2010 Temmuz Anneleri : )

çalışan anneler ne zaman izin kullanmaya başlayacaksınız? fisfisfis

Benim bu konuda kafam çok karışık...

Çalışabildiğim kadar çalışmak ve minumum izin kullanmak istiyorum ama bizde çıkışlar gündemde bir aklım diyor izin al risk alma bir aklım diyor boşver çalış olacağı varsa olur diyor ama ne yapacağımı bilmiyorum.
:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

bende temmuz başına kadar çalışmayı düşünüyorum sağlığımla ilgili bi aksilik çıkmazsa inş.

Flowercim yanlış bilmiyorsam eğer çikulata,şeker vs yemekle hamilelikte şeker yükselmesi aşırı olmuyormuş..Yani bunları yemekten tamemen kaçacak kadar..Elbette yükseliyor herkeste ama belli aralıklarda olması gerekiyormuş..Önemli olan açlık kan şekerinin durumu..Bir de hamilelik şekerinde glikoz yüklenmesi olurken belli bir saatte şeker oranının yavaş yavaş düşmesi gerekiyormuş.

Hayırlısı olsun inş. Capri cim sen içini ferah tut bebişin uğurlu gelir inş..

Doktorum 32. Haftada doĞum ıznı evraklarını hazırlayacaĞını sÖyledı
ama bende ÇalıŞabıldıĞım kadar ÇalıŞmaktan yanayım
ve 32. Hafta evraklarınızı vermeyı unutmayın sonra devletten para almak sorun oluyormuŞ ıŞyerlerenızle konuŞup anlaŞın ben Öyle yapıyorum resmıyette zamanında ıŞten ÇıkıŞ ve gırıŞ gÖstercem ama ÇalıŞabıldıĞım kadar ÇalıŞıcam
ne kadar geÇ ayrılırsam o kadar uzun zaman oĞlumla kalıcam :))

Bana da cuma günü şeker yüklemesi yapılacak aç tok farketmez dedii sorduğumda bakalım nasıl çıkıcak çok merak ediyorum...

çok şüphelenirse hemoglobin a1c ölçülüyormuş...diyabet şüphesi varsa..

Raporumu falan alıcam bende ama çalışabildiğim kadar çalışacağım bakalım...Ama sonrasında da dönüşüm çabuk olacak mecburen en kötü tarafıda bu zatensenağlama

Bana da cuma günü şeker yüklemesi yapılacak aç tok farketmez dedii sorduğumda bakalım nasıl çıkıcak çok merak ediyorum...

sabah zaten kan alınıp önce kandaki şekere bakılıyormuş..açlık kan şekerine de bakılması gerekiyormuş.

Benim böyle bişe talep etmeme imkan yok kesinlikle kabul edilmez...

Prosedür neyse o işlenir.
:çok üzgünüm:

32 haftadamı başlıor rapor alımı ? o zman bende o mznadan alim raporu

Raporumu falan alıcam bende ama çalışabildiğim kadar çalışacağım bakalım...Ama sonrasında da dönüşüm çabuk olacak mecburen en kötü tarafıda bu zatensenağlama

Ben izinlerimi doğum sonrasında kullanmak istediğim için çalışabildiğim kadar çalışmak istiyorum. Tabi çıkış almazsam. En az son bir aya kadar çalışıp 1 ayı da doğum sonrasına aktarmak istiyorum.

Amin inşallah canım.

O haftalardan sonra yaşam ihtimali daha yüksek dimi.

Evet ,öyle diyorlar Capricim..Gerçi dün gece sitede epey araştırdım..24.-26. haftalarda bile doğup sağlıkla yaşayan bebişler var ama çok badireler atlatmışlar...Allahım hepimizin yavrukuşlarını bizlere bağışlasın..:Saruboceq:

Amin canım yaa inşallah yüce Rabbim bebişlerimizin zamanında sağlıklı doğumlarını nasip eder.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Biliyorsun benim de erken doğum riskim var elim yüreğimde derler yaa aynen öyleyim. Şu günlerde de birden karnım büyüdü ağırlaştığımı hissediyorum. Pozitif düşünmek istesem de ne yalan söyleyim korkuyorum canım yaa...

canım benim hayırlısı olsun gittiği yere kadar git kujum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…