kizlar catlaklar icin saf zeytinyagi kullanani duydunuz mu?arkadasimin bir tandigi soylemis hep saf zeytinyagi kullanmis.
hadi teyzeleri biz çıkıyoruz
bugün dışarda yicez yemeğimizi
yarın görüşürüzz:sm_cool:
Bilmem..
O zamanlar modaydı dermişim..şakaa
Yok ya.
.Son ay ağustostu doktorum suyun azalıyor senin, evden çıkmak yok bol su içeceksin dedikaydirigubbakcemile(ben çok geziyordum da, hamile gibi değildim)
Ben de o zamanlar normal doğumdan kabus gibi korkuyordum, eyvahedigeldismilesonra sezeryana karar verildi benim de işime geldihihoyyyt korktuğum için hep sezeryan olsun diyordum doktora öyle oldu..hihoyyyt
Şimdi de 2.si mecburen sezeryan olacakmış..bilmiyorumkismile
Ama şu var, şu an daha bilinçliyim ayrıca normalin de epidurali falan çıktı.
Yani ilki sezeryan oldu diye 2.de sezeryan olmak zorunda olmasa, normali de denemek isterdim açıkcası.CADIARZU.Sonuçta en sağlıklısı oymuş.
bu arada kızlar doktorum ilişkiyi yasakladı
zaten bişey olduğu yoktu dazemuszemus
sizlere de yasak mı sempatiksalakcinni
Normal doğumda sancı ile rahim ağzı sıfırlana dek ağrı oluyor.Ama doğum olur olmaz hiç bir ağrı sızı kalmıyor..Sadece rahmin küçülmesi aylar alıyor.işte rahim küçülürken ağrı oluyor malesef..Normal doğumu da yaşadım..Myom ameliyatım sezaryan gibi karından kesi ile olduğu için sezaryan ağrısı ile aynı...günlerce yataktan kalkamadım,gülerken,öksürürken canım acımıştı..ama normal doğumda hemen kalkıp yürüyebiliyorsun..
ikisini karşılaştırırsam elimde olsa normal doğumu tercih ederdim aslında..ama sezaryanden başka şansım yok...çünkü rahim ağzı dikişli..
anladım cnm peki doğumdan sonraa çok ağrı çektınmı sezeryandan sonraa :bbo: ama sezeryanlı olamana rağmen gobık falan kalmamış sende maşallah
olursa epidural düşünüyorum zaten ama şu kasılma kafama takıldı liyaa yaa bendede oluor o bana doktorum yasklamıştı ilşkiyi bir ara sonraa yasak kalktı ama ben çok kasıldım ve yapamadım halada kasılııorummm acaba etkisi olurmuu :kedi::kedi: utandım ama danışım dedim
anladım cnm peki doğumdan sonraa çok ağrı çektınmı sezeryandan sonraa :bbo: ama sezeryanlı olamana rağmen gobık falan kalmamış sende maşallah
bence korkma çünki sezeryanda kişiden kişiye değişiyor benim kızkardeşim sezeryan oldu hiç ağrısı olmadı hemen kalktı göbek için korse kullandı hemde doğumdan hemen sonra şimdi hiç göbeyi yok kız gibi karnı
canım bilemem valla..dr yasak yok dese de demese de biz yasağı kendi kendimize de koyduk..hiç bir şey bebeklerimizin hayatını tehlikeye atmaya değmez diye düşünüyoruz eşimle...
bence korkma çünki sezeryanda kişiden kişiye değişiyor benim kızkardeşim sezeryan oldu hiç ağrısı olmadı hemen kalktı göbek için korse kullandı hemde doğumdan hemen sonra şimdi hiç göbeyi yok kız gibi karnı
annem yanlış anladın sanırım :):) ben norlmal doğuma etki edermi die sormuştumm yoksa bızım içinde onemli değill.......... demek istediğim şuan ilişki esnasında olan kasılmaa ama hamılelık surecunde başladı onceden yoktu acaba normal doğumumu etkilermii demek istedimmm bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile
hımm nasıl bir korşeymişş ooo bende alim sezeryan olursaa
Şu an ilişki esnasında kasılmalar yaşıyorsun.(eskiden yoktu)
Bana sorarsan,normal doğumu bilemem de, bana pek normal gelmedi..kasılmalara yol açması..bilmiyorumkismile
Doktora mutlaka söylemelisin gibi bir his var içimde.bilmiyorumkismile
annem yanlış anladın sanırım :):) ben norlmal doğuma etki edermi die sormuştumm yoksa bızım içinde onemli değill.......... demek istediğim şuan ilişki esnasında olan kasılmaa ama hamılelık surecunde başladı onceden yoktu acaba normal doğumumu etkilermii demek istedimmm bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile
evet söyleyım bu muayneye gittiğimde benn korktum şimdii
bencede canım ben kimsede duymadım kasılma bendede olmadı bencede normal değil doktora danışmalısınannem yanlış anladın sanırım :):) ben norlmal doğuma etki edermi die sormuştumm yoksa bızım içinde onemli değill.......... demek istediğim şuan ilişki esnasında olan kasılmaa ama hamılelık surecunde başladı onceden yoktu acaba normal doğumumu etkilermii demek istedimmm bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?