2010 Temmuz Anneleri : )

Ağdacıya yaptırsana.kaydirigubbakcemile2

ada ege senin yeni bebeklerinin ismimleri ne olacak? karar verdiniz mi?

Almina Liya düşünüyordum.Liya dan vazgeçtim..Çünkü kızım evlendiği zaman annesi gibi babasının soyadını da yanında götüreceğinden çok fazla isim zor olur diye düşündüm.Almina düşünüyorum..
Oğluma da Çınar ismini düşünüyorum.Hıdırellez dileğimde yazdığım isimdi çünkü..Dora ismini de koyabilirim yanına..

Eşim isim işini bana bırakt..

Sizler ne isimler düşünüyorsunuz?boshayallersmile

slm kızlar kendimi kaptırmışım geçmişe sempatiksalakcinni

bu arada benim de göbik çizgim yok erken mi ecep bilmiyorumkismile

kendim ağda yapamam ben zaten. ağdacıya gidicem de. bi zararı var mı? yani vücudu kascan sonuçta. bir de ekstra bi tahriş filan oluyo mu acaba? korkuyorum gitmeye de. ama jilet jilet nereye kadar.

canım ben şu tüyler için kremler varya onlardan kullanıcam. eltim sürekli ağda yapar o söylemişti doğruluğu konusunda tam bilgim yok hamileliğin ilerleyen haftalarında agda yapılırken oluşan gerilmeler doğumu erken başlatabiliyormuş. ama dediğim gibi ben zaten ağdadan korkarım şu emla krem varya onunla uyuşturup yapardım ama onun hamilelikte doğru olmadığını bildiğim için ağda yapmıyorum.

bu arada 20 olmuş haftam kaydirigubbakcemile2
hep sizinkilere özenirdim artık benimkide 20li olcak yaşasınnn guclubacismile

kıslaarrrr kanal a da gebelikle ilgili bir program var evde olanlar izlesin :))

kendim ağda yapamam ben zaten. ağdacıya gidicem de. bi zararı var mı? yani vücudu kascan sonuçta. bir de ekstra bi tahriş filan oluyo mu acaba? korkuyorum gitmeye de. ama jilet jilet nereye kadar.

Olmuyor canım ya aynı işte..alışıksan neden olsun?
ama başkasına yaptırmadıysan şimdiye kadar, bilmem kendini kasar mısın?

slm kızlar kendimi kaptırmışım geçmişe sempatiksalakcinni

bu arada benim de göbik çizgim yok erken mi ecep bilmiyorumkismile

Yavaş yavaş çıkması lazım bundan sonra..
Zaten kalemle çizilmiş gibi de birşey bekleme yani o kadar da değil ama belirgin oluyor sonuçta.

çınar yeğenimin ismi. 8 aylık şu anda. çok severim çınar ismini. biz 2 isim koycaz. çağan ege ya da çağan efe ikisinden biri.

Tüy dökücü kremleri kastediyorsanız üzerinde hamilelikte kullanılmamalı diye bir yazı gördüm gibi anımsıyorum..

flovercim bebişin odasını sağlıkla kullansın canım ağda konusuna gelince ben jilet kullanmıyorum sesunun sirli ağdasını alıyorum11 tl kendim komple yapıyorum bu ağda işine elin yatkın olması gerek yoksa morarır çekerken falan tedigin olursan morarabilir jilet yapınca kaşıntı alerji gibi şeyler oluyor en güzeli sirli ağda benimkiler azaldıbenim kadar üşengeç değilsindir ama yinede yapıyorum her ay bizim burada komple ağda 70 tl o parayı vermek istemiyorum açıkçası inan dediğin kadar acımıyor biraz cesaret al marketten yap kendine hamileliğin ileriki aylarında eğilemem diye özel bölgeyi köpükle alırım diyorum sesunun köpüğü diyer yerleri yine sirli ağda

ama tüy dökücü kremler de zararlı diye biliyorum. gene jilete devam mı etmeli.

kıslarrrr eğer tansiyon prblemi yoksa tuzu kesmek bebeği kansız ve susuz bırakıyormuş. tuzu kesmek vücuttaki kanı azaltıyormuş. tvdeki doktor söyledi. çok abartmadan tuza devam etmek gerekliymiş.

çınar yeğenimin ismi. 8 aylık şu anda. çok severim çınar ismini. biz 2 isim koycaz. çağan ege ya da çağan efe ikisinden biri.

Çınar ismini yıllardır düşünüyordum..Bir erkeğe çok yakışan bir isim gibi geliyor bana..Heybetli,gösterişli,köklü,soylu gibi anlamlar aklıma geliyor..Osmanlı imp. da simgesiymiş ya..
Almina nın da bir sürü anlamı var..Kutsal dağda ender açan bir çiçek..Nazlı,hırçın çiçek..

Oğlum heybetli bir ağaç,kızım da nazlı bir çiçek...:asigim: :asigim:

Abilerinin adıydı Ege de...

arkadaşlar ben hamileliğimden beri kilo alamadım 65 kg ile hamile kaldım bu gün baktım 64 ,700 geliyorum doktora kilo alamadım dedim bebek haftasına göre normalalırsın en az bir 10 kilo dedi iyde ne zaman alıcam 5 aylık oldu birde ayrıntılıya giricem nisanda bir şey çıkmasın allah korusun kızlar korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…