Slm kızlar
Geçmişe baktım baya muhabbet etmişiniz bugün maşallah...
Ben çok kalamayacağım ama
akşama misafirler var ya her şeyi yaptım sayılır da ufak tefek işlerim var.
Onları da yapayım gelirim.
Yorulmamak için kaplumbağa hızında yapıyorum zaten herşeyi.
Bu arada hava harika burda.Dün kar yağdı şimdi güneş açmış 15 derece hava.
Bu arada erken doğum mevzusu açılmış benim göbek hep aşağıda ben kendimden bekliyorum erken doğumu.Oğlanın adı da Rüzgar ya rüzgar gibi gelebilir.:roflol:Allah korusun tabi de beni gören hep bu muhabbeti yapar oldu ben de tırsıyorum yani.
Merhabalar....
Bu sabah nihayet gidip aşımızı olduk çok şükür:lepi:
Şişebilir,bir kaç gün ağrı yapabilir korkma dedi hemşire...
Fazla kullanmadığın koluna yapalım ki yorma kolunu dedi...
1 ay sonra yine çağırdı 2.doz için...
Tansiyon,kilo takibi yaptılar yine ve kızımın kalp atışlarını dinledikk çok güzeldi yaa :asigim:
Haftaya da doktor randevumuz var zaten şeker yüklememiz yapılacak ve idrar tahlilimiz yapılacak...
İnş.onları da hayırlısı ile atlatırız:Saruboceq:
Sizlerde iyisinizdir umarım...Öpüyoruzz herkesiiiopuyorumnanaktan
Merhabalar....
Bu sabah nihayet gidip aşımızı olduk çok şükür:lepi:
Şişebilir,bir kaç gün ağrı yapabilir korkma dedi hemşire...
Fazla kullanmadığın koluna yapalım ki yorma kolunu dedi...
1 ay sonra yine çağırdı 2.doz için...
Tansiyon,kilo takibi yaptılar yine ve kızımın kalp atışlarını dinledikk çok güzeldi yaa :asigim:
Haftaya da doktor randevumuz var zaten şeker yüklememiz yapılacak ve idrar tahlilimiz yapılacak...
İnş.onları da hayırlısı ile atlatırız:Saruboceq:
Sizlerde iyisinizdir umarım...Öpüyoruzz herkesiiiopuyorumnanaktan
anladim canim senin yapacagin tek sey diyetisyeni dinlemek birde ben cok mesgul olunca yemek daha az aklima geliyor.Sende dene enazinda cikolatalar aklina gelince:hulya:
Halt etmiş o gerizekalı dr bozuntusuaman maşallah olmasın denizcim. ben etrafımda çok fazla rahim ağzı yetmezliği sebebiyle düşük yapan olduğu için çok pimpiriktim bu konuda. azcık sancı olsa bişi mi oluyo die doktora koştum o da baktı tabi napsın. ama rutin olarak normalde 23. haftadan önce hiç bakmıyoruz dedi bana anlamı yok dedi. 23 ten sonra bakıp erken doğum riskini belirliyolarmış.
Rahim ağzı yetmezliği hem kişinin rahim yapısından hem de rahmin geçirdiği bazı travmalardan gerçekleşebiliyormuş..Mesela Rahim için yapılan ameliyatlar..deniz gunes senin bu ikinci bebegin degilmi, yani rahimagzi yetmezligi gibi birsey olsaydi ilk bebekte de ayni sorunu yasardin sanirim, onun icin endiselenmeni gerektircek bir durum yok.Yinede liyadora bir sormak lazim o daha iyi biliyordur.
