2010 Temmuz Anneleri : )

capricim isminle yaşasın miniğiniz allah uzun ömürlü kılsın bebeğinizi

bende bugün barış die düşündüm ama babamıza daha sölemedik onunda fikrini alallım malum eser i kimse beğenmedi aileden halbuki benim çok içime sinmişti eserikli dediler oğluma saçma ama içime sinen isimle herkez bi dalga geçince soğudum

BENDE BARIŞ VEYA ERDEM DÜŞÜNÜYORUM :1hug:

Ben artık çevremdekilere hangi ismi koyacağımı söylememe kararı aldım isim söylüyorsun hem bir yorum artık sinir olmaya başladımlmaz: mecburen sevdiğimiz isimden vazgeçiyoruz.Ben sevdiğim 2 tane isimden vazgeçtim bidaha da söylemem yani.

Amin canım hepimizin bebişi inşallah...

Barış ismini ben çok beğenirim. İsim bizim içimize sinse dahi duyanların yorumu insanı ister istemez etkiliyor. Babanızın fikri ne peki canım?

babamıza henüz sölemedik ama daha önce konuşmuştuk barış ismini ama net olarak olsun demedik henüz sanırım sever

ipekçim doğru diyorsun aslında hiç sölemek lazım o kadar çok yorum yaptılar ki dalga geçtiler ki sinir oldum artık millete sizene çocuk benim bebek benim dedim herkez sustu ama hakkettiler yaneee niye dalga geçiyolarki beğenmek zorunda değilsin ama saygı duyarsın sadece düzgünce fikir sölersin bebeğimle dalga geçme boyutuna getirmelerinede asla izin veremezdim

ben doğuma kadar eser diyeceğim inatla sırf inadımdan sonra istediğim bir ismi nufusuna yazdırırm sır olarak kalıcak bebeğimin ismi

krikitos bence eser güzel bir isim yani, eser ismi dalga geçilecek bir isimde değil bu insanları anlamak gerçekten zor.

benim de kardeşim çağan için çıyan gibi dedi hem de kendi kardeşim. ama takmıyorum ben koycam gene de.

krikitos bence eser güzel bir isim yani, eser ismi dalga geçilecek bir isimde değil bu insanları anlamak gerçekten zor.

bencede çok güzel bi isim ben daha cinsiyetini bilmeden eser die sevdim aşkınızın eser i o dedim o yüzden erkek olduğunu duyuncada çok severek söledim herkeze

ama millet eserikli dedi esipte mi geldi dedi eser süper kahraman mı ki dedi eser gürler dedi saçma sapan komik ve akılsız insanların yakıştırması bunlar cahilce
isim koymak ilk önce anneye sonra babaya yakışır karmızda taşıyan onun için uyumayan zorluklara katlanan bizizzz ama millet ne dedeğine bakmadan kendini öncelikli sayıyor

malesef çok istiyorum eser ismini ama milletle uğraşmaktan yoruldum hiç bişii demeseler karnıma bakıp eser eser die bıyık altından gülüyolar bende bunlara sinirleniyorum artık

insan etkileniyor ama. ben de poyraz istedim. biton şey sölediler. egehan koymak istedim beğenmediler. en son çağan da herkes bi kabullenir gibi oldu. benim de içime yattı.

cnm benm yeğenım adı eser abımın oğlu amcamı n oğlununda adı ve eniştemın adıdaa çok güzel isim ama karakter ozelliklerini söylememi istersennn çooook yaramaz oluyorlarr yeğenımm durdurak bılmıorr emcamınoğlu aynı şekilde enişteme bu yaşa gelmiş hala inadından vazgeçmez dediğini yapar

benim kendi annem beğenmedi düşündüğüm isimleri..ama yine de o isimleri koyucam guclubacismile

ben isimlerin karakteri etkilediğini düşünüyorum seçim yaparken dikkatetim.bir başka dikkat ettiğim husus ta noktalı harflerin kullanılmadığı yerlerde sorun yaşamaması oldu
ç ğ ö ü bir çok zaman sorun olabiliyor,
yine de seçim sizin olsun başkalarının ne dediği değil sizin ne istediğiniz önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…