- 31 Aralık 2008
- 4.212
- 2.341
- 698
Bari ısmarlıyım da benim sıpalar içerde parti versin kaydirigubbakcemile3
takvimde yazıyo hayatım 22+2 ne güzel bişeymiş yaw valla hamile oldugumu yenı yenı anlıyorum opuyorumnanaktan
dondurmadan boğazım şişer diye korkuyorum yoksa ben de çook severim.
kızlar ben 4boyutluya gırdım oglumu gordum o kadar tatlıydıkı anlatamam.bu arada şeker testi yapıldı benim kı yuksek cıktı.
geçmiş olsun canım ,, peki şimdi ne olacak ??? CADIARZU
Arkadaşlar, göbeğimdeki hafif sarı-açık kahve arası olan belli belirsiz hamilelik çizgisi bu günlerde daha da belirginleşmeye başladı..Sizde durum nasıl ?
Aman canım çok dikkat et..aşırısı zarar tabi..ben dondurma yiyeli 3 hafta oluyor.O zamandan beri ağzıma sürmedim..dr şekerin çok yüksek değilse insülüne geçmez sanırım..gebelik şekeri gebelikte oluyor ama sonra devam etmiyormuş..tşk ederım canım.vallah dr konuştum fazla yuksek cıkmamış dedi bu ara şekerli şeyleri yasakladı.bakalım nsaıl olucak.aclık kan şekerım normal cıktı ama 50gr şekerli su ictım.normal deyer 140 kadarmış benimki151 cıktı.ama ben aşırı cıkolata kek pasta yiyorum
canım benimki baya koyulaştı.bu arada ben bu gun kac haftalık oldugumu unuttum:kedi:
tşk ederım canım.vallah dr konuştum fazla yuksek cıkmamış dedi bu ara şekerli şeyleri yasakladı.bakalım nsaıl olucak.aclık kan şekerım normal cıktı ama 50gr şekerli su ictım.normal deyer 140 kadarmış benimki151 cıktı.ama ben aşırı cıkolata kek pasta yiyorum
tşk ederım canım.vallah dr konuştum fazla yuksek cıkmamış dedi bu ara şekerli şeyleri yasakladı.bakalım nsaıl olucak.aclık kan şekerım normal cıktı ama 50gr şekerli su ictım.normal deyer 140 kadarmış benimki151 cıktı.ama ben aşırı cıkolata kek pasta yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?