Krem yerine yağ kullanmanızı öneririm..
Sezaryan olucaklar için açılma olup olmaması önemli değil rahim ağzında..
Korkma canım da yani ya da doktora sorana kadar ilişkiye girmeyin bence.
Yani bilmiyorum ilişki esnasında kasılmalar olması olabilir mi?
Başka arkadaşlar daha iyi bilir belki :uhm:???
ya zaten yasktı onceleri ilk hamıle kaldığımda sonra yasak kalktı benn korktum sanırım bebeğe bişe olucak dıe yapamadım hiç bişee halada yapmıorum kasıyorum kendımı bebeğe odaklanıorum die düşündüm ama bilmiyorumkismile bilmiyorumkismilebencede canım ben kimsede duymadım kasılma bendede olmadı bencede normal değil doktora danışmalısın
yasaklar en fazla üzülme
canım hamilelik dönemi boyunca (tabi tehlikesi yoksa) ilişkiye devam etmek normal doğumu kolaylaştırıyor diye biliyorum. ama bi yasak falan yokken tamamen ilişkiyi kesersen doğum esnasında açılma olayı sıkıntılı oluyormuş.
ama kasılmanın bir etkisi olur mu onu bilemicem bilmiyorumkismile
tabiki sezeryanda açılmayla alakalı bir durum yok :))) direkt doktor karından açıyor kaydirigubbakcemile3
denizcim sen ne yağı kullanıyosun ben şimdilik akşamları bebe yağı sürüyorum ama susam yağı filan diyolar badem yağı tüylenme yapıyomuş. napsakki bilmiyorumkismile
ya kasılma derken daralıorr demek istedım yapamıorum vajınusmusun hamılelık hali gibi düşünün
ya zaten yasktı onceleri ilk hamıle kaldığımda sonra yasak kalktı benn korktum sanırım bebeğe bişe olucak dıe yapamadım hiç bişee halada yapmıorum kasıyorum kendımı bebeğe odaklanıorum die düşündüm ama bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile
evet cnm balamda oyle dedı 2 çocuğunuda normal doğurdu oda aynı görüşte ilişki normal doğumu kolaylaştırıormuş sakınca yoksa
ohhh sonunda anlatabıldımm evet vajınal kasılmaaa oh bee onun normal doğumda etkisi olurmu onu sorim ben en iyisi
Olmaz kaydirigubbakcemile3 kendimden biliyorum.......Doğum başladığında zaten rahim ağzı sıfırlanıyor...Yani sen istediğin kadar doğurmucam de,sancı vs başladı mı rahim ağzı açılır ve rahim bebeği dışarı iter ve doğum gerçekleşir...dr a sor tabi yine..Yani ilişkideki gibi düşünmeyin ..
ohh bekledığım cvppp tşk ederımmm
Normal doğumda bütün ağrı sadece rahim ağzı açılırken oluyor..Değilse rahim ağzı sıfırlanır sıfırlanmaz bebek doğuyor..Bebeği doğurmak öyled çok ağrı veren acı veren bir durum değil..Rahim ağzının açılması can acıtıyor biraz o kadar...
hamileyken ilişki zor oluyor ama insanın canı daha fazla istiyor yaa. benim de tam tersi eşim korkuyodu bişi olur die. ama doktora defalarca sorduk hiçbir zararı yok istediğiniz kadar birlikte olabilirsiniz dedi. ama biz bugüne kadar sadece 2 kere birlikte olduk.şimdi de kararsızım artık karnım büyüdü daha da olmasak mı? ama ilişki sırasında ve sonrasında daha önceleri olmayan kasılma gibi bişiler oluyor bende de. ama 5 dakka sonra geçiyor.bir de sezeryandan sonra 6 ay ilişkiye giremedik dedi bi arkadaşım o kadar uzun sürüyo mu acaba?
kizlar herkese iyi haftasonlari, simdilik ben cikiyorum.
benim sezetyandan sonra tam 45 gün lohusalığım sürdü..
sonrasında normale dönünce ilişki olayı da normale döndü doğal olarak..
6 ay da nerden çıkmış ?niye ki?
Normal doğum olsa acaba mı diycem de hani dikiş iyileşmemesi falan, ama sezeryanın vajinayla alakası yok ki:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?