2010 Temmuz Anneleri : )

Benim adım da kumsal,kordon vs gibi anlamlara geliyor kaydirigubbakcemile3

Ama Elvan ismini ben de severim...Çocukluğumun tatlı bir arkadaşıydı kendisi..:asigim:

yağı sürüyorsun yağlı yağlı olmuyomu sadece nemlendirici sürsek faydası olmazmı

Ben her gece yatarken sürüyorum son 1 aya yakın zamandır, (bazı geceler unutuyorum) masajla emiyor cildim.. Pijamamda falan da yağ lekesi olmuyor hiç..

Sabah birşey kalmıyor ama ertesi gün falan bakıyorum karnım yumuşacık..

Ben ilk çocuğumda da yağ kullandım, bebe yağı..Hiç çatlamadı..Bilemem tabii belki cild yapım iyidir..

Şu an daha önceden aldığım Arkonun e vitaminli bir yağı var, hem onu hem de bebe yağı sürüyorum..

Bilemem tabii siz bilirsiniz yne.

Bebe mağzalarında satılıyor plastik kauçuk gibi meme uçları..Bebek annenin göğüs ucunu da damağıyla ısırıp kanatıyormuş bazan emerken..Bu meme uçları işe yarıyor demişlerdi..

ayyy kuşum yaaaa :):) bende hamileik sayesınde 100 110 gıyıcem herhalde bende 85 tim ben bayılırım kuçuk goğüslere ne yapıcan 85' i kuçuk kalsınlar ne güzel benmkilerde küçülsünnn :roflol:

benimkiler hamilelikten önce biri 80 biri 85 ti ama şimdi maşallah ))) biri 90 biri 95 oldu :))) bide iyice sütlenince 100 ü geçerim sanırım kaydirigubbakcemile3

valla göbek hemen emiyo zaten ben hemen kapatmıyorum sürünce bi 5-10 dakka açık tutuyorum göbeğimi. ama şimdi bi çatlak kremi aldım o yağ değil. arada balmandol sürüyorum arada onu .

bende sıvı vazelin ve nemlendiriciyi karıştırıp sürüyorum nerdeyse hergün ara ara unutuyorum ama pamuk gibi karnımın cildi.

Benim sütüm hala vardı ama diş çıkarma döneminde ateşten emmedi 3 gün, sonra bıraktı kendi kendine, sonra da kaldı öyle..
Ama yine iyi 9 ay..:)

bende meme uçlarım içe kaçık:) arkadaşın bebeki oldu yenı onunkilerin ucu doğumdan sonramı oldu hepmı oyleydi bilmiom ama valla upuzun bişeydiiii göğüs ucu içimden kendımınkılere çok gülmüştümmm

benimkiler hamilelikten önce biri 80 biri 85 ti ama şimdi maşallah ))) biri 90 biri 95 oldu :))) bide iyice sütlenince 100 ü geçerim sanırım kaydirigubbakcemile3

ayyy gülcümmm kesın 100 olcaz benmkı 85 ti:) şimdii 100 görürüm diye düşünüyorummm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Benim ikisi de 80 ..Göğüs uçlarım malesef baya belirgin..Ama uzun zamandır evdeyim ve hastanedeyim diye sütyen kullanmıyorum.Sürekli yatar pozisyonda olduğum için çok rahatsız oluyorum sütyenle..

Göğüs pompası almayı düşünüyorum bebişler sağlıkla gelirse...

Bebe mağzalarında satılıyor plastik kauçuk gibi meme uçları..Bebek annenin göğüs ucunu da damağıyla ısırıp kanatıyormuş bazan emerken..Bu meme uçları işe yarıyor demişlerdi..

Allahtan uç sorunum yok ama bende ilk 1 ay yara olmuştu..

Ama dakka başı emdiği için bebek o dönemler ister istemez oluyor çatlak..
O da insanın canını acıtıyor tabii.
Dudaklarımız bile çatladığında nasıl acıyor.

Her emmeden sonra temizleyip bepanten sürüyordum hiiç üşenmeden..doktor demişti.
Fazla uzamadan geçti.

Sonradan da göğüs uçları alışıyor zaten bir daha hiç yara olmadı..

ama dediğim gibi ilk 1 ay acısı berbattı..

bebek emerken uzatıyomuş. elastikmiş onlar uzuyomuş.

Bebek doğunca ilk veriyorlar göğsüne, sanki biri öğretmiş gibi hemen cok cok emmeye başlıyor, alışkınmış gibi.

Bu da bana çok enteresan gelmişti Allahın işi işte:)

Lansinoh mu ne onu duymuştum bir de göğüs ucu kremi olarak..

kızlar daha öncede kilo alıp vermiş biri olarak göğüslerin büyümesi okadar iyi bir şey değil süt verme dönemi geçince tekrar küçülecek deforme olacak südyensiz aynada baktığınızda beğenmeyeceksiniz sarkıyo bir daha eski haline dönmüyo:sinifsinif:

valla annelerin fedakarlıklar başladı çatlıyoruz sarkıoruzz :) kum deniz güneşşş yazzzlarr artık biyerlerımızı kapatmakla geçer canları sağolsunnn memelklerimizin :lepi:

ben henuz krem ya da yag kullanmaya baslamadim, catlamaya baslayinca kullanirim demistim.Simdiden kullanmak lazim kibilmiyorumkismile

Bazı doğum yapmış hamilelerin göğüs uçları nerdeyse koyu kahve oluyor..Bu kişinin ten rengi ile mi alakalı olaki...bilmiyorumkismile

Kardeşimin göğüslerinde sarkma olmadı küçülünce ..Bakalım benim ne olucak..:kedi:

Lansinoh mu ne onu duymuştum bir de göğüs ucu kremi olarak..
Hım ben duymadım doğrudur.

Ben de duydum onu ama bende sarkma olmamıştı..Eski haline dönüyor evet kilo veriyorsun süt bitiyor falan eski ölçülerine mutlaka dönüyor saonradan.

ben henuz krem ya da yag kullanmaya baslamadim, catlamaya baslayinca kullanirim demistim.Simdiden kullanmak lazim kibilmiyorumkismile

Çatladıktan sonra ne faydası var?:)))
Önlem olarak sürüyoruz şimdiden, cilt esnekleşsin de çatlamadan gerilsin diye:::)

teşekkür ederim canım bazı insanlar huylanır ya yağlı şeylerden bendede o var ben 1 kg aldım 19 haftalığım göbeğim fazla şişmedi ondan şu an teleşım yok ama çatlaktan korkuyorum çok fena görünüyor dimi

Bazı doğum yapmış hamilelerin göğüs uçları nerdeyse koyu kahve oluyor..Bu kişinin ten rengi ile mi alakalı olaki...bilmiyorumkismile

evet canm ten rengıyle ılgılı ben çook beyazım mesela goğus uçlarım dahı beyazdırr şimdi çok hafif koyulaşma oldu hanı kızarma gibi ama ablalrım benden koyu tenlerı onlarınki koyu kahve olduu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…