2010 Temmuz Anneleri : )

canım ilk üç ayda kilo kaybın oldu mu????

Nasıl oluyor yaaa?

Bebek nerde, bebeğin suyu nerde..? Bebekler zaten yarım kilo civarı şu dönemlerde??

Çok ilginç valla..

1 kilo desen tamam diycem de hiiiç almamak???? oluyor demek ki?

ben kendim yapamam. benim saçım da çok tüylerim de. aslında beyaz tenliyim ama tüylerim hiç az değil. jilet de yapınca çoğaldılar iyice.korkuyorum bişi olur diye. eskiden hamile kalmadan önce kuaföre giderdim. sonra da hamile kalamadığımı öğrenince acaba kaldım da kendimi kasınca tutmadı mı dye hep aklımdan geçirirdim.o yüzden şimdi de baya korkuyorum. bakalım bi şekilde cesaret edip gidicem heralde. çünkü sonuçta baya bi rahat ediyosun.

Zannetmiyorum senin bundan sonra birden 10 kilo alacağını..Sen en fazla 7 kilo alırsın böyle giderse..

Onun da 4-5 kilosu bebeğe ait olacak zaten:)
Tabii doktorun daha iyi bilir.

Nasıl oluyor yaaa?

Bebek nerde, bebeğin suyu nerde..? Bebekler zaten yarım kilo civarı şu dönemlerde??

Çok ilginç valla..

1 kilo desen tamam diycem de hiiiç almamak???? oluyor demek ki?

canım benim kuzenim hamile kalınca 8 kilo vermiş. ilk 3 ayda. sürekli ya kusuyomuş ya uyuyomuş ve hiçbişey yemiyomuş. sonra doktora gitmiş doktor gelişimi normal demiş.3 aydan sonra da o kiloyu geri almış 6. aya kadar. sonra da kaç kilyla doğum yaptı bilmiyorum ama sağlıklı bi kızı var. sen de önce vermiş sonra da onu geri almış olabilir misin?

evet canım bende angelnrcn de böyle bir durum olabileceğini düşündüm.

İlk aylarda kilo verdiyse o ayrı..
Ben normal şartlarda düşündüm..

Arkadaş da ilk zamanlar kilo verdim diye belirtmemiş ya, o şekilde düşünmedim açıkcası ilginç geldi..

Angelcim,yapı olarak nasılsın? Kilolu bir hanımmısın,zayıf mı ? Genelde kilolu olan hanımlar hamileliklerinde fazla kilo almıyorlar..Sebep bu mudur bilemem tabi...

saolun kızlar bende anlamadım vallahi maaşallah herzezin bebekleri hareket ediyor göbeklri şişmiş iştahları yerinde bende hiçbiri yok sizleri okuyunca bende özeniyorum bir iki kilo vermiştim sanırım başta öyle göbeğim çok şiş değil iştahım da yok pek bilmiyorum allahım hepimizin bebeklerini korusun

Angelcim,yapı olarak nasılsın? Kilolu bir hanımmısın,zayıf mı ? Genelde kilolu olan hanımlar hamileliklerinde fazla kilo almıyorlar..Sebep bu mudur bilemem tabi...

Valla bu durumda en mantıklısı hamileliliğin ilk aylarında kilo vermiş olması gibi..

Ya da minik minik de olsa hala kilo veriyor gibi..

Ama doktoru herşey normal demiş ya gerisi önemli değil.

bende öyle olabilir diye düşündüm canım ben genç kızken 50 kiloydum evlenince 74 de çıktım spor yaptım diet falan 64 e indim 64 de az değil dimi kız kardeşim kilolu hamile kaldın diye üzülmüştü

ultrason görüntüleri normalse doktor normal diyosa sorun etme bence.

Canım boyunla olan orantıya bağlı az ya da çok olması..bana göre 64 kilo normal mesela...1.80 im çünkü...

Valla bu durumda en mantıklısı hamileliliğin ilk aylarında kilo vermiş olması gibi..

Ya da minik minik de olsa hala kilo veriyor gibi..

Ama doktoru herşey normal demiş ya gerisi önemli değil.

saol canım allah heimize bebeklerimizle mutluluklar nasip etsin şimdi ben burada okudum normal ulturasando herşey normal görünüyo diyo doktorlar ayrıntılıda farklı çıkıyo öyle olabilirmi aalah korusun dedim ama inan doktor ultrasonda her yerine baktı kalp atışları hareketlri normal dedi 19 haftalıktım gelişimi tam haftasına göre dedi

ŞAKA Bı YANA KIZLAR GIDAMIZA DıKKAT ETMELıYıZ
ABLAM NıSAN DA DOĞUM YAPACAK VE DR BGN ,BEBEĞıN ÇOK ZAYIF ,BU ŞEKıLDE DOĞSA DA KÜVEZ DE KALIR DEMıŞ,ABLAM BıRAZ ÜZGÜN AMA ıNŞALLAH 1-2 HAFTA ıÇıNDE ALABıLıR KıLO DA SAĞLICAKLA DOĞAR MELEĞı :CüvCüv:
ET VE ET ÜRÜNLERı
MEYVE VE MEYVESULARI
SÜT VE SÜT ÜRÜNLERıNı BOL TÜKETMELıYMıŞıZ cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…