2010 Temmuz Anneleri : )

bizde öyle diyoz napalım onlar sağlıklı olarak doğsunlarda :))
ağrılar elbet geçer

ayy o sıcakları hiç sorma eve klima alıcaz mecbur
çünkü son bi aydır kısa kollularla geziyorum kaydirigubbakcemile3

hiç bişi fayda etmiyo ki yangın içinde çünkü ben ilk hamileliğimde yatağıma yatardım gecenin bi vakti uyanırdım yerlerdeyim:))

eşim fikir beyan etmedi ama %90 erdem veya barış olcak
fikrini son ayda söyliycekmiş
siz ne düşünüyorsunuz

puset dediğim o taşıma koltuğu zaten onlar arabayada takılabiliyo çocuk oturacak kadar büyüdüğünde koltuk amailk etapta her yerde onu kullanıcaz :))

hımmm benimde puset olarak bildiğim çocuğu içine yatırıyorlar üstü kapanıyor iki tarafından sapı oluyorya onları zannediyordum resimdekinin benzeri bişey yani :))))

Eklentiler

• $oyunata4930005pb-3.webp
    2,7 KB · Görüntüleme: 17
hımmm benimde puset olarak bildiğim çocuğu içine yatırıyorlar üstü kapanıyor iki tarafından sapı oluyorya onları zannediyordum resimdekinin benzeri bişey yani :))))

bizim burda ona bebk çantası diyorlar
diğerinede kimi yerde puset kimisinde ana kucağı diyorlar
o çanta ne işe yarıycaksa artık :))
yada ne kadar kullanışlı olabilir ki?

kızlar slm bayadır giremedim ben yine,umarım herkes iyidir,benim biraz sıkıntım var 2 gündür dün sabah yataktan kalktığımda karnımın alt bölgesinde acayip bi kasılma ve ağrı vardı dün geçer hani büyüyor artık bebişlerimiz öyle bi ağrı sandım ama bugünde devam edince doktorumu aradım gel bi bakalım dedi çok tuhaf bi ağrı hani uzun süre spor yapmazsınız yapıncada kas ağrısı gibi bi ağrı olur ya öyle oldu hareket edince ayağa kalkınca ve yürüyünce oluyodu şikayetlerimi söyleyince muayene etti mantar enfeksiyonum varmış hemde baya yoğun çok fazla akıntım olmuyodu ama iç çamaşırını sürekli değiştiriyosan anlamamışsındır dedi öyleydi bide idrar testi yaptı idrar yollarında da iltihaplanma var,mantar için fitil ve krem idrar ilt. içinde sua eriyen tek kullanımlık bi ilaç verdi birazdan yapıp içiçem gece yatmadan alınıyomuş ama yinede ilaç ya korkuyorum ya netten araştırdım gebelikte kullanan olmuş hatta yanında antibiyotik bile vermişler dua edip içicem
şimdilik benden bu kadar bebişlerinize kendinize çok diikat edin kızlar....

yaaa bebeği poşette taşır gibi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

geçmiş olsun canım. aman ilaçlarını kullanda ilerde daha büyük sıkıntı çıkarmasın ((

geçmiş olsun

bebek çantasıda gerek kızlar hem pahalı bir şey değil ilk hastaneden çıkarırken ilk aşılarında sağlık ocağına götürürken penye battaniyesine sarıp onun içinde taşıyorsun muhafazalı oluyor.bizimde arabamız var ama eşim işe gittiğinde bebeği hava aldırmak istediğimde bebek arabası şart araba olmadan olmaz bence

eşim fikir beyan etmedi ama %90 erdem veya barış olcak
fikrini son ayda söyliycekmiş
siz ne düşünüyorsunuz

ikiside güzel:))
bizde ablası koyacak daha kardeş yokken karar vermişti ve isminle geldi bizim bebek:))
Ege Taha
:ecrin_bebek:

geçmiş olsun

kelebekçim geçmiş olsun ilaçlarını düzenli kullan enfeksiyon hamilelikte iyi değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…