2010 Temmuz Anneleri : )

Suni doğum sancısı için de oksidasin hormonu veriliyormuş..Mesela normal doğum düşünen hamilelere de hurma önerirler ama o da hamileliğin sonlarına doğru..süt salgısını da arttırıyormuş..ancak erken aylarda hurma yemek faydalı değil zararlı..erken doğuma neden oluyormuş..

adı kolostrum canım zaten sağacak kadr falan değil sarımsı bişey geliyo gelirken haberim olmuyo göğüs ucumda kuruyo sonra ben onu peçeteyle falan alıyorum almazsam sızı yapıyo çünkü

ayyy kızlar normal doğum demeyın doğum demeyın zamanı gelınce konuşalımmm :):)

onu ben de düşünmüştüm ya doğumu kolaylaştırıyosa erken de yenilmez hurma demiştim
eşim faydalıdır alayım dedi yemem artıkakannehir

Evt hurma olayını da KK da okumuştum daha hamilelik yokken bende:)
Hiç bilmiyordum valla..bilmiyorumkismile

haklısın da işte aklımızın bi köşesi,nde hep yok mu zaten??zemuszemus
benim doğum sezeryan olcak kesinleştisositososito

hımm neden şeker benm oğluşta ters duruo düzelmesse sezeryan olur ama doktorum şey demiş bir hastasına genel anestızıyı onerırım sıze demiş epiduralde çok bel ağırısı oluyor sonradan demiş

bu arada kızlar doktorum ilişkiyi yasakladı
zaten bişey olduğu yoktu dazemuszemus
sizlere de yasak mı sempatiksalakcinni

canım bende bebekle ilgili problem yok da benle ilgili problem:9
ben eski bi vajinusmusluyum atlattım çok şükür ama yine de muayenede çok kasıyorum kendimi doğumda da sakıncalıymış

bu arada kızlar doktorum ilişkiyi yasakladı
zaten bişey olduğu yoktu dazemuszemus
sizlere de yasak mı sempatiksalakcinni

hehehehehe:) bana yasak demişti ilk aylarda sonna korkmaya başladım ayrıntılıda bbek aşağıda dedi gene tık yok tabe ben halimden memnunumm gecende bişe demedi ama şimdide korkuyorummm eşim dioki attın beni bir kenara alıcağını aldın ya dio kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 :roflol: :roflol:

canım bende bebekle ilgili problem yok da benle ilgili problem:9
ben eski bi vajinusmusluyum atlattım çok şükür ama yine de muayenede çok kasıyorum kendimi doğumda da sakıncalıymış

ya bu hamılelık başladığından beri bende çok kasıorum kendımı doktoruma soylemelımıyım bunu acaba bilmiyorumkismile

senın ilk sezeryandı demi canımm neden olmuştun sezeryanı

Bilmem..
O zamanlar modaydı dermişim..şakaa

Yok ya.
.Son ay ağustostu doktorum suyun azalıyor senin, evden çıkmak yok bol su içeceksin dedikaydirigubbakcemile(ben çok geziyordum da, hamile gibi değildim)

Ben de o zamanlar normal doğumdan kabus gibi korkuyordum, eyvahedigeldismilesonra sezeryana karar verildi benim de işime geldihihoyyyt korktuğum için hep sezeryan olsun diyordum doktora öyle oldu..hihoyyyt

Şimdi de 2.si mecburen sezeryan olacakmış..bilmiyorumkismile

Ama şu var, şu an daha bilinçliyim ayrıca normalin de epidurali falan çıktı.
Yani ilki sezeryan oldu diye 2.de sezeryan olmak zorunda olmasa, normali de denemek isterdim açıkcası.CADIARZU.Sonuçta en sağlıklısı oymuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…