yağı sürüyorsun yağlı yağlı olmuyomu sadece nemlendirici sürsek faydası olmazmı
işallah bunu daha çok emzirirsin. bi arkadaşım 2 yıl emzirmiş. 2 yıl da çok değil mi yaa. 1 yıl emse yeter.inşallah sütümüz olur da.benim göğüslerimin ucu içine kaçık. bakalım çıkçaklar mı nası emzircem.
ayyy kuşum yaaaa :):) bende hamileik sayesınde 100 110 gıyıcem herhalde bende 85 tim ben bayılırım kuçuk goğüslere ne yapıcan 85' i kuçuk kalsınlar ne güzel benmkilerde küçülsünnn:roflol:
valla göbek hemen emiyo zaten ben hemen kapatmıyorum sürünce bi 5-10 dakka açık tutuyorum göbeğimi. ama şimdi bi çatlak kremi aldım o yağ değil. arada balmandol sürüyorum arada onu .
işallah bunu daha çok emzirirsin. bi arkadaşım 2 yıl emzirmiş. 2 yıl da çok değil mi yaa. 1 yıl emse yeter.inşallah sütümüz olur da.benim göğüslerimin ucu içine kaçık. bakalım çıkçaklar mı nası emzircem.
benimkiler hamilelikten önce biri 80 biri 85 ti ama şimdi maşallah))) biri 90 biri 95 oldu :))) bide iyice sütlenince 100 ü geçerim sanırım kaydirigubbakcemile3
Bebe mağzalarında satılıyor plastik kauçuk gibi meme uçları..Bebek annenin göğüs ucunu da damağıyla ısırıp kanatıyormuş bazan emerken..Bu meme uçları işe yarıyor demişlerdi..
bende meme uçlarım içe kaçık:) arkadaşın bebeki oldu yenı onunkilerin ucu doğumdan sonramı oldu hepmı oyleydi bilmiom ama valla upuzun bişeydiiii göğüs ucu içimden kendımınkılere çok gülmüştümmm
Allahtan uç sorunum yok ama bende ilk 1 ay yara olmuştu..
Ama dakka başı emdiği için bebek o dönemler ister istemez oluyor çatlak..
O da insanın canını acıtıyor tabii.
Dudaklarımız bile çatladığında nasıl acıyor.
Her emmeden sonra temizleyip bepanten sürüyordum hiiç üşenmeden..doktor demişti.
Fazla uzamadan geçti.
Sonradan da göğüs uçları alışıyor zaten bir daha hiç yara olmadı..
ama dediğim gibi ilk 1 ay acısı berbattı..
benim de hayalim en az 6 ayı doldurabilmek süt verirken..şimdilik sadece hayal..kız kardeşim 1 yaşına dek emzirdi oğlunu..Annem biz 2 yaşına dek emmişiz diyor...
diğer hayalimde acaba bu hamilelik vesilesi ile 85-90 beden sütyenleri giyebilcekmiyim bilmiyorumkismile:)))))))))))))
kızlar daha öncede kilo alıp vermiş biri olarak göğüslerin büyümesi okadar iyi bir şey değil süt verme dönemi geçince tekrar küçülecek deforme olacak südyensiz aynada baktığınızda beğenmeyeceksiniz sarkıyo bir daha eski haline dönmüyo:sinifsinif:
Ben her gece yatarken sürüyorum son 1 aya yakın zamandır, (bazı geceler unutuyorum) masajla emiyor cildim.. Pijamamda falan da yağ lekesi olmuyor hiç..
Sabah birşey kalmıyor ama ertesi gün falan bakıyorum karnım yumuşacık..
Ben ilk çocuğumda da yağ kullandım, bebe yağı..Hiç çatlamadı..Bilemem tabii belki cild yapım iyidir..
Şu an daha önceden aldığım Arkonun e vitaminli bir yağı var, hem onu hem de bebe yağı sürüyorum..
Bilemem tabii siz bilirsiniz yne.
kızlar daha öncede kilo alıp vermiş biri olarak göğüslerin büyümesi okadar iyi bir şey değil süt verme dönemi geçince tekrar küçülecek deforme olacak südyensiz aynada baktığınızda beğenmeyeceksiniz sarkıyo bir daha eski haline dönmüyo:sinifsinif:
Hım ben duymadım doğrudur.Lansinoh mu ne onu duymuştum bir de göğüs ucu kremi olarak..
ben henuz krem ya da yag kullanmaya baslamadim, catlamaya baslayinca kullanirim demistim.Simdiden kullanmak lazim kibilmiyorumkismile
Ben her gece yatarken sürüyorum son 1 aya yakın zamandır, (bazı geceler unutuyorum) masajla emiyor cildim.. Pijamamda falan da yağ lekesi olmuyor hiç..
Sabah birşey kalmıyor ama ertesi gün falan bakıyorum karnım yumuşacık..
Ben ilk çocuğumda da yağ kullandım, bebe yağı..Hiç çatlamadı..Bilemem tabii belki cild yapım iyidir..
Şu an daha önceden aldığım Arkonun e vitaminli bir yağı var, hem onu hem de bebe yağı sürüyorum..
Bilemem tabii siz bilirsiniz yne.
Bazı doğum yapmış hamilelerin göğüs uçları nerdeyse koyu kahve oluyor..Bu kişinin ten rengi ile mi alakalı olaki...bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?