2010 Temmuz Anneleri : )

Sezaryan olucaklar için açılma olup olmaması önemli değil rahim ağzında..

Korkma canım da yani ya da doktora sorana kadar ilişkiye girmeyin bence.

Yani bilmiyorum ilişki esnasında kasılmalar olması olabilir mi?

Başka arkadaşlar daha iyi bilir belki :uhm:???

ya kasılma derken daralıorr demek istedım yapamıorum vajınusmusun hamılelık hali gibi düşünün

bencede canım ben kimsede duymadım kasılma bendede olmadı bencede normal değil doktora danışmalısın
yasaklar en fazla üzülme
ya zaten yasktı onceleri ilk hamıle kaldığımda sonra yasak kalktı benn korktum sanırım bebeğe bişe olucak dıe yapamadım hiç bişee halada yapmıorum kasıyorum kendımı bebeğe odaklanıorum die düşündüm ama bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile

evet cnm balamda oyle dedı 2 çocuğunuda normal doğurdu oda aynı görüşte ilişki normal doğumu kolaylaştırıormuş sakınca yoksa

denizcim sen ne yağı kullanıyosun ben şimdilik akşamları bebe yağı sürüyorum ama susam yağı filan diyolar badem yağı tüylenme yapıyomuş. napsakki bilmiyorumkismile

Ben daha önce aldığım ve henüz bitmemiş olan Arkonun E vitaminli bir vücut yağı var onu ve Chanson normal bebe yağını değişimli sürüyorum..

Bazı geceler unutuyorum tabii..
Yani şu an çok düzenli değil (ilerleyen aylarda atlamam)

Badem ve susamı kullanmadım bilemicem .CADIARZU
Ama badem yağının tüylenme yaptığını duydum sonuçta kirpik ve kaş uzatmak için de badem yağı kullanılır ya , yani mantıklı evet tüylenme yapabilir.

Ama bilemem tabii.Benim fikrim bu.

Ben şimdilik bu şekildeyim..

Canım sanırım bahsettiğin rahmin kasılması değil,ilişki sırasında kendini kasman,vajinal girişin zor olması galiba...psikolojik sanırım...

ohhh sonunda anlatabıldımm evet vajınal kasılmaaa oh bee onun normal doğumda etkisi olurmu onu sorim ben en iyisi

ohhh sonunda anlatabıldımm evet vajınal kasılmaaa oh bee onun normal doğumda etkisi olurmu onu sorim ben en iyisi

Olmaz kaydirigubbakcemile3 kendimden biliyorum.......Doğum başladığında zaten rahim ağzı sıfırlanıyor...Yani sen istediğin kadar doğurmucam de,sancı vs başladı mı rahim ağzı açılır ve rahim bebeği dışarı iter ve doğum gerçekleşir...dr a sor tabi yine..Yani ilişkideki gibi düşünmeyin ..

ohh bekledığım cvppp tşk ederımmm

Normal doğumda bütün ağrı sadece rahim ağzı açılırken oluyor..Değilse rahim ağzı sıfırlanır sıfırlanmaz bebek doğuyor..Bebeği doğurmak öyled çok ağrı veren acı veren bir durum değil..Rahim ağzının açılması can acıtıyor biraz o kadar...

Nasıl açılıyor rahim ama de mi 10 cm falan?CADIARZU
Normalde aç da göreyim.
Allahın işi işte:)

kabız olmuşum ya offff (((((

osmolak aldım,magnezyum diasporal aldım,inşallah işe yarar...((((((((((

hamileyken ilişki zor oluyor ama insanın canı daha fazla istiyor yaa. benim de tam tersi eşim korkuyodu bişi olur die. ama doktora defalarca sorduk hiçbir zararı yok istediğiniz kadar birlikte olabilirsiniz dedi. ama biz bugüne kadar sadece 2 kere birlikte olduk.şimdi de kararsızım artık karnım büyüdü daha da olmasak mı? ama ilişki sırasında ve sonrasında daha önceleri olmayan kasılma gibi bişiler oluyor bende de. ama 5 dakka sonra geçiyor.bir de sezeryandan sonra 6 ay ilişkiye giremedik dedi bi arkadaşım o kadar uzun sürüyo mu acaba?

benim sezetyandan sonra tam 45 gün lohusalığım sürdü..
sonrasında normale dönünce ilişki olayı da normale döndü doğal olarak..
6 ay da nerden çıkmış ?niye ki?

Normal doğum olsa acaba mı diycem de hani dikiş iyileşmemesi falan, ama sezeryanın vajinayla alakası yok ki:)

ya kardeşimin eşi normal doğum istedi çocuğun boynuna kordon dolandı yapamadılar sonra sezeryan oldu ben de sordum sezeryanden sonra normal hayata dönmen alışveriştir filan herşeyin normale dönmesi ne kadar sürdü diye. o da hemen ayağa kalktım ama 6 ay yaram varmış gibi dokunamadım karnıma dedi.banyo yaparken filan lifi süremiyodum karnıma dedi. ilişkiye de 6 ay giremedim dedi.psikolojik olabilir ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…