2010 Temmuz Anneleri : )

Evet canım inş.istediğin gibi olur bebeğinle biraz daha fazla vakit geçirirsin...

Benim sıpalar ikiz birde..Çok hareketliler..Bir kaç hafta evvel hareketlerini hissetmiyordum pek ,ama gün geçtikçe kilo alıp güçleniyorlar sanırım..Güçlendikçe de tepiklerin şiddeti artıyor.Dışardan bile tepikler başka biri tarafından görülebiliyor..Bu tepikler rahimde kasılmaları arttıracak diye korkuyorum..Değilse tepik attıkça sağlıklarının yerinde olduğunu düşünüp mutlu oluyorum ama yine de çok tedirginim..

Atlattığım her gün için Allaha şükrediyorum..

ya ben çok kararsızım izin konusunda birlikte çalıştığım bayan arkadaşım da hamile ve nisan başında doğum gerçekleşecek ben nasıl ne aşamada izin alacağım bilemiyorum :sinifsinif:

Benim tek ama maalesef kuzumun yeri dar canım yani ikiz gibi düşünüyorum.

Zaten hiç sorma o hareketleri hissettikten sonra daha bir bağlandım. Maşallah kuzularımıza canım benim...

Senin de dediğin gibi her geçirdiğim gün için yüce rabbime şükrediyorum.

Sağlık ocağının doktoruna sordum. Özellikle 7. aydan itibaren geçirdiğiniz hergün karınıza dedi. Ondan sonra beklenebilir dedi.
Rabbim ben ve benim gibi endişe içinde olan tüm annelerin dualarını kabul et. Bebişlerimizin zamanında, sağlıklı sıhhatli kolayca doğumlarını nasip eyle Yüce Allah'ım...
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ya ben çok kararsızım izin konusunda birlikte çalıştığım bayan arkadaşım da hamile ve nisan başında doğum gerçekleşecek ben nasıl ne aşamada izin alacağım bilemiyorum :sinifsinif:

Doğum sonrası 2 ay izin süresi değil mi o gelip sen izne ayrılsan tutmuyor mu zaman olarak?

Rahimde problemler olunca insan baya tedirgin oluyor..Bir sürü myom nüvesi var.plesantalardan biri 4 buçuk cm lik bir kas içi myom nüvesini kaplamış.Rahimde adenomyosiz denen bir durum olduğu için kasılmaların erken olma durumu var..
Allahım hepimize sağlıklı hayırlı zamanında doğumlar nasib et..:Saruboceq:

Amin canım amiiin...

Gerçekten rahim problemleri insanı çok tedirgin ediyor. Allah'ım sen bize yardım et. Dualarımızı kabul eyle...
:Saruboceq:

iyi süper. çukulata yedim die suçluluk duymak gerekmiyor yani. zaten haftada 1 filan yiyodum ama bayadır şekerim yükselmesin die hiç yememiştim.

dün oğlumun odasını boyadı amcası. pembeydi odanın rengi kiralık ev ama içime sinmedi. gidip boya aldık. camgöbeği mavi. akşam gidince böle içim sevinç doldu. anlatamam size. gidip gidip boş mavi odaya baktım durdum.eşim de çok beğendi. şimdi gardrop alcam bi tane. beyaz kapaklı. yerleştirince ne güzel olcak. süslücez filan. sağlıkla gelsin kuzucuklarımız.

Amaann kız haftada birin lafı mı olur kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan

ya haftada 1in lafı olmaz tabi de ben hayatımda 1 paket çukulatayı bitirdiğimi bilmezdim.kenarından 2 diş kırsam o bile çok gelirdi. şimdi elime alıyorum paket bitene kadar yiyorum. ama başka bi tatlım yok. baklava tipi şeleri ağzıma sürmem.kilo da almak istemiyorum fazla. şimdiden 6 kilo aldım. zaten karnım şişti iyice.

boshayallersmile Allah sağlıkla büyütmek nasib etsin..:Saruboceq:

Ben de şuruplu tatlıları pek sevmem..Sütlü tatlılar tercihim...
Dondurma da hala favorim...:asigim:

Bari ısmarlıyım da benim sıpalar içerde parti versin kaydirigubbakcemile3

herkese merhabalar ben bugun çok mutluyum çünkü dün geceden itibaren bizim tırtılın artık tekmeleri kuvvetlendi derim inip kalkıyo kıyafetten bile belli oluyo sevincimden uyuyamadım tekmelıyodu zaten ama dıaşrıdan gözükmesi ne güzel bir duyguymus yaa :kedi:

meraba canım.kac haftalıksın?allah analı babalı buyutsun.biliyorum o duyguları bende aynı şeyleri yaşıyorum allah isteyen her kese versın.amın

meraba canım.kac haftalıksın?allah analı babalı buyutsun.biliyorum o duyguları bende aynı şeyleri yaşıyorum allah isteyen her kese versın.amın

takvimde yazıyo hayatım 22+2 ne güzel bişeymiş yaw valla hamile oldugumu yenı yenı anlıyorum opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…