ben hamileliğimin başından beri jilet yapıyorum. ama artık göremiyorum. artı zor oluyor. sir ağda yaptırmak istiyorum ama jilet yaptığım için çok acıcak. çok ta kasılcam acıcak diye. bişi olur mu acaba.
Ağdacıya yaptırsana.kaydirigubbakcemile2
Ahhh cuma gelsin artık.
Oğlumu çok özledim.
16 Şubatta gtmiştim en son artık sabrım kalmadı görmek istiyorum.
ada ege senin yeni bebeklerinin ismimleri ne olacak? karar verdiniz mi?
slm kızlar kendimi kaptırmışım geçmişe sempatiksalakcinni
bu arada benim de göbik çizgim yok erken mi ecep bilmiyorumkismile
kendim ağda yapamam ben zaten. ağdacıya gidicem de. bi zararı var mı? yani vücudu kascan sonuçta. bir de ekstra bi tahriş filan oluyo mu acaba? korkuyorum gitmeye de. ama jilet jilet nereye kadar.
kendim ağda yapamam ben zaten. ağdacıya gidicem de. bi zararı var mı? yani vücudu kascan sonuçta. bir de ekstra bi tahriş filan oluyo mu acaba? korkuyorum gitmeye de. ama jilet jilet nereye kadar.
slm kızlar kendimi kaptırmışım geçmişe sempatiksalakcinni
bu arada benim de göbik çizgim yok erken mi ecep bilmiyorumkismile
Almina Liya düşünüyordum.Liya dan vazgeçtim..Çünkü kızım evlendiği zaman annesi gibi babasının soyadını da yanında götüreceğinden çok fazla isim zor olur diye düşündüm.Almina düşünüyorum..
Oğluma da Çınar ismini düşünüyorum.Hıdırellez dileğimde yazdığım isimdi çünkü..Dora ismini de koyabilirim yanına..
Eşim isim işini bana bırakt..
Sizler ne isimler düşünüyorsunuz?boshayallersmile
Oğlun çok yaramaz olucak..Yandın..eyvahedigeldismile
ben hamileliğimin başından beri jilet yapıyorum. ama artık göremiyorum. artı zor oluyor. sir ağda yaptırmak istiyorum ama jilet yaptığım için çok acıcak. çok ta kasılcam acıcak diye. bişi olur mu acaba.
canım ben şu tüyler için kremler varya onlardan kullanıcam. eltim sürekli ağda yapar o söylemişti doğruluğu konusunda tam bilgim yok hamileliğin ilerleyen haftalarında agda yapılırken oluşan gerilmeler doğumu erken başlatabiliyormuş. ama dediğim gibi ben zaten ağdadan korkarım şu emla krem varya onunla uyuşturup yapardım ama onun hamilelikte doğru olmadığını bildiğim için ağda yapmıyorum.
ama tüy dökücü kremler de zararlı diye biliyorum. gene jilete devam mı etmeli.
Tüy dökücü kremleri kastediyorsanız üzerinde hamilelikte kullanılmamalı diye bir yazı gördüm gibi anımsıyorum..
çınar yeğenimin ismi. 8 aylık şu anda. çok severim çınar ismini. biz 2 isim koycaz. çağan ege ya da çağan efe ikisinden biri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?