Güzelmiş canım güle güle kullan inş.
Ben mobilya tarzında bir karyola düşünüyorum ama bu da taşınabilir olması açısından daha kullanışlı diyorlar.
Bakalım......................
kizlar herkese merhaba, ne kadar cok yazmissiniz ya sabahtan beri firsat buldukca okumaya calistim
kızlar oğluma eren ismini koymayı düşünüyorum nasıl sizce
aslında bissürü kız ismi var sevdiğim ama erkek isimleri konusunda ne kadar kısır olduğumu anlamış oldum bu vesile ile akannehir
aslında bissürü kız ismi var sevdiğim ama erkek isimleri konusunda ne kadar kısır olduğumu anlamış oldum bu vesile ile akannehir
Yaa bizde kız ismi bulmakta zorlanıyoruzz..Bir türlü içime sinen birşey olmadı...
Irmak ismine takıldım şimdi ama bakalım...
Irmak ismini çok severim.
Aklımın bir köşesinde olan isimlerden biriydi o da.
Bir kıza çok yakışıyor emin ol , tanıdığım bir Irmak var.
Yaa bizde kız ismi bulmakta zorlanıyoruzz..Bir türlü içime sinen birşey olmadı...
kızlar peki dediğiniz sayfayı açtım resimler geçmi açılıyor ondan sonra bir yerlere mi tıklıycam bide abone olmak için napmam gerekiyor
papatya bunlar nasıl beğenir misim bilmem ama bir fikir sana....
BUĞLEM: Cenneti müjdeleyen melek
BELİNAY: Cennette peygamber cicegi
CEYLİN: Cennetin kapısı, cennete açılan kapı.
ERVA: Temiz ahlakli kizzemuszemus
canim irmak cok guzel bir isim benimde kiz olsa aklimda duru, naz, derin, elif, sude,zeynep vardi erkek olunca biraz zor oldu isim bulmak
resimler belki geç açılabilir bilemem site yoğun olunca olabili
Abone olmak için bak mesela bu sayfadaki ilk yorumu yazanın üzerinde sağa doğru seçenekler var, onu tıkla orda abone ol var..onu tıkla devam et.
Ama o zaman bu topiğe abone olmuş olursun..
İlk önce abone olacağın topiğe girmelisin.
Sonra kontrol paneline girdiğin herzaman abone olduğun topicleri görceksin..
Benim 10 a yakın abona olduğum topic var.
Aramaktansa merak ettiğimde bu şekilde hemen ulaşıyorum.
Kötü anlamli ve anlami yanlış bilinen isimler :
BelinayÇoğu sitede Belinay'in anlamı ‘Peygamber Çiçeği’ olarak belirtilmiştir, fakat bu kesinlikle yanlıştır.
Belinay ‘Peygamber Çiçeği’ anlamına gelmeyen ve Kuran-i-Kerim’de yer almayan bir isimdir!
Buğlem
Internette yazan anlami: Cenneti müjdeleyen melek
Gerçek anlami: eski bir kızılderili dilinde 'bereket yüklü bulut'
Ceylin
Çoğu yerde Ceylin’in anlamı ‘Cennet kapısı’ olarak belirtilmiştir. Fakat Ceylin Kuran-ı-Kerim’de geçmeyen ve ‘Cennet kapısı’ anlamına gelmeyen bir isimdir! Cennetin sekiz kapısı vardır: Salat, Cihad, Reyyan, Sadaka, Hac, Af, Eymen ve Zikir-İlim kapısı. Gördüğünüz gibi Ceylin bu kapılar arasında yer almıyor.
Ceylin Ingiliz bir isim olan Jaylin’in Türkçeleştirilmiş halidir. Jaylin ‘sakin’ manasına gelen bir isimdir. Ceylin veya Jaylin ismini koymak bir Müslüman için uygun değildir.
Ceyl Farsçada 'yengeç' demek. Ceylin'in baska bir anlami: yengeç yuvasi.
İnternette araştırınca birde böyle şeyler çıkıyor ve insanın kafası karışıyor..O yüzden çok anlamını bilmediğim isimde koymak istemiyorum aslında amaa....
Yase Eren güzel bir isim bence benim yeğenimin adı eren çok sevimli maaşallah...
Herkes cinsiyeti neyse onu bulmakta zorlanıyor deseneCADIARZU
benimde aklimda bir suru kiz ismi vardi erkek olunca biraz zorlandim ama bizde eren cem koymayi dusunuyoruz adas olacaklar desenekaydirigubbakcemile5
sorma ya öyle demekki
ırmak ismi kulağa çok hoş geliyo denizin de dediği gibi bir bebeğe, kız çocuğuna ve genç bir kıza çok yakışacak tatlı bi isim. hatta ırmak teyze bile kulağı tırmalamıyo
kızlar gülmeyin yaaa ben isim düşünürken bunları da düşünüyorum bazı isimler sadece yaşlı başlı insanlara yakışıyo bazıları da çok çocukça oluyo :sinifsinif: insan yanına abi abla teyze dayı gibi ekleri yakıştıramıyo kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?