2010 Temmuz Anneleri : )

Gülünecek birşey yok.ben de düşünürüm kulağa hoş geliyor mu, telafuzu kolay mı, şık mı, ilerde mesela Eren Bey...denecek evet kibar hoş geliyor kulağa..

Ya da bir bayana Irmak Hanım ya da Irmakcım derken .. bu da kulağa hoş ve cazip geliyor.
Tabii anlamları da önemli.

ya sölemesi ayıp benim eski erkek arkadaşımın adı ırmaktı canımı da çok yaktı. o yüzden ırmak ismine soğuğum biraz.

tabiki haklısın. evladın anne-baba üzerinde hakkı varmış isim konusunda. sırf şık duruyo diye saçma sapan manalara gelen yada hiçbir anlamı olmayan isimler koymak akıl karı değil. ya nasıl anne babalar var ki kızının ismini yalancı koyabiliyo :1closedeyes:

ya sölemesi ayıp benim eski erkek arkadaşımın adı ırmaktı canımı da çok yaktı. o yüzden ırmak ismine soğuğum biraz.

Irmak..erkek ismi olarak da mı kullanılıyor.:1shok:
İlk defa duydum valla.:1shok:

Bir erkeğe de hiç yakışmıyor ama bilmiyorum belki ben hiç duymadım diye..:kedi:

Ama haklısın bazı isimler kötü şeyler anımsatıyor insana, insan koymak istemiyor.

Sude isminde bir arkadaşımın kızı var ..acayip şımarık, bilmiş ve hırçındır mesela..
Arkadaşım da söyler bunu kendi kızı hakkında:)kaydirigubbakcemile3
O yüzden ne alakaysa mesela Sude ismimi koymayı hiiiiiç düşünmedim aslında hoş ama ...

erene muadil emir de düşünebilirsiniz ya da emirhan. eğer illa kuran'da yazsın istiyosanız.biz çağan ege ya da çağan efe koycaz.

Canım çoğu insan bilmiyor anlamını.
Ya da biryerden duyunca emin oluyoruz ikna oluyorz hemen.
Halbuki internette okuduğumuz anlamları da belki de gerçek anlamları olmayabiliyor..
Araştrmak lazım..

ben de kendisinden başka ırmak isimli erkek duymadım zaten. hoş çocuktu ama çok kibirliydi.

cok haklisin canim bende oyle dusunuyorum, ozellikle yasadigim ulkede cocugun adini dogru telaffuz edebileceklermi okula baslayinca, is hayatinda sorun olsun istemiyorum bu yuzden anlami, telaffuzu yazilisi ve okunusunun da ayni olmasina dikkat etmeye calistim kiz olsa senin bebisle adas olacakti defne ismini hem cok severim hemde burda da kullanilan bir isim.

Duru ismine bayılırdım eskiden..
Ben beğendiğim zamanlarda kimsede yoktu..Çooook nadiren kullanılmaya başlanmıştı.

Kızım olursa Duru koyucam da derdim eskiden..

Ama şimdi elini sallasan Duru ya çarpıyor valla..

Duru ismin de kızı ya da yakını olanlar alınmasın.
Çook hoş isim ama çooook var etrafta..

kızlar öğle arasında gidip saçlarımı kestirdim bi de güzel fön çektirdim. işyerinde herkes çok beğendi.

nehir ismi de güzel bence flowersun neden sevmedin ki acepbilmiyorumkismile
üniversiteden bi arkadaşım vardı nehir, çok narin kıbar çıtır bi kızdı çok severim kendisini kulakları çınlasın opuyorumnanaktan

özgü namalla zuhal olcayın bi dizisi vardı eskiden. adı da istanbullu bişeydi. orda özgü namal zuhal olcayın kızıydı ve adı duruydu. ben orda bayılmıştım bu isme. sonra eşime söledim o da çok beğendi ama bebeğimiz erkek ve duru koymuyoruz. ikinciye inşallah. şimdi çevremizde çok var diye bence etkilenmeyin yaa bakalım çocuk burda mı yaşıcak. belki yurtdışında yaşar. bence ege efe kadar çok değil duru.

sevmedim değil. eski erkek arkadaşımın adı ırmaktı. ırmak nehir aynı şey ya o yüzden.

Haklısın aslında.
Çok var diye etkilenmemek de gerek.
Yani çok beğeniyorsak bence de koymak lazım , neden içimizde kalsın ki?.

Bu arada haklısın Efe de çok fazla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…