2010 Temmuz Anneleri : )

kötü birşey değildir canım ya bebeğin gelişimiyle ilgili işte 1 hafta önden ya da geriden gitse bile normale dönüyor. yani extrem bir durum değil. benimde belim çok ağrıyor. belim + sırtımın üst kısmı kemikler birbirine geçmiş gibi ağrıyor tek fayda edense sıcak suya girip beklemek

merhaba gürsoy hoşgeldin..

hayırlısı olsun şimdiden...

anladım canım bende zann edıyordumkı onde gıtmesı erken doguma sebeb oluyormuş.bu konuda beni aydınlatdıgın ıcın cooooooooooooook tşk ederim canım.sıcak su tehlıkelı deyılmıymiş?

Hoşgeldin aramıza...Güzel haberlerle gelirsin inş.

anladım canım bende zann edıyordumkı onde gıtmesı erken doguma sebeb oluyormuş.bu konuda beni aydınlatdıgın ıcın cooooooooooooook tşk ederim canım.sıcak su tehlıkelı deyılmıymiş?

normalde soğuk suyla mı duş alıyorsun canım ????

Kızlar hamilelik ilerledikçe göbek deliğinden aşağı doğru kalın bir çizgi oluşacak..
Linea çizgisi..Koyu kahve renginde.
Kimisinin daha belirgin kimisinin daha az belirgin ama sonuçta gözle görülür ölçüde..

Doğumdan hemen sonra değil ama zamanla kendi kendine de geçecek.
Oluşma nedeni benim bildiğim kadarı ile belirli birşey değil.
Cildin gerilmesi belki de.

Benim şu an henüz oluşmadı.

ayyy ne gzel bende tek egzersiz işe gel eve git yemek yap oturr ben nasıl doğurucm

ayyy ne gzel bende tek egzersiz işe gel eve git yemek yap oturr ben nasıl doğurucm

vallah bende aynı canım gercı sen işe gidiyorsun ama ben butun gunu evde yemek yap evı temizle sadece tek avantajım evın dubleks olmasıdı.akşama kadar in cık in cık in cık.canım cıkıyo vallah

vallah bende aynı canım gercı sen işe gidiyorsun ama ben butun gunu evde yemek yap evı temizle sadece tek avantajım evın dubleks olmasıdı.akşama kadar in cık in cık in cık.canım cıkıyo vallah

Aaa ben evde olsam hergün aksatmadan yürürüm..
Çıksana arada hava güzel olunca..

Ben bugün hem sabah hem öğle yürüdüm mesela..
Sabahtan sıcaktı hava yarım saat erken çıktım evden..
Arabayı iş yerinin önüne park ettim yürüdüm geri geldim iş yerine.)

Fırsat yaratıyorum spor için napayım.Çünkü işim masa başı..
Oturmaktan belim ağrıyor.

kızlar çok yedim patlamak üzereyim. yarım saat yürüdüm geldim ama çook gergin karnım. bende çizgi oluşmadı ben doğum yapmıcam heralde sonraları oluşur heralde.karnım da epey şiş ama .sırtım akşamları çok ağrıyor. normalde uzanıp tv seyrederdim. şimdi sırt üstü uzansam kulaklarım çınlıyor böle tansiyonum düşüyo gibi oluyor. yan dönsem yatsam sırtım ağrıyor otursam öyle. yani beni en çok zorlayan belime doğru sırtımdaki ağrı. ama benim eskiden de vardı fibrpmiyalji diye bir hastalığım vardı ve sırtım çok ağrırdı arada. eşim her akşam masaj yapıyo ama söylene söylene. nasıl getircem sonunu bilmiyorum bu işin. ağrılarla.

kızlar maden suyu içiyor musunuz? doktor içebilirsiniz ama çok içmeyin dedi ama birsürü hamile kadın bebeğin gelişimi için özellikle hergün maden suyu içiyor.

iyi ne guzel.ama ben bıraz yuruyorum hemen nefes nefese kalıyorum.nasıl doguracam valla şimdiden kara kara düşünüyorum

Valla vaktin varsa ve doktorum da sorun yok diyorsa, kendini yormadan hafif tempoda yürü..
Koşturarak değil zaten.

Benim zaten hem doktorum hem de beslenme uzmanım mutlaka yürümelisin diyorlar bana..
Gün boyu oturduğumu bildikleri için.:kedi:

valla benm evde hergun bır odayı toplayabılıyorumm eve git yemek yap saat 7 ye topla 8 birde ev işi yapıck halim kalmıor hantal hamile ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…