2010 Temmuz Anneleri : )

karın kasları acıyor ama bir süre daha..sanırım kişiye göre değişiyor..ben 3 gün sonra yardımla kalkabilmiştim ayağa..bir arkadaş sezaryanden hemen ertesi gün ayaklanmıştı..karın kaslarının acıması da bişeylere engel değil mi ? benim için engel mesela...:kedi:.

kabız olmuşum ya offff (((((

osmolak aldım,magnezyum diasporal aldım,inşallah işe yarar...((((((((((

kayısı ve incir yedim ben üstüne hemen su içtim. geçenlerde bir de duphalak içtim. çok fenaydım ama gece bi uyandım. kabız değil hatta isal olmuşum.kayısı incir de ilaç kadar etkili yani. dene istersen.

kayısı ve incir yedim ben üstüne hemen su içtim. geçenlerde bir de duphalak içtim. çok fenaydım ama gece bi uyandım. kabız değil hatta isal olmuşum.kayısı incir de ilaç kadar etkili yani. dene istersen.

Ah canım kuru kayısı,kuru erik hepsini yedim...kabız olmamak için elimden geleni yapıyorum gerçi ama...mafoldumben

Tabii ki..3 gün 5 gün çok kısa zamanlar.Tabii ki o kadar da değil..

ılk 1 ay falan karın kaslarını eskisi zorlayamıyorsun ama 6 ay da değil yanii..:uhm:

Bende 45 gün lohusalık sürdü..
Yani hafif kanamalar, orkidle dolaşıyorsun 45 gün .
.ilişki falan yok zaten o dönemde..

Ama 40-45 gün sonra da karın kaslarında acıma falan kalmıyor ki, ilişki için normale dönmüş oluyor kasların da karnında:)) Yani ben de kalmamıştı artık..

Yani dediğiniz gibi kişiden kişiye değişit tabii ben de böyleydi..:uhm:

Ama Liyadora haklısın hatırladığım kadarı ile dikiş yerlerimde bir süre hissizlik yaşadım sonra geçti.

Şimdi izi bile belli belirsiz ..geçiyor kızlar..

canım söyle kesinliklezaten çatı muayenesinde de kasarsan kendini dr da farkedecektir

denizcim, benim ameliyat izim 2 sene oldu geçmedi daha...:çok üzgünüm: belirgin yani baya...

canım söyle kesinliklezaten çatı muayenesinde de kasarsan kendini dr da farkedecektir

Direk sezaryan isteyenlere çatı muaynesini yapmıyorlar..

yaa kıslar bi arkadaşım sezeryan oldu çamaşırından ameliyat izi görünmüyor bile çok aşağıdan kesmişler. gerçi hiç sezeryan izi görmedim belkide normal olan budur bilemicem :))

yaa kıslar bi arkadaşım sezeryan oldu çamaşırından ameliyat izi görünmüyor bile çok aşağıdan kesmişler. gerçi hiç sezeryan izi görmedim belkide normal olan budur bilemicem :))

bende bikini vs giydiğimde görünmüyor,bikini içinde gizli duruyor..Aşağıdan yapıyorlar ameliyat için kesiyi...

günaydın
yazıları elimden geldiğince hergün okuyorum .ama aralıklı yazabiliyorum .
güzel bir cumartesi diliyorum.

günaydınnnnn
çalışılarak geçirilen bir cumartesiye daha merhaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…