deniz güneş aldığım park yatak böyle ama rengi farklı rengi mavi ve grili...
kimse karar vermedi mi isim konusunda daha. ben bitek kağan bulutu hatırlıyorum. diğerlerini bilmiyorum.
kimse karar vermedi mi isim konusunda daha. ben bitek kağan bulutu hatırlıyorum. diğerlerini bilmiyorum.
Canım çok güzelmiş güle güle kullanın inşallah.
Bizim de park yatağımız gelecek.İlk 3-4 ay bunu kullanacağız.Hem taşınabilir her yere götürmek için lazım çünkü tatillerde ananemizde ve babanemizde uzun süre kalacağız.O açıdan çok iyi.
Ama sonra ben de oda yapacağım inşallah.
erene muadil emir de düşünebilirsiniz ya da emirhan. eğer illa kuran'da yazsın istiyosanız.biz çağan ege ya da çağan efe koycaz.
Canım çoğu insan bilmiyor anlamını.
Ya da biryerden duyunca emin oluyoruz ikna oluyorz hemen.
Halbuki internette okuduğumuz anlamları da belki de gerçek anlamları olmayabiliyor..
Araştrmak lazım..
kızlar öğle arasında gidip saçlarımı kestirdim bi de güzel fön çektirdim. işyerinde herkes çok beğendi.
kızlar öğle arasında gidip saçlarımı kestirdim bi de güzel fön çektirdim. işyerinde herkes çok beğendi.
Güle güle kullan canımm...
cok iyi yapmissin ozellikle simdilerde daha cok ihiyacimiz var zaten aynaya bakinca sisko sisko kendimizi goruyoruz bari sacimiz guzel olsunkaydirigubbakcemile3
bende bu hafta sonu gidip ayni seyi yapmayi dusunuyorum
ben severim yengeç burcu insanlarını. çabuk küsüyolar duygusal oluyolar gerçi ama mülayim ailesine düşkün oluyolar. özellikle erkekleri annesine düşkün oluyomuş. hatta evleneceği kızda annesinin kopyasını ararmış. bizim için iyi tabi. gelinler düşünsünbiraz da yetiştirmeyle alakalı. şaka bi yana ben istemem öle evlendiğinde anneci olsun. evlenene kadar anne evlenince karım desin:))
hepiniz yemeginizi yediniz tabii, bebisler tok, bende gidip ogle yemegimi yiyeyim de benim oglum da mutlu olsun;-))
kızlarrr saat 5 te fetaleko için randevumuz var ben kaçıyorum görüşmek üzere öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?