2010 Temmuz Anneleri : )

Günaydın kızlar...

Bugün aşı olmaya gidicem kısmet olursa...

ben aşımı oldum 2 gün kolum agrıdı sebebi ilk gün fazla agrım olmadıgı için koluma çok yüklendim iş yaptım sonra agrısı çıktı tabi sizlerde bu hataya düşmeyin agrı sürecini uzatmış olursunuz :umursamaz:

bende öğleden sonra aşıya gitcem bugünü ulusal aşı günü ilan ediyorum:):roflol:alkisalkisalkis

şulecik naber kzımın adını derin koymaya karar verdik 2.bi isimde düşünüyoruz onuda bulunca sölerim sana ama şimdilik derin opuyorumnanaktan

günaydınnn şekerler....

günaydın şeker hamişlerrrr

Günaydın kızlar...

Bugün aşı olmaya gidicem kısmet olursa...

Günaydınnnnnn:))

günaydın opuyorumnanaktan

günaydııınn
bende bugün aşı belasından kurtulacağım inşallah

Herkese günaydııınnnn..
kaydirigubbakcemile2

bende öğleden sonra aşıya gitcem bugünü ulusal aşı günü ilan ediyorum:):roflol:alkisalkisalkis
Benim aşı 15 gün sonraymış..sempatiksalakcinni

şulecik naber kzımın adını derin koymaya karar verdik 2.bi isimde düşünüyoruz onuda bulunca sölerim sana ama şimdilik derin opuyorumnanaktan

iyilik canım senden naber derin çok güzel bi isim adıyla yaşasın prensesimiz inş. ikinci isim olarak ne düşünüyosunuz peki.

Kızlar şey sorucam..

Hani Liyadora şey demişti, Allah korusun erken doğum için vajinal muayane olan var mı aranızda?
Doktorunuz birşey dedi mi bu konuda?

benim doktorum doğumla ilgili hiç bişi konuşmuyo daha çok erkenmiş.

Yok bizde konuşmuyoruz henüz.

Erken doğum riski var mı? diye muayane olun falan demişti Liyadora.?

Onu demek istedim..

Aynı doktora giden bir arkadaşıma yapmış o muayeneyi doktorum ama bana biriey demedi ben de merak ettim size sorayım dedim.

iyilik canım senden naber derin çok güzel bi isim adıyla yaşasın prensesimiz inş. ikinci isim olarak ne düşünüyosunuz peki.

cnm çok saol valla eşim kübra,didem,ezgi,buket,gibi isimler istiyo derin isminin başına sen yine derini kullanırsın dio bakalım şimdilik derin die kayıtlara geçelım kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…