vallah bende aynı canım gercı sen işe gidiyorsun ama ben butun gunu evde yemek yap evı temizle sadece tek avantajım evın dubleks olmasıdı.akşama kadar in cık in cık in cık.canım cıkıyo vallah
kızlar maden suyu içiyor musunuz? doktor içebilirsiniz ama çok içmeyin dedi ama birsürü hamile kadın bebeğin gelişimi için özellikle hergün maden suyu içiyor.
Oyacım ben de aynen senin dediğin gibi demiştim doktora ben zaten gün içinde çok hareketliyim işimden dolayı yürüyorum yada evde işlerden dolayı demiştim...Onlar sayılmıyor dedi bana düzenli olarak yapmalısın dedi yürüyüşüde egzersizide dedi...Ondan sonra daha da dikkat etmeye başladım...
kızlar maden suyu içiyor musunuz? doktor içebilirsiniz ama çok içmeyin dedi ama birsürü hamile kadın bebeğin gelişimi için özellikle hergün maden suyu içiyor.
Valla işim hareket gerektirse bu kadar önemsemeyebilirim ben de belki.
Ama masa başından kalkmadan sadece günde 3-4 kere tuvalete gidip akşamı ettiğimi bilirim..
Hal böyle olunca ister istemez fırsat yaratmak zorundayım ben de yürüyüş için.
Ama bak sana da düzenli olmalı demişler.
herkese selam opuyorumnanaktan
ne zamandır uğrayamıyorum.
nasılsınız bakalım???
kızlar evde ne tür hareketler yapabılırzz ??
kızlar size kolay gelsin benim cıkmam lazım hepınızı kocaman optum allaha emanet olun
herkese selam opuyorumnanaktan
ne zamandır uğrayamıyorum.
nasılsınız bakalım???
hoşgeldin cnm iyiyiz sen nasılsınnn
Canım bacak ve sırt hareketleri falan var ama şimdi nasıl tarif edeyim ki...Bir internette araştır istersen daha faydalı olur sanırım...
Bebek gibi emekleme hareketi bile var benim kitapçıkta...
Canım bacak ve sırt hareketleri falan var ama şimdi nasıl tarif edeyim ki...Bir internette araştır istersen daha faydalı olur sanırım...
Bebek gibi emekleme hareketi bile var benim kitapçıkta...
http://www.milupa.com.tr/inside.aspx?categoryid=40&pageid=156
bu sitede gösteriyor. bana doktorum bi kitapçık vermişti orda vardı.bikaç tanesini bazen yapıyorum düzenli değil ama.yürüyorum yanlız hergün mutlaka.
bende çok iyiyim saol canım.
geçen hafta ayrıntılıya girdik. herşey normal, bir yaramazlık yok.
kızım iyi=bende iyi
hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?