2010 Temmuz Anneleri : )

kızlar hepinize tşk ederim.canlarım ben de korkuyorum bişey olurmu acaba bıde benim oglum 1hafta onde gıdıyormuş.ben 48 kg hamıle kaldım şimdiki kılom59.5 muş

ya hergün bakıyıorum bende çizgi mizgi yok. herkeste oluyo muymuş?

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 şeker sende benm gibisin burda ne deseler bende bakıorummm tık yookkk yanı kararma çizgi flan hiç olmadı bende :roflol: :roflol:

ben çok etkileniyorum. dün gülün ultrason sonucundan sonra çok tedirgin oldum. ben haftasonu çok yoruldum çok ayakta kaldım bişi olmuş mudur diye doktoru arayıp sordum. o da sanmıyorum dedi.

valla temmuz anneleri oldu pinpirik anneler kızlar annem benim bu durumlarıma çok kızıorr sanki tek doğuran senmisin diorr ???

kızlar hepinize tşk ederim.canlarım ben de korkuyorum bişey olurmu acaba bıde benim oglum 1hafta onde gıdıyormuş.ben 48 kg hamıle kaldım şimdiki kılom59.5 muş

oyacık benimde sat 23 ekim bebek 1 hafta önden gidiyordu ama satı yakaladı. önden gidende geriden gelende mutlaka satı yakalarmışş
:CüvCüv:

merhaba kızlar bende 22 +3 hamileyim yarın renkli ultrasona gideceğim insallah birsey cıkmaz dogumda temmuz 25 görünüyor ve daha bebegımın cınsıyetını tam bılmıyorum bakalım kız gıbı demıslerdı degısıklık var mı öğrenelim

oyacık benimde sat 23 ekim bebek 1 hafta önden gidiyordu ama satı yakaladı. önden gidende geriden gelende mutlaka satı yakalarmışş
:CüvCüv:

kötü bişeymi bebeyin önde yada arkada gitmesi.ben bişey anlamıyorum buda neymiş böyle?ben hamilelikle ilgili hic bi bilgim yok aslında.mesela 2gundur ayak bileyim arkası aşırı agrıyo.nasıl bi agrı anlatayım ;sanki arı sokmuş bugun eşim drumu aradı oda demişki krampmış ilac soylemiş eşime onu sursun masaj yapsın o bölgeye hamileliktenmiş.bide benim belim aşırı agrıyor kuyruk sokumumu dıyolar ne tam orası işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…