2010 Temmuz Anneleri : )

aslında hamilelere beşinci aydan sonra kolaylık sağlanması lazım
haftaiçi 7-8 c.tes 3-4 e kadarda çalışılmaz ki yaa
bu patronlar bu kadar parayı napcak bilmiyorum ki

Günaydın Temmu annelerii. daha az önce uyandım.. 24 saatin 16 saatı uyuyorum neredeyse.. memnun deılım ama sureklı saf hallerınde dolasıyorum ama uykuyada engel olamıyorumbilmiyorumkismile

günaydın temmu annelerii. Daha az önce uyandım.. 24 saatin 16 saatı uyuyorum neredeyse.. Memnun deılım ama sureklı saf hallerınde dolasıyorum ama uykuyada engel olamıyorumbilmiyorumkismile

keşke bizde uyuyabilsek

keşke bizde uyuyabilsek

ınanki oyle degıl canım.. AKtif olan hamilelere bayılıyorum, hamılelıgımden sonra ya sureklı uyuyorum yada hep oturuyorum, elım kolum kalkmıyor tabırı caızse, aldıgım kiloları soylemıyorum bılebilmiyorumkismile ıNŞAALLAH dogumda rahımde acılmada problem olmass:Saruboceq: Yani bende KEŞKE dıyorumi keske calıssaydım keşke daha aktıf olabılseydım

Hee Çokkkkk ÇalıŞkanız canımmm
HAFTASONU ÇALIŞAN TEK MESLEK GRUBUYUZ GALıBA :)))

herkese merhaba kızlar...nasılsınız bakalım???
biz iyiyz çok şükür.

ya hamileleikten sanırım unutkanlık, kolay şeyleri bile idrak etmekte zorluk falan çekiyorum son bir haftadır.
komik durumlara düşüyorum. eşim falan kopuyor gülmekten....

Son düzenleme:

:):)hihoyyyt

Bızde ara ara ıŞten fırsat buldukÇa gırıp bakıyoz :)))

selam kızlar,
uzun bir aradan sonra tekrar aranızdayım. bu hafta detaylı ultrasonumuza girdik. çok şükür kuzucuğum sağlıklı. inşallah sonuna kadar böyle olur. bu arada birkaç eşya baktım kızımın odasına. yahu isminin başına bebek eklenince her şey ne kadar da pahalanıyomuş 1 gardrop 300-400 tl minimum. yuh dedim. hiçbir özelliği de yok. ama baby2go nun bi bebek arabası vardı. içinde araba koltuğu ve ana kucağı da var. 345 tl dediler. çok ucuz gibi geldi. siz ne dersiniz????

gözün aydınnnn şeker :))

Güzel bir hafta sonu dilerim herkese..Bu sabah aç karnına kilomu ölçtüm..Hamileliğin başından bu yana 6,5 kilo almışım..Bunun yanısıra dudaklarım çok kuruyor,dilim damağıma yapışıyor,çok susuyorum..Burnum da bazan hafif kanıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…