Bana da sen hamilemisin çok zayıfsın diyorlar.Tabi hastanade hep yatttığım için yüzüme kollarıma bakıp böyle diyorlardı.Göbeğimi görünce aaaa diyorlar..Bir oda arkadaşım vardı 26 haftalık hamile..Erkek bekliyordu..15 kilo aldım dedi..Ama o da kilolu durmuyordu,normaldi yani..Kızın sadece göğüsleri kilo almış gibiydi..Çok küçüktü karnı...haftasına göre..Ki bebeği de 1. 280 gr mış..CADIARZU
Krem yerine yağ kullanmanızı öneririm..
Bu arada benim göğüslerimde büyüme ,şişme falan olmadı..Tek karnım büyüyor nedense...
sen eve geçtinmii liyaa bilmiyorumkismile
Ben de bebe yağı kullanayım dedim ama önermediler...ben bebe yağı kullanıorum ama sanırım çatlıcam
akşmalrı deli gibi kaşınıorum hemen yğ sürüyorum ama baen misafirler oluyor içime bit düşmüş gibi kaşınıorum tabe kaşımıorummm ovuyorum banamısın demioo haşırt huşurt kaşımak istiyor canmmm bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile
oo bnm gogüsler maşallah korkuyom emzirirken bebişimi ezerler die boynuma ip bağlıcam bu gidişle bebekımı emzirirkennnn kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 :roflol: :roflol: :roflol:
oo bnm gogüsler maşallah korkuyom emzirirken bebişimi ezerler die boynuma ip bağlıcam bu gidişle bebekımı emzirirkennnn kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 :roflol: :roflol: :roflol:
bizim yeğen 8 aylık oldu emiyo hala annesinin memeleri de kocaman. top gibi oynuyo onlarla çok komik :) emmek isteyince gidip annesinin memesine vuruyo hafifçe.
benim de hayalim en az 6 ayı doldurabilmek süt verirken..şimdilik sadece hayal..kız kardeşim 1 yaşına dek emzirdi oğlunu..Annem biz 2 yaşına dek emmişiz diyor...
diğer hayalimde acaba bu hamilelik vesilesi ile 85-90 beden sütyenleri giyebilcekmiyim bilmiyorumkismile:)))))))))))))
benim de hayalim en az 6 ayı doldurabilmek süt verirken..şimdilik sadece hayal..kız kardeşim 1 yaşına dek emzirdi oğlunu..Annem biz 2 yaşına dek emmişiz diyor...
diğer hayalimde acaba bu hamilelik vesilesi ile 85-90 beden sütyenleri giyebilcekmiyim bilmiyorumkismile:)))))))))))))
heheheh şebek olcaz desene eşim dioki hatun vazo gibi oldun dıo meme var basen varrr gobık yokkkkk :):):):):) ama ıkı gundur elevit ve demir hap benı gaz bombası ettı gezdan karınım şişio gece kocamn sabahh puffffffffffffffffffff ınıyorrrr delikafadulden delikafadulden
ayyy kuşum yaaaa :):) bende hamileik sayesınde 100 110 gıyıcem herhalde bende 85 tim ben bayılırım kuçuk goğüslere ne yapıcan 85' i kuçuk kalsınlar ne güzel benmkilerde küçülsünnn:roflol:
Süt dolunca giyersin merak etme..
Krem yerine yağ kullanmanızı öneririm..
kaydirigubbakcemile3
Hamilelikte hiç gazoz,kola falan içmedim..Eskiden fanta yerine elvan gazozları vardı..30 yaş üstü olan arkadaşlardan bir kısmı bilebilir..
elvan içelim
bir oh diyelim.
elvan içelim elvan.
Ne güzel reklamdı..boshayallersmile
yağı sürüyorsun yağlı yağlı olmuyomu sadece nemlendirici sürsek faydası olmazmı
Ben ilk çocuğumu 9 ay emzirdim bakalım bu nasıl olacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?