dediğin doğru bende şimdi yürüyüşe çıkacam temiz hava alıyım biraz hem hemde yemek konusundan uzaklaşıyım biraz
Canım çok hamile bayan kayıp yaşıyor bu yüzden..Yazık günah yani...merhaba kızlarrr ayyy liyacımmm mı desem adaegemi desem bilmiyorumkismile sinirlenme annem bu kadr bebişlerimiz zıpladı içerde valla işte her doktor işinin ehli olmuyor malesef yanlış bilgilendirende çook iice araştırmka lazım bu konuları relaxx annnem
Aaa liyadora nickini mi değiştirdin?:))))))))))))))))))))))))
canm yaaa kıyamam sen yürü acıktıkçaa yeşıl sebzelı salatalr ye annem ohh mıs gibiii ve yavaş yavaş çok çiğnersen hemen doyuyorsun ben bu taktiği uyguladııımm :):)
ayy tamam şekerim öle yaparım dönüşte pazarada uğrıycam bu arada şunu söliyim kuru incirin şeker oranı çok yüksekmiş aklınızda bulunsun hamilelrim çok tüketmemesi lazım mış dün dahiliye doktoru demişti
deniz gunes senin bu ikinci bebegin degilmi, yani rahimagzi yetmezligi gibi birsey olsaydi ilk bebekte de ayni sorunu yasardin sanirim, onun icin endiselenmeni gerektircek bir durum yok.Yinede liyadora bir sormak lazim o daha iyi biliyordur.
İyi hadi atlattın sen aşıyı ..Sıra bizde:CüvCüv:
canım aşınızı olmuşsunuz negüzel..biraz sonra ben de sağlık ocağına gidicem ilk kez
aşı değil de taNSİYON KİLO HEM DE KAYIT YAPTIRAyım diyorum
kalp atışları demişsin..ultraSONDAN MI BAKIYOLAR BEBİŞE
Ben de bu öğlen yürüdüm yine..
iş yoğunluğu nedeni ile uzun zamandır yürüyüşe ara vermiştim iyi geldi..Hava da güzel burda.)
Yazın gözünü seveyim.
Halt etmiş o gerizekalı dr bozuntusuOnun gibi ihmalkar dr lar yüzünden kaç kişi pisi pisine bebeğini kaybedicek daha !!!
23. haftadan önce bakmazmışmış..Anlamı yokmuşmuş..Açsın biraz servikal yetmezlikle ilgili kayıp haftalarına baksın,makaleler araştırsın..23. haftadan sonra yapılan serklajlar acil serklaj oluyor ve geç serklaj da deniyor...Rahim ağzı yetmezliği için 11 ile 14. haftalar arası bakıyorlar ve polifolik serklajı da bu haftalarda atıyorlar..Ben rahim ağzı yetmezliğinden 18. haftada zamansız doğumla kaybettim..Şimdi 22. haftayı doldurmak üzereyim.Bu hamileliğimde 12 +2 günlükken serklaj ameliyatı ile rahim ağzını diktirdim..
Rahim ağzı yetmezliği hem kişinin rahim yapısından hem de rahmin geçirdiği bazı travmalardan gerçekleşebiliyormuş..Mesela Rahim için yapılan ameliyatlar..
Halt etmiş o gerizekalı dr bozuntusuOnun gibi ihmalkar dr lar yüzünden kaç kişi pisi pisine bebeğini kaybedicek daha !!!
23. haftadan önce bakmazmışmış..Anlamı yokmuşmuş..Açsın biraz servikal yetmezlikle ilgili kayıp haftalarına baksın,makaleler araştırsın..23. haftadan sonra yapılan serklajlar acil serklaj oluyor ve geç serklaj da deniyor...Rahim ağzı yetmezliği için 11 ile 14. haftalar arası bakıyorlar ve polifolik serklajı da bu haftalarda atıyorlar..Ben rahim ağzı yetmezliğinden 18. haftada zamansız doğumla kaybettim..Şimdi 22. haftayı doldurmak üzereyim.Bu hamileliğimde 12 +2 günlükken serklaj ameliyatı ile rahim ağzını diktirdim..
Rahim ağzı yetmezliği hem kişinin rahim yapısından hem de rahmin geçirdiği bazı travmalardan gerçekleşebiliyormuş..Mesela Rahim için yapılan ameliyatlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?