Ben izinlerimi doğum sonrasında kullanmak istediğim için çalışabildiğim kadar çalışmak istiyorum. Tabi çıkış almazsam. En az son bir aya kadar çalışıp 1 ayı da doğum sonrasına aktarmak istiyorum.
Amin canım yaa inşallah yüce Rabbim bebişlerimizin zamanında sağlıklı doğumlarını nasip eder.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Biliyorsun benim de erken doğum riskim var elim yüreğimde derler yaa aynen öyleyim. Şu günlerde de birden karnım büyüdü ağırlaştığımı hissediyorum. Pozitif düşünmek istesem de ne yalan söyleyim korkuyorum canım yaa...
Benim sıpalar ikiz birde..Çok hareketliler..Bir kaç hafta evvel hareketlerini hissetmiyordum pek ,ama gün geçtikçe kilo alıp güçleniyorlar sanırım..Güçlendikçe de tepiklerin şiddeti artıyor.Dışardan bile tepikler başka biri tarafından görülebiliyor..Bu tepikler rahimde kasılmaları arttıracak diye korkuyorum..Değilse tepik attıkça sağlıklarının yerinde olduğunu düşünüp mutlu oluyorum ama yine de çok tedirginim..
Atlattığım her gün için Allaha şükrediyorum..
ya ben çok kararsızım izin konusunda birlikte çalıştığım bayan arkadaşım da hamile ve nisan başında doğum gerçekleşecek ben nasıl ne aşamada izin alacağım bilemiyorum :sinifsinif:
Rahimde problemler olunca insan baya tedirgin oluyor..Bir sürü myom nüvesi var.plesantalardan biri 4 buçuk cm lik bir kas içi myom nüvesini kaplamış.Rahimde adenomyosiz denen bir durum olduğu için kasılmaların erken olma durumu var..
Allahım hepimize sağlıklı hayırlı zamanında doğumlar nasib et..:Saruboceq:
Flowercim yanlış bilmiyorsam eğer çikulata,şeker vs yemekle hamilelikte şeker yükselmesi aşırı olmuyormuş..Yani bunları yemekten tamemen kaçacak kadar..Elbette yükseliyor herkeste ama belli aralıklarda olması gerekiyormuş..Önemli olan açlık kan şekerinin durumu..Bir de hamilelik şekerinde glikoz yüklenmesi olurken belli bir saatte şeker oranının yavaş yavaş düşmesi gerekiyormuş.
iyi süper. çukulata yedim die suçluluk duymak gerekmiyor yani. zaten haftada 1 filan yiyodum ama bayadır şekerim yükselmesin die hiç yememiştim.
Doğum sonrası 2 ay izin süresi değil mi o gelip sen izne ayrılsan tutmuyor mu zaman olarak?
Amaann kız haftada birin lafı mı olur kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan
boshayallersmile Allah sağlıkla büyütmek nasib etsin..:Saruboceq:dün oğlumun odasını boyadı amcası. pembeydi odanın rengi kiralık ev ama içime sinmedi. gidip boya aldık. camgöbeği mavi. akşam gidince böle içim sevinç doldu. anlatamam size. gidip gidip boş mavi odaya baktım durdum.eşim de çok beğendi. şimdi gardrop alcam bi tane. beyaz kapaklı. yerleştirince ne güzel olcak. süslücez filan. sağlıkla gelsin kuzucuklarımız.
ya haftada 1in lafı olmaz tabi de ben hayatımda 1 paket çukulatayı bitirdiğimi bilmezdim.kenarından 2 diş kırsam o bile çok gelirdi. şimdi elime alıyorum paket bitene kadar yiyorum. ama başka bi tatlım yok. baklava tipi şeleri ağzıma sürmem.kilo da almak istemiyorum fazla. şimdiden 6 kilo aldım. zaten karnım şişti iyice.
herkese merhabalar ben bugun çok mutluyum çünkü dün geceden itibaren bizim tırtılın artık tekmeleri kuvvetlendi derim inip kalkıyo kıyafetten bile belli oluyo sevincimden uyuyamadım tekmelıyodu zaten ama dıaşrıdan gözükmesi ne güzel bir duyguymus yaa :kedi:
meraba canım.kac haftalıksın?allah analı babalı buyutsun.biliyorum o duyguları bende aynı şeyleri yaşıyorum allah isteyen her kese versın.amın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?