2010 Temmuz Anneleri : )

Günaydın kızlar............nasılsınız.........opuyorumnanaktan
Bizde iyiyiz kuzularımla çok şükür.artık büyüdüler ya,ben göbişime pıt pıt vuruyorum onlarda bana karşılık veriyor.Rabbime çok şükürler olsun bu duyguları tekrar yaşattı çok güzeller ya.
kızlar çikolatadan bahsedilmiş,bende çok severek yiyorum valla kavanoz kavanoz götürüyorum.yarın şeker yüklemem var inşallah sorun çıkmazda devam edebilirim.

Karnımı fazla okşayıp uyarmamaya çalışıyorum,Kasılmaya neden olur dedi dr..

dondurmadan boğazım şişer diye korkuyorum yoksa ben de çook severim.

Flowercim, arkadaşlar bilirler,ben kışın bile dondurma diye tutturuyordum ve yiyordum da..
Nezle bile olmadım..
Tabi öyle hızlı hızlı değil,keyfini çıkarta çıkarta yavaş yavaş yiyorum..1 kiloya yakın dondurmayı bir oturuşta yediğimi bilirim..:kedi:.

benim bebikin ilk hareketleri 18. haftada sürtünme gibiydi . 2 haftadır bende sürekli tekmeleniyorum. özellikle geceleri artık uyuyamıyorum sürekli kıpır kıpır. bir kaç hafta öncesinde soran arkadaşlar oluyordu hareketlert ne zaman diye sanırım artık tekmelenmeyen anne kalmamıştır kaydirigubbakcemile3

kızlar ben 4boyutluya gırdım oglumu gordum o kadar tatlıydıkı anlatamam.bu arada şeker testi yapıldı benim kı yuksek cıktı.

Arkadaşlar, göbeğimdeki hafif sarı-açık kahve arası olan belli belirsiz hamilelik çizgisi bu günlerde daha da belirginleşmeye başladı..Sizde durum nasıl ?

geçmiş olsun canım ,, peki şimdi ne olacak ???
CADIARZU

tşk ederım canım.vallah dr konuştum fazla yuksek cıkmamış dedi bu ara şekerli şeyleri yasakladı.bakalım nsaıl olucak.aclık kan şekerım normal cıktı ama 50gr şekerli su ictım.normal deyer 140 kadarmış benimki151 cıktı.ama ben aşırı cıkolata kek pasta yiyorum

Arkadaşlar, göbeğimdeki hafif sarı-açık kahve arası olan belli belirsiz hamilelik çizgisi bu günlerde daha da belirginleşmeye başladı..Sizde durum nasıl ?

canım benimki baya koyulaştı.bu arada ben bu gun kac haftalık oldugumu unuttum:kedi:

Aman canım çok dikkat et..aşırısı zarar tabi..ben dondurma yiyeli 3 hafta oluyor.O zamandan beri ağzıma sürmedim..dr şekerin çok yüksek değilse insülüne geçmez sanırım..gebelik şekeri gebelikte oluyor ama sonra devam etmiyormuş..

o zaman sen pasta kek çikolatalara el salla veda et cnm. şaka bi yana umarım normale döner :Saruboceq:

Geçmiş olsun Oyacım...İnş.normale döner şekerin...
Bende böyle duydukça korkuyorum cuma günü yapılacak benimki de...
Ama benim tatlı,kek,çikolatayla pek fazla aram yok..Eşimin doğum günüydü onun pastasını yerken bile 1 dilimi bitiremedim yarım bırakıyorum ...

oyacım geçmiş olsun canım şekerlilere dikkat aşırıya kaçma bencede bana 100 mg yüklediler annem şeker hastası die ii çıktı çok şükür ama ben hiçç şeker tüketmezdimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…