2010 Temmuz Anneleri : )

vallah bende aynı canım gercı sen işe gidiyorsun ama ben butun gunu evde yemek yap evı temizle sadece tek avantajım evın dubleks olmasıdı.akşama kadar in cık in cık in cık.canım cıkıyo vallah

Oyacım ben de aynen senin dediğin gibi demiştim doktora ben zaten gün içinde çok hareketliyim işimden dolayı yürüyorum yada evde işlerden dolayı demiştim...Onlar sayılmıyor dedi bana düzenli olarak yapmalısın dedi yürüyüşüde egzersizide dedi...Ondan sonra daha da dikkat etmeye başladım...

kızlar maden suyu içiyor musunuz? doktor içebilirsiniz ama çok içmeyin dedi ama birsürü hamile kadın bebeğin gelişimi için özellikle hergün maden suyu içiyor.

Günde 1 taneye izin verdiler bana..

Ama 1 tane, ben birara 2-3 tane içiyordum canım çekiyordu resmen,,
Olmaz dedi doktor illa içmek istiyorsan 1 tane dediler..
Ben de arada içiyorum severim, normalde de içerim.

Valla işim hareket gerektirse bu kadar önemsemeyebilirim ben de belki.
Ama masa başından kalkmadan sadece günde 3-4 kere tuvalete gidip akşamı ettiğimi bilirim..

Hal böyle olunca ister istemez fırsat yaratmak zorundayım ben de yürüyüş için.
Ama bak sana da düzenli olmalı demişler.

kızlar maden suyu içiyor musunuz? doktor içebilirsiniz ama çok içmeyin dedi ama birsürü hamile kadın bebeğin gelişimi için özellikle hergün maden suyu içiyor.

Gerçi ben doktora sormadım ama arada birde olsa içiyorum ya canım istiyor yada ihitiyaç duyuyorum...

En iyisini yapıyorsun Deniz keşke bende biraz daha dikkat edebilsem ancak bu kadar oluyor işten güçten..Ama düzenli yapmam gerektiğini belirtti doktorum...

kızlar size kolay gelsin benim cıkmam lazım hepınızı kocaman optum allaha emanet olun

herkese selam opuyorumnanaktan
ne zamandır uğrayamıyorum.
nasılsınız bakalım???

kızlar evde ne tür hareketler yapabılırzz ??

Canım bacak ve sırt hareketleri falan var ama şimdi nasıl tarif edeyim ki...Bir internette araştır istersen daha faydalı olur sanırım...
Bebek gibi emekleme hareketi bile var benim kitapçıkta...

ayakkabılarınız oluyor mu ayağınıza. benim artık hiçbir ayakkabım olmuyor. lastik ayakkabı aldım bir tane ama o bile olmucak yakında. elbise giysem altına ne giycem bilemiyorum. ayrıca yazlıklar mevsimlikler de dar. gene kıyafet almak lazım. alışveriş bitmiyor.

Canım bacak ve sırt hareketleri falan var ama şimdi nasıl tarif edeyim ki...Bir internette araştır istersen daha faydalı olur sanırım...
Bebek gibi emekleme hareketi bile var benim kitapçıkta...

hımm evet iiimiş tşkler şeker

kızlar slm herkeze ben dün gece saat 2.30 da uyandım birdaha sabaha kadar uyumadım.sebebine gelince iki gündür bebgimin hareketlerini az hisediyordum varla yok arası bu cumartesiden başladı,dün beni iyice pinpiriklendirdi bunu kafaya nasıl taktıysam gece uyanan senmisin uyku girmedi gözüme cin gibiydim.halbuki geçen hafta salı testim yapıldı iyi cıktı bebgimde doktor inceledi gelişimi çok iyi dedi bir hafta önden gidiyor benim tostiş yavrum 5.70 gr geldi herseyi anlayacagınız iyi.ama ben bunu taktım ya gece uyandım bir sabah olsa hemen doktora uçucam saaatleri sayıyorum dualar ediyorum nasıl ama,artık olmadı bebgime bir yelek örüyorum az kaldı onu elime aldım örgüyü gece oturdum 2.30 da ör allah ör.saat 4,35 oldu sonra sabah ezanı okundu ben yataga geçtim artık eşimide korkutmak istemedim.biraz dalmışım saat 8.20 eşim işe gider gitmez hazırlandım cıktım doktoruma muayene oldum bide iki gündür söylemesi ayıp yatarken selim akıyor vede bogazda bir gıcık oluyor ben sigara agzıma almadım hayatta böyle yanıyor gibi.buda üstüne olunca doktora anlattım doktorda, baktı bebgime çok sükür o kadar hareketli nasıl kıvıl kıvıl.ama herseyi siz hissedemezsiniz diyo çok hareket beklemeyinn bu dönemlerde normal dedi ufak bir hareket etsede yeterliymiş boşuna kendimi parcaladım ve uykusuz kaldım bundan sonra evham yapmayacagım çokkkk önemli bişey olmadıkça herseyime zaten dikkat ediyorum ama işte anne olunca böyle herseyden pinpirik oluyom.bogazımda mideden kaynaklanan yanma olucagını ve gebelerde oldugunu söyledi bir surup yazdı ama benim keyfim yerine bebgimi görünce geldiki nasıl kuşlar gibi sendim:teytey:

ben şimdi çıkıyorum gözüm yoruldu bilgisyara bakmaktan dinlenip uyuyacagım biraz aksamda güzel bir yemek yapacagım söylemeyeyim simdi onlada ugrasıcagım cıkayım dinleneyim.herkeze iyi sohbetler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…