Bazı doğum yapmış hamilelerin göğüs uçları nerdeyse koyu kahve oluyor..Bu kişinin ten rengi ile mi alakalı olaki...bilmiyorumkismile
teşekkür ederim canım bazı insanlar huylanır ya yağlı şeylerden bendede o var ben 1 kg aldım 19 haftalığım göbeğim fazla şişmedi ondan şu an teleşım yok ama çatlaktan korkuyorum çok fena görünüyor dimi
Bazı doğum yapmış hamilelerin göğüs uçları nerdeyse koyu kahve oluyor..Bu kişinin ten rengi ile mi alakalı olaki...bilmiyorumkismile
evet canm ten rengıyle ılgılı ben çook beyazım mesela goğus uçlarım dahı beyazdırr şimdi çok hafif koyulaşma oldu hanı kızarma gibi ama ablalrım benden koyu tenlerı onlarınki koyu kahve olduu
selammmmmm
kızımın kalp atışlarını duydum geldim çokk mutluyum
sabahtan buyana hareket etmiyodu ben rahatladım o da başladı kıpırdamaya:)
tansiyonum normal
amaaaaaaa 67 olmuşum yaaa 7 kilo almışım çok fazla geldi bana(
bir de aşıyı yapalım isterseniz dediler ben de doktoruma sorayım önce dedim
selammmmmm
kızımın kalp atışlarını duydum geldim çokk mutluyum
sabahtan buyana hareket etmiyodu ben rahatladım o da başladı kıpırdamaya:)
tansiyonum normal
amaaaaaaa 67 olmuşum yaaa 7 kilo almışım çok fazla geldi bana(
bir de aşıyı yapalım isterseniz dediler ben de doktoruma sorayım önce dedim
bencede genelde esmer tenli kişilerde dahada koyulaşıyor.
göğüs konusu açılmışken
benim göğsümden sıvı gelmeye dewam ediyo
çok korktum geçende doktoruma sordum çok çok normal dedi
süt vermeye hazırlıyomuş kendini,içim rahatladı
göğüs konusu açılmışken
benim göğsümden sıvı gelmeye dewam ediyo
çok korktum geçende doktoruma sordum çok çok normal dedi
süt vermeye hazırlıyomuş kendini,içim rahatladı
kizlar catlaklar icin saf zeytinyagi kullanani duydunuz mu?arkadasimin bir tandigi soylemis hep saf zeytinyagi kullanmis.
Canım benim de 18 haftalıktan beri geliyor sıvı.Özellikle de göğüs ucunu sıkarsam..Eşim sakın sıkma ,oksidasin hormonun artmasına neden olur,bu da kasılma sebebi rahimde dedi...Oksidasin hormonu artınca rahim kasılırmış ve doğum başlarmış...
O sıvının bir adı var ama unuttum.
Yanlış bilgi vermek istemem doktoruna da sormuşsun ama o sıvıyı sağmamak gerekiyormuş hani meraktan falan..
Hormonlar harekete geçip erken doğuma sebebiyet verebiliyormuş.
Bir yerde okumuştum.
Dediğim gibi sadece okudum biryerde..
Haberiniz olsun diye söyliyim dedim.
gül nasılsın ağrıların nasıl oldu bende bir şeyler yiyince fenalaşıyorum sanki tıkanmışım ağırlık basıyor birde chicoda bebek için pijama takımı sordum kış için bayağı kaliteli kalın 30 milyona inmiş fiyatı kış için alsammı yoksa pahalımı sencebilmiyorumkismile
Canım benim de 18 haftalıktan beri geliyor sıvı.Özellikle de göğüs ucunu sıkarsam..Eşim sakın sıkma ,oksidasin hormonun artmasına neden olur,bu da kasılma sebebi rahimde dedi...Oksidasin hormonu artınca rahim kasılırmış ve doğum başlarmış...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?