günaydın kızlar.dün bızde dr gıttık bu kendı dr dııldı baska bır hastaneye gıttık ılk defa 4 boyutluda gördük onu.kocaman dudakları ve mınıcık kalkık bır burnu var oglumuzun teyzeleri..kilosu 672 gr.ne kücük nede cok büyük bır bebek normal dedı dr.balık yagı ıcmemı söyledı haftada bır kez balık yıyemedıgım zamanlrda.bıde akıntı ıcın fıtıl verdı onu kullancam.erken dogum rıskı yok dedı rahım agzın falan normal dedı ama akıntılarına dıkkat et dedı bıde.
denızcım vajınal muayene etmedı benı ama normal su an ıcın rısk yok dedı.
günaydın kızlar.dün bızde dr gıttık bu kendı dr dııldı baska bır hastaneye gıttık ılk defa 4 boyutluda gördük onu.kocaman dudakları ve mınıcık kalkık bır burnu var oglumuzun teyzeleri..kilosu 672 gr.ne kücük nede cok büyük bır bebek normal dedı dr.balık yagı ıcmemı söyledı haftada bır kez balık yıyemedıgım zamanlrda.bıde akıntı ıcın fıtıl verdı onu kullancam.erken dogum rıskı yok dedı rahım agzın falan normal dedı ama akıntılarına dıkkat et dedı bıde.
Kızlar akıntı diyince bende de var yaa...
Hem de mukus gibi resmen parça parça düşüyor. Normal bir akıntı değill yani.
Bu da yeni çıktı yaa...
Bu da yeni çıktı yaa...
Bu da yeni çıktı yaa...
Kızlar şey sorucam..
Hani Liyadora şey demişti, Allah korusun erken doğum için vajinal muayane olan var mı aranızda?
Doktorunuz birşey dedi mi bu konuda?
benımkınınde rengi koyulasmıstı dr fıtıl verdı güvenle kullan dedı almadım henüz.
Haklısın gerek görseler söylerlerdi önerirlerdi bu muayeneyi zaten..
Neyse bir dahaki sefere sorucam doktoruma ben de..
Yok Liyadora birara üstüne basa basa bu vajinal muayeneden bahsetmişti de, aklıma geldi bu sabah..
Yoksa benim girdiğim ultrason da üst düzey, herşey normal diyor doktor ama vajinal bir muayeden bahsetmedi.Ben de merak ettim.
rahim ağzı ölçümünü mü diyosun canım
onda da uyarmıştı liya
ben doktoruma sordum karından ultrasonla da ölçebiliyoruz seninki normal anormal bişey olursa söylerim zaten demişti.. sen de hatırlat doktoruna belki bakmıştır zaten ama için rahatlaryerimseniben
denizcim belki arkadaşında risk görmüştür,vajinadan da bakmıştır
ama ultrasondan ölçülebildiğine eminim yani
Kızlar nasılsınız ben dün doktordaydım çok zor bir gün geçirdim dün 4saat açtım dicem ama 5-6saati buldu şeker yüklemesi yapıldı 100gr lık sonuç kötü çıktı kızlar gebelik şekeri varmış bende ordan doktorum gitmeden ona gösterdik sonuçları bebeğimin hareketleride az dedim ona baktık ultrasonda 1kg 50gr olmuş tosuncuk gereksiz bebeğin suyuda var dedi bizim tombulda tembel tembel duruyor okadar suyu bırakmış kenara çekilmiş elini yüzünü kapatmış yumruklarıyla üzüldüğümü anladı doktor herşey yolunda üzme kendini dedi sadece iyi bir diyete girmek zorundasın dedi ama sen işin ciddiyeti anlamassan ozaman kötü olur dedi ilaçta alamıyor gebeler insüline başlaman gerekir dedi şimdi diyetisyene git hemen dedi diyet listesini al dedi birde dahiliyeye gittim dün onada gitmem gerekirmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?