2010 Temmuz Anneleri : )

kimse karar vermedi mi isim konusunda daha. ben bitek kağan bulutu hatırlıyorum. diğerlerini bilmiyorum.

deniz güneş aldığım park yatak böyle ama rengi farklı rengi mavi ve grili...

Canım çok güzelmiş güle güle kullanın inşallah.

Bizim de park yatağımız gelecek.İlk 3-4 ay bunu kullanacağız.Hem taşınabilir her yere götürmek için lazım çünkü tatillerde ananemizde ve babanemizde uzun süre kalacağız.O açıdan çok iyi.
Ama sonra ben de oda yapacağım inşallah.

biz de böle bişey aldık ama bunu tipi daha güzelmiş. bizim ki yıkanabilir bir model ama çoğu sadece silinebiliyomuş. bizim ki komple sökülüp yıkanabiliyor. yatırmadan önce yıkarım öyle yatırırım diye düşünüyorum. almak isteyenler için söledim.

erene muadil emir de düşünebilirsiniz ya da emirhan. eğer illa kuran'da yazsın istiyosanız.biz çağan ege ya da çağan efe koycaz.

ciddi olamazsın eşimin düşündüğü birkaç isim arasında emir vardı. diğerlerini beğenmedim birtek emir olabilir dedim ama eren daha bi ısındı sanki içime opuyorumnanaktan

Canım çoğu insan bilmiyor anlamını.
Ya da biryerden duyunca emin oluyoruz ikna oluyorz hemen.
Halbuki internette okuduğumuz anlamları da belki de gerçek anlamları olmayabiliyor..
Araştrmak lazım..

evet tam manasıyla ince elenip sık dokunması gereken bir mevzu. hele bir de isimlerin karakter üzerindeki etkisini de hesaba katarsak...

ayh kızlar ne güzel yaa odalar hazırlanıyo beşikler alınıyo isim düşünülüyo gitgide içimi heyecan kaplıyo valla. bebeğimiz olcaakkk:teytey:

kızlar öğle arasında gidip saçlarımı kestirdim bi de güzel fön çektirdim. işyerinde herkes çok beğendi.

cok iyi yapmissin ozellikle simdilerde daha cok ihiyacimiz var zaten aynaya bakinca sisko sisko kendimizi goruyoruz bari sacimiz guzel olsunkaydirigubbakcemile3
bende bu hafta sonu gidip ayni seyi yapmayi dusunuyorum

cok iyi yapmissin ozellikle simdilerde daha cok ihiyacimiz var zaten aynaya bakinca sisko sisko kendimizi goruyoruz bari sacimiz guzel olsunkaydirigubbakcemile3
bende bu hafta sonu gidip ayni seyi yapmayi dusunuyorum

valla çok iyi geldi. sanki içime enerji geldi. :dance:

Benim oğlum bana benzeyeni nasıl bulacak bilmemkaydirigubbakcemile3

Bu arada ben de düşünmediğim erkek isimlerini yazsam malum sebepten dolayı vay vay vay..sempatiksalakcinni :kedi:

Türkçe isimler koymayı düşündüğüm isimler...

kızlarrr saat 5 te fetaleko için randevumuz var ben kaçıyorum görüşmek üzere öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan

Herkese randevu dönüşü güzel haberlerle gelmelerini dilerim..olumunekankayizsmile

kızlarrr saat 5 te fetaleko için randevumuz var ben kaçıyorum görüşmek üzere öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan

Allah Bulut Kaanımızı korusun inşallah sonuçlar iyi çıkar bitanem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…