arkadaşlar ben hamileliğimden beri kilo alamadım 65 kg ile hamile kaldım bu gün baktım 64 ,700 geliyorum doktora kilo alamadım dedim bebek haftasına göre normalalırsın en az bir 10 kilo dedi iyde ne zaman alıcam 5 aylık oldu birde ayrıntılıya giricem nisanda bir şey çıkmasın allah korusun kızlar korkuyorum
arkadaşlar ben hamileliğimden beri kilo alamadım 65 kg ile hamile kaldım bu gün baktım 64 ,700 geliyorum doktora kilo alamadım dedim bebek haftasına göre normalalırsın en az bir 10 kilo dedi iyde ne zaman alıcam 5 aylık oldu birde ayrıntılıya giricem nisanda bir şey çıkmasın allah korusun kızlar korkuyorum
flovercim bebişin odasını sağlıkla kullansın canım ağda konusuna gelince ben jilet kullanmıyorum sesunun sirli ağdasını alıyorum11 tl kendim komple yapıyorum bu ağda işine elin yatkın olması gerek yoksa morarır çekerken falan tedigin olursan morarabilir jilet yapınca kaşıntı alerji gibi şeyler oluyor en güzeli sirli ağda benimkiler azaldıbenim kadar üşengeç değilsindir ama yinede yapıyorum her ay bizim burada komple ağda 70 tl o parayı vermek istemiyorum açıkçası inan dediğin kadar acımıyor biraz cesaret al marketten yap kendine hamileliğin ileriki aylarında eğilemem diye özel bölgeyi köpükle alırım diyorum sesunun köpüğü diyer yerleri yine sirli ağda
Nasıl oluyor yaaa?
Bebek nerde, bebeğin suyu nerde..? Bebekler zaten yarım kilo civarı şu dönemlerde??
Çok ilginç valla..
1 kilo desen tamam diycem de hiiiç almamak???? oluyor demek ki?
canım benim kuzenim hamile kalınca 8 kilo vermiş. ilk 3 ayda. sürekli ya kusuyomuş ya uyuyomuş ve hiçbişey yemiyomuş. sonra doktora gitmiş doktor gelişimi normal demiş.3 aydan sonra da o kiloyu geri almış 6. aya kadar. sonra da kaç kilyla doğum yaptı bilmiyorum ama sağlıklı bi kızı var. sen de önce vermiş sonra da onu geri almış olabilir misin?
canım benim kuzenim hamile kalınca 8 kilo vermiş. ilk 3 ayda. sürekli ya kusuyomuş ya uyuyomuş ve hiçbişey yemiyomuş. sonra doktora gitmiş doktor gelişimi normal demiş.3 aydan sonra da o kiloyu geri almış 6. aya kadar. sonra da kaç kilyla doğum yaptı bilmiyorum ama sağlıklı bi kızı var. sen de önce vermiş sonra da onu geri almış olabilir misin?
Angelcim,yapı olarak nasılsın? Kilolu bir hanımmısın,zayıf mı ? Genelde kilolu olan hanımlar hamileliklerinde fazla kilo almıyorlar..Sebep bu mudur bilemem tabi...
Angelcim,yapı olarak nasılsın? Kilolu bir hanımmısın,zayıf mı ? Genelde kilolu olan hanımlar hamileliklerinde fazla kilo almıyorlar..Sebep bu mudur bilemem tabi...
saolun kızlar bende anlamadım vallahi maaşallah herzezin bebekleri hareket ediyor göbeklri şişmiş iştahları yerinde bende hiçbiri yok sizleri okuyunca bende özeniyorum bir iki kilo vermiştim sanırım başta öyle göbeğim çok şiş değil iştahım da yok pek bilmiyorum allahım hepimizin bebeklerini korusun
bende öyle olabilir diye düşündüm canım ben genç kızken 50 kiloydum evlenince 74 de çıktım spor yaptım diet falan 64 e indim 64 de az değil dimi kız kardeşim kilolu hamile kaldın diye üzülmüştü
Valla bu durumda en mantıklısı hamileliliğin ilk aylarında kilo vermiş olması gibi..
Ya da minik minik de olsa hala kilo veriyor gibi..
Ama doktoru herşey normal demiş ya gerisi önemli değil.
Şişkooo şişkooo,koca popişliiiiiiiiiiiii naniknanik kaydirigubbakcemile3 :1hug:YA Bİ BEN Mİ ŞİKO MİŞKO OLDUM KOCA GÖBİŞ VE KOCA POPİŞE SAHİP OLAN Bİ BEN MİYİM AMAAA :kedi:
ultrason görüntüleri normalse doktor normal diyosa sorun etme bence.
Canım boyunla olan orantıya bağlı az ya da çok olması..bana göre 64 kilo normal mesela...1.80 im çünkü...
ultrason görüntüleri normalse doktor normal diyosa sorun etme bence.
ben 1 59 um canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?