çalışan anneler ne zaman izin kullanmaya başlayacaksınız? fisfisfis
günaydın kızlar .sonbahar gözünaydın canım. çok çok çok sevindim.yakamozcum senin de biraz dikkat ederek düzelecek. gebelikte olabiliyo şeker yükseliyo filan. biz de yaptırıcaz bakalım 2 hafta sonra. tatlıyı kes kafaya da takma. hiçbişicik olmaz.
Benim bu konuda kafam çok karışık...
Çalışabildiğim kadar çalışmak ve minumum izin kullanmak istiyorum ama bizde çıkışlar gündemde bir aklım diyor izin al risk alma bir aklım diyor boşver çalış olacağı varsa olur diyor ama ne yapacağımı bilmiyorum.:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Hayırlısı olsun inş. Capri cim sen içini ferah tut bebişin uğurlu gelir inş..
Flowercim yanlış bilmiyorsam eğer çikulata,şeker vs yemekle hamilelikte şeker yükselmesi aşırı olmuyormuş..Yani bunları yemekten tamemen kaçacak kadar..Elbette yükseliyor herkeste ama belli aralıklarda olması gerekiyormuş..Önemli olan açlık kan şekerinin durumu..Bir de hamilelik şekerinde glikoz yüklenmesi olurken belli bir saatte şeker oranının yavaş yavaş düşmesi gerekiyormuş.
Doktorum 32. Haftada doĞum İznİ evraklarını hazırlayacaĞını sÖyledİ
ama bende ÇalıŞabİldİĞİm kadar ÇalıŞmaktan yanayım
ve 32. Hafta evraklarınızı vermeyİ unutmayın sonra devletten para almak sorun oluyormuŞ İŞyerlerenİzle konuŞup anlaŞın ben Öyle yapıyorum resmİyette zamanında İŞten ÇıkıŞ ve gİrİŞ gÖstercem ama ÇalıŞabİldİĞİm kadar ÇalıŞıcam
ne kadar geÇ ayrılırsam o kadar uzun zaman oĞlumla kalıcam :))
Bana da cuma günü şeker yüklemesi yapılacak aç tok farketmez dedii sorduğumda bakalım nasıl çıkıcak çok merak ediyorum...
Doktorum 32. Haftada doĞum İznİ evraklarını hazırlayacaĞını sÖyledİ
ama bende ÇalıŞabİldİĞİm kadar ÇalıŞmaktan yanayım
ve 32. Hafta evraklarınızı vermeyİ unutmayın sonra devletten para almak sorun oluyormuŞ İŞyerlerenİzle konuŞup anlaŞın ben Öyle yapıyorum resmİyette zamanında İŞten ÇıkıŞ ve gİrİŞ gÖstercem ama ÇalıŞabİldİĞİm kadar ÇalıŞıcam
ne kadar geÇ ayrılırsam o kadar uzun zaman oĞlumla kalıcam :))
çok şüphelenirse hemoglobin a1c ölçülüyormuş...diyabet şüphesi varsa..
Hımm ilk yapılacağı için farketmez dedi sanırım...
Raporumu falan alıcam bende ama çalışabildiğim kadar çalışacağım bakalım...Ama sonrasında da dönüşüm çabuk olacak mecburen en kötü tarafıda bu zatensenağlama
Off 28. haftalara bir gelebilsek kazasız belasız..eyvahedigeldismile
Amin inşallah canım.
O haftalardan sonra yaşam ihtimali daha yüksek dimi.
Evet ,öyle diyorlar Capricim..Gerçi dün gece sitede epey araştırdım..24.-26. haftalarda bile doğup sağlıkla yaşayan bebişler var ama çok badireler atlatmışlar...Allahım hepimizin yavrukuşlarını bizlere bağışlasın..:Saruboceq:
Benim bu konuda kafam çok karışık...
Çalışabildiğim kadar çalışmak ve minumum izin kullanmak istiyorum ama bizde çıkışlar gündemde bir aklım diyor izin al risk alma bir aklım diyor boşver çalış olacağı varsa olur diyor ama ne yapacağımı bilmiyorum.:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?