hepiniz yemeginizi yediniz tabii, bebisler tok, bende gidip ogle yemegimi yiyeyim de benim oglum da mutlu olsun;-))
kızlarrr saat 5 te fetaleko için randevumuz var ben kaçıyorum görüşmek üzere öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan
capricim isminle yaşasın miniğiniz allah uzun ömürlü kılsın bebeğinizi
bende bugün barış die düşündüm ama babamıza daha sölemedik onunda fikrini alallım malum eser i kimse beğenmedi aileden halbuki benim çok içime sinmişti eserikli dediler oğluma saçma ama içime sinen isimle herkez bi dalga geçince soğudum
Ben artık çevremdekilere hangi ismi koyacağımı söylememe kararı aldım isim söylüyorsun hem bir yorum artık sinir olmaya başladımcapricim isminle yaşasın miniğiniz allah uzun ömürlü kılsın bebeğinizi
bende bugün barış die düşündüm ama babamıza daha sölemedik onunda fikrini alallım malum eser i kimse beğenmedi aileden halbuki benim çok içime sinmişti eserikli dediler oğluma saçma ama içime sinen isimle herkez bi dalga geçince soğudum
capricim isminle yaşasın miniğiniz allah uzun ömürlü kılsın bebeğinizi
krikitos bence eser güzel bir isim yani, eser ismi dalga geçilecek bir isimde değil bu insanları anlamak gerçekten zor.
bencede çok güzel bi isim ben daha cinsiyetini bilmeden eser die sevdim aşkınızın eser i o dedim o yüzden erkek olduğunu duyuncada çok severek söledim herkeze
ama millet eserikli dedi esipte mi geldi dedi eser süper kahraman mı ki dedi eser gürler dedi saçma sapan komik ve akılsız insanların yakıştırması bunlar cahilce
isim koymak ilk önce anneye sonra babaya yakışır karmızda taşıyan onun için uyumayan zorluklara katlanan bizizzz ama millet ne dedeğine bakmadan kendini öncelikli sayıyor
malesef çok istiyorum eser ismini ama milletle uğraşmaktan yoruldum hiç bişii demeseler karnıma bakıp eser eser die bıyık altından gülüyolar bende bunlara sinirleniyorum artık
bencede çok güzel bi isim ben daha cinsiyetini bilmeden eser die sevdim aşkınızın eser i o dedim o yüzden erkek olduğunu duyuncada çok severek söledim herkeze
ama millet eserikli dedi esipte mi geldi dedi eser süper kahraman mı ki dedi eser gürler dedi saçma sapan komik ve akılsız insanların yakıştırması bunlar cahilce
isim koymak ilk önce anneye sonra babaya yakışır karmızda taşıyan onun için uyumayan zorluklara katlanan bizizzz ama millet ne dedeğine bakmadan kendini öncelikli sayıyor
malesef çok istiyorum eser ismini ama milletle uğraşmaktan yoruldum hiç bişii demeseler karnıma bakıp eser eser die bıyık altından gülüyolar bende bunlara sinirleniyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?