı 650 demişlerdi ablamın bebeği için bakmıştım geçen ay ama ilk parti satıldıktan sonra fiyatı artıcak demişti satıcı
chicco trio nun aynısını yapmıl karafta çok harikaydı özellikleri

slm kızlar umarım iyisinizdir bende 2010 temmuz annesiyim aynı zamanda 2009 ocak dogumlu bir oglum var işe de gidiyorum oglum cok yaramaz fırsat buldukca okuyorum ama yazamıyorum hepinize iyi hamilelikler heee bu arada yine oglum olcak

selam canım maşallah iki yavruna da benimde oğlum olacak ama 2. bebeği istediğime karar verdim şimdiden inşallah hayırlısıdırda yüce rabbimde takdir eder birde kız evladım olur :)))

yaaa canım fiyatlar bayağı pahalı en mantıklısı nakit para ile gidip sıkı bir pazarlıktan sonra almak :))

650 tl bi araba mı?
bu ne yaa kaplumbağa vosvosları bu fiyata satıyorlar
bu sadece bu marka için mi geçerli yoksa genel olarak bebk arabaları böyle mi?

650 tl bi araba mı?

valla canım travel sistemler 450 den başlıyor çık çıkabildiğin kadar (((

650 tl bi araba mı?

merhaba kızlar,
bebek arabası konuşmuşsunuz, şu anda Şok marketlerde 50tlye baston pusetler var 6 aylıktan itibaren kullanılabiliyor, ben inceledim hafif ve basit bir model.
arabası olanlar için ilk etapta araba koltuğu ile daha sonra da bununla idare edilebilir bence. bilginiz olsun diye paylaşayım istedim.
sevgiler...

valla o kadar para veremem
zaten selva82 arkadaşımızın dediği gibi bizim arabamız var bebek arabası almayı düşünmüyoruz.
şimdilik bi tane puset aldık yaşına geldiğinde ise araba koltuğu alıcaz
o yüzden hiç bebek arabalarına bakmadık
ama rakamlar çok uçuk 450-650
bu travell demek ne demekki çok mu önemli bi özellik mi?

canım bebek arabası+otokoltuğu(taşıma koltuğu) bazılarında pusette var yani ikili veya 3 lü olarak satılanlara travel sistem deniyor.

canım bebek arabası+otokoltuğu(taşıma koltuğu) bazılarında pusette var yani ikili veya 3 lü olarak satılanlara travel sistem deniyor.

hımmm biz hiç ilgilenmediğimiz için cahil kalmışık bu konuda :))

son günlerde bacakbacak üstüne atıca bile göbeğim ağrıyo
yani göbek değilde idrar torbasının olduğu yer
oğlan çok mu aşağıda acaba?

ben şu taşıma koltuğundan zaten istiyorum çünkü bizim arkadaşlarda hep gördüm bebişi evde içine yatırıyorlar kendileri nerdeyse oraya götürüyorlar sallanıyorda ilk aylarda içinde uyutuyorlar bile. bebek arabasınıda eşim istiyor biz hafta sonları park bahçe gezmeyi severiz o yüzden istiyor kucakta taşımak sıkıntı olur diyor. aslında bende nasıl olsa araba var almasakta olur diyordum ama eşimin söylediğide mantıklı geldi.

Eklentiler

• $oyunata1301-m.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 24

puset dediğim o taşıma koltuğu zaten onlar arabayada takılabiliyo çocuk oturacak kadar büyüdüğünde koltuk amailk etapta her yerde onu kullanıcaz :))

kızlar slm şimdiden sonra bu ağrlarımız sıklaşacak dahada ağırlaşacazz bide ilerleyen zamanlarda sıcaklarda bi yandan:)))

yaaa canım benim 2-3 gündür belim çok ağrıyor (((

bel ağrılarım geceleri oluyo yatarken hamileliğin ilk aylarından beri var bende
doktorumda normal olduğunu bazı gebeliklerin ağrılı geçtiğini söyledi çünkü herhangi bi rahatsızlık çıkmadı

kızlar slm şimdiden sonra bu ağrlarımız sıklaşacak dahada ağırlaşacazz bide ilerleyen zamanlarda sıcaklarda bi yandan:)))

ayy o sıcakları hiç sorma eve klima alıcaz mecbur
çünkü son bi aydır kısa kollularla geziyorum kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…