2010 Temmuz Anneleri : )

benim de gece uyklusuzluğum çok var. bütün gece geziniyorum bazen. sırt ağrısından uyuyamıyorum çoğunlukla.

Boşa evham yapma..
Allahın izni ile birşeycik olmaz.:Saruboceq:

ben dee.cuma gidicem.

İnşallah bizimkiler de iyi çıkar sonuçlar.:Saruboceq:

kızlar bu hamile egzersizlerini yapmak ne işe yarıyor ben zaten bütün gün ya yürüyorum ya da ayaktayım:)

oğluşumun güzel teyzeleri iyi ki varsınız çok teşekkür ederim hepinize. sabah beni tekmeleyerek uyandırdı acıktım anneeeee kalk dedi heralde :))) dünyalar benim oldu o an. opuyorumnanaktan herşeyimizle allaha emanetiz yavrumu bana bağışlayacağına inanıyorum

kızlar tüylerinizi nasıl temizliyosunuz? sir ağda mı yapıyosunuz yoksa jilet mi?

Valla jilet tatlım ne yazıkki.
Çünkü ağda benim cildime iyi gelmiyor,morarıyor cildim çürük gibi oluyor sonra resmen.
ama çok istterdim ağdayla teertemiz olmayı.Napalım iki güne bir jilet yapıorum ben de.

Ahhh cuma gelsin artık.
Oğlumu çok özledim.
16 Şubatta gtmiştim en son artık sabrım kalmadı görmek istiyorum.

Göbek çizgisi olanların bebekleri çok uslu oluyormuş,göbek çizgisi olmayanların bebekleri çok yaramaz oluyormuş,annelerine nefes aldırmıyorlarmışşşş lülülülülülü
:roflol:

Şaka tabi arkadaşlar..:1hug:

iyi şakaydı..delikafadulden

şakacı üçlü kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ben hamileliğimin başından beri jilet yapıyorum. ama artık göremiyorum. artı zor oluyor. sir ağda yaptırmak istiyorum ama jilet yaptığım için çok acıcak. çok ta kasılcam acıcak diye. bişi olur mu acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…