2010 Temmuz Anneleri : )

Bazı doğum yapmış hamilelerin göğüs uçları nerdeyse koyu kahve oluyor..Bu kişinin ten rengi ile mi alakalı olaki...bilmiyorumkismile

Evt çoğu kadında öyle ..
Benim şimdiden koyulaştı gitgide de koyu kahve oluyor ki esmer değilim kumralım , normalde de pembemsidir.:kedi:

Hormonal galiba:

Yağdan huylanıyorsan haklısın sürmen zor, sonuçta vıcık vıcık yağ ilk sürdüğünde :))) Masajla emse de o an yine yağ yani:)

Evt çatlak kötü duruyor ya, ama bazılarının da çatlayacaksa da çatlıyor ne sürersen sür.
Ciltle de alakalı gibi..bilmiyorum.

Bazı doğum yapmış hamilelerin göğüs uçları nerdeyse koyu kahve oluyor..Bu kişinin ten rengi ile mi alakalı olaki...bilmiyorumkismile

evet canm ten rengıyle ılgılı ben çook beyazım mesela goğus uçlarım dahı beyazdırr şimdi çok hafif koyulaşma oldu hanı kızarma gibi ama ablalrım benden koyu tenlerı onlarınki koyu kahve olduu

bencede genelde esmer tenli kişilerde dahada koyulaşıyor.

Benim de normalde pembedir..Ama annem rengi koyulaşmış dedi..yine de öyle koyu kahve değil henüz..

kaydirigubbakcemile3

selammmmmm
kızımın kalp atışlarını duydum geldim çokk mutluyum
sabahtan buyana hareket etmiyodu ben rahatladım o da başladı kıpırdamaya:)
tansiyonum normal
amaaaaaaa 67 olmuşum yaaa 7 kilo almışım çok fazla geldi bana(

bir de aşıyı yapalım isterseniz dediler ben de doktoruma sorayım önce dedim

iyi hadi gözün aydın..
Kiloyu fazla takma aşağı yukarı hepimiz o kadar aldık, 2 eksik 1 fazla:) ama es geçme tabii..

Aşı ben de yaptırmadım henüz.bilmiyorumkismile

göğüs konusu açılmışken
benim göğsümden sıvı gelmeye dewam ediyo
çok korktum geçende doktoruma sordum çok çok normal dedi
süt vermeye hazırlıyomuş kendini,içim rahatladı

Gözünaydın canım opuyorumnanaktan

bencede genelde esmer tenli kişilerde dahada koyulaşıyor.

gül nasılsın ağrıların nasıl oldu bende bir şeyler yiyince fenalaşıyorum sanki tıkanmışım ağırlık basıyor birde chicoda bebek için pijama takımı sordum kış için bayağı kaliteli kalın 30 milyona inmiş fiyatı kış için alsammı yoksa pahalımı sencebilmiyorumkismile

göğüs konusu açılmışken

Canım benim de 18 haftalıktan beri geliyor sıvı.Özellikle de göğüs ucunu sıkarsam..Eşim sakın sıkma ,oksidasin hormonun artmasına neden olur,bu da kasılma sebebi rahimde dedi...Oksidasin hormonu artınca rahim kasılırmış ve doğum başlarmış...

Bu arada AdaEge = Liyadora..Yeni gelen arkadaşlar için..opuyorumnanaktan

kizlar catlaklar icin saf zeytinyagi kullanani duydunuz mu?arkadasimin bir tandigi soylemis hep saf zeytinyagi kullanmis.

göğüs konusu açılmışken

O sıvının bir adı var ama unuttum.

Yanlış bilgi vermek istemem doktoruna da sormuşsun ama o sıvıyı sağmamak gerekiyormuş hani meraktan falan..
Hormonlar harekete geçip erken doğuma sebebiyet verebiliyormuş.
Bir yerde okumuştum.
Dediğim gibi sadece okudum biryerde..
Haberiniz olsun diye söyliyim dedim.

evet canım duymuştum ben de kasılma olayını

bana da eşim söyledi.aynı şeyi yazmışız :1hug:

yaaaa canımm bel ağrım devam ediyor (((( valla canım chico nun ürünleri zaten çok pahalı ama çok bilgim yok (

evt aynen.:hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…