kötü bişeymi bebeyin önde yada arkada gitmesi.ben bişey anlamıyorum buda neymiş böyle?ben hamilelikle ilgili hic bi bilgim yok aslında.mesela 2gundur ayak bileyim arkası aşırı agrıyo.nasıl bi agrı anlatayım ;sanki arı sokmuş bugun eşim drumu aradı oda demişki krampmış ilac soylemiş eşime onu sursun masaj yapsın o bölgeye hamileliktenmiş.bide benim belim aşırı agrıyor kuyruk sokumumu dıyolar ne tam orası işte
merhaba kızlar bende 22 +3 hamileyim yarın renkli ultrasona gideceğim insallah birsey cıkmaz dogumda temmuz 25 görünüyor ve daha bebegımın cınsıyetını tam bılmıyorum bakalım kız gıbı demıslerdı degısıklık var mı öğrenelim
kötü birşey değildir canım ya bebeğin gelişimiyle ilgili işte 1 hafta önden ya da geriden gitse bile normale dönüyor. yani extrem bir durum değil. benimde belim çok ağrıyor. belim + sırtımın üst kısmı kemikler birbirine geçmiş gibi ağrıyor tek fayda edense sıcak suya girip beklemek
merhaba kızlar bende 22 +3 hamileyim yarın renkli ultrasona gideceğim insallah birsey cıkmaz dogumda temmuz 25 görünüyor ve daha bebegımın cınsıyetını tam bılmıyorum bakalım kız gıbı demıslerdı degısıklık var mı öğrenelim
anladım canım bende zann edıyordumkı onde gıtmesı erken doguma sebeb oluyormuş.bu konuda beni aydınlatdıgın ıcın cooooooooooooook tşk ederim canım.sıcak su tehlıkelı deyılmıymiş?
normalde soğuk suyla mı duş alıyorsun canım ????
kızlar egzersiz falan yapıyormusunuz hic?
ayyy ne gzel bende tek egzersiz işe gel eve git yemek yap oturrben nasıl doğurucm
Hava dondurucu derecede soğuk değilse ve iş yoğunluğum yoksa her öğlen 30-40 dk mutlaka hafif tempolu yürüyorum..
Hava dondurucu derecede soğuk değilse ve iş yoğunluğum yoksa her öğlen 30-40 dk mutlaka hafif tempolu yürüyorum..
vallah bende aynı canım gercı sen işe gidiyorsun ama ben butun gunu evde yemek yap evı temizle sadece tek avantajım evın dubleks olmasıdı.akşama kadar in cık in cık in cık.canım cıkıyo vallah
iyi ne guzel.ama ben bıraz yuruyorum hemen nefes nefese kalıyorum.nasıl doguracam valla şimdiden kara kara düşünüyorum
vallah bende aynı canım gercı sen işe gidiyorsun ama ben butun gunu evde yemek yap evı temizle sadece tek avantajım evın dubleks olmasıdı.akşama kadar in cık in cık in cık.canım cıkıyo vallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?