2010 Temmuz Anneleri : )

Hatunlar bişi sorcam size ben şimdi.
Okuldan geldim canım süt çekti ama öyle sade sade diil,keşke kahveli içebilsem ama olmaz tabi.
Ben de değişiklik olsun dedim nesquik kattım sizce zararlımıdır bu da?

Yaaa kızlar ağzım hiç boş durmuyor,
sırf bişiler yemeyeyim diye işle güçle uğraştım balkon yıkadım,banyo temizledim ama yine de aklımda yemek var.Üstelik öğlen çok yedim hiç acıkmadım.
Akşam yemeğine ne kaldı şurda ben neden böyle hep atıştırmak istiyorum???????

Hatunlar bişi sorcam size ben şimdi.
Okuldan geldim canım süt çekti ama öyle sade sade diil,keşke kahveli içebilsem ama olmaz tabi.
Ben de değişiklik olsun dedim nesquik kattım sizce zararlımıdır bu da?

ben hergün sütü necquikli içiyorum. ayrıca kahve de katabilirsin. biz türk kahvesi içiyoz. bişi olmaz.

Evet insanlar hemen fikirlerini söylüyorlar insan da üzülüyor benimde oldu öyle..En iyisi söylememek bende söylemiyorum kimseye daha düşünüyoruz diyorum ho düşünüyoruz orasıda doğru yaaCADIARZU

ben çağan konusunda düşündüm bunu hatta o yüzden 2 isim düşündüm. çağan ege ya da çağan efe diye ama şu var biz bu konuyu abartıyoruz ne sorun yaşıcak. dünya kadar abuk subuk isimli arab israilli filan var ameikada yaşayan. çağan ırmak koskoca yönetmen olmuş biton film çekmiş o sorun yaşamamış işte. ne bilim yaşarsa egeyi kullanır. ben çok sevdim çağan ismini. sonuçta biz türküz ve çğş bizim alfabemiz.nie milletin alfabesine uygun isim koyayım ki.

ya ben de çay içmemek için kendimi nasıl sıkıyorum. hem demir ilacı içiyorum hem de elevit. çay ikisinin de vitaminini öldürüyo. ama burnumda tütüyo kokusu valla. 5e kadar zor zaptediyorum kendimi sonra amaan deyip 1 bardak içiveriyorum. hem de büsküviyle beraber. sırf kilo ve zarar.

Bugün ben de seninle aynı durumdayım canım.

Ne yaparsam yapiim aklımda hep bişeler yemek var. Engel olamıyorum. Yiyorum ama hemn geri acıkıyorum.

Napıcaz biz yaa...

canım benim bence de çağan çok güzel bir isim ismiyle yaşasın hem ne de güsel uymuş çağan ege, çağan efe ikisi de çok güsel
bizim bir ucumuz almanya da zorluk açısını onun için yaşasın istemedim

Benim pek iştahım yok..Hatta bazı yemeklerden sonra çıkardığım oluyor seyrek de olsa...6 ,5 kilo almışım..Bir tek karnım basket topu gibi..Diğer yerlerim aynı kaldı...

o zaman ege ya da efeyi kullanır eğer yurtdışında yaşarsa. kolay telaffuz edilir hem de yurtdışında ege ya da efe bu kadar çok değildir. ne bileyim. ben de çğ olmasın die tereddüt ettim ama çok beğendik bu ismi. kısmet böleymiş.

Benim pek iştahım yok..Hatta bazı yemeklerden sonra çıkardığım oluyor seyrek de olsa...6 ,5 kilo almışım..Bir tek karnım basket topu gibi..Diğer yerlerim aynı kaldı...

bnnmdeee totom basket topuu gobek hentpol topu

Anaaam kimse kalmamışşşşş....Herkesler kaçtı mı?

kızlar kimse varmı

ben varım..yaprak dökümünün etkisindeyim...ne o..kadınmış o şarkıcı hatun:mymeka:

ben varım..yaprak dökümünün etkisindeyim...ne o..kadınmış o şarkıcı hatun:mymeka:

bu gün nasılsın canım 4.aydan sonra boyatabilirsin saçını dedi bu gün boyattım birde kestirdim arkasıkısa önler uzun oluyo ya öyle 7 aydır kuaföre gitmemiştim beyazlar iyice çıkmıştı eşime karşı öyle görünmiyim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…