- 11 Haziran 2009
- 3.329
- 73
- 163
- 42
Hatunlar bişi sorcam size ben şimdi.
Okuldan geldim canım süt çekti ama öyle sade sade diil,keşke kahveli içebilsem ama olmaz tabi.
Ben de değişiklik olsun dedim nesquik kattım sizce zararlımıdır bu da?
Ben artık çevremdekilere hangi ismi koyacağımı söylememe kararı aldım isim söylüyorsun hem bir yorum artık sinir olmaya başladımlmaz: mecburen sevdiğimiz isimden vazgeçiyoruz.Ben sevdiğim 2 tane isimden vazgeçtim bidaha da söylemem yani.
ben isimlerin karakteri etkilediğini düşünüyorum seçim yaparken dikkatetim.bir başka dikkat ettiğim husus ta noktalı harflerin kullanılmadığı yerlerde sorun yaşamaması oldu
ç ğ ö ü bir çok zaman sorun olabiliyor,
yine de seçim sizin olsun başkalarının ne dediği değil sizin ne istediğiniz önemli
Yaaa kızlar ağzım hiç boş durmuyor,
sırf bişiler yemeyeyim diye işle güçle uğraştım balkon yıkadım,banyo temizledim ama yine de aklımda yemek var.Üstelik öğlen çok yedim hiç acıkmadım.
Akşam yemeğine ne kaldı şurda ben neden böyle hep atıştırmak istiyorum???????
ben çağan konusunda düşündüm bunu hatta o yüzden 2 isim düşündüm. çağan ege ya da çağan efe diye ama şu var biz bu konuyu abartıyoruz ne sorun yaşıcak. dünya kadar abuk subuk isimli arab israilli filan var ameikada yaşayan. çağan ırmak koskoca yönetmen olmuş biton film çekmiş o sorun yaşamamış işte. ne bilim yaşarsa egeyi kullanır. ben çok sevdim çağan ismini. sonuçta biz türküz ve çğş bizim alfabemiz.nie milletin alfabesine uygun isim koyayım ki.
Benim pek iştahım yok..Hatta bazı yemeklerden sonra çıkardığım oluyor seyrek de olsa...6 ,5 kilo almışım..Bir tek karnım basket topu gibi..Diğer yerlerim aynı kaldı...
canım benim bence de çağan çok güzel bir isim ismiyle yaşasın hem ne de güsel uymuş çağan ege, çağan efe ikisi de çok güsel
bizim bir ucumuz almanya da zorluk açısını onun için yaşasın istemedim
Benim pek iştahım yok..Hatta bazı yemeklerden sonra çıkardığım oluyor seyrek de olsa...6 ,5 kilo almışım..Bir tek karnım basket topu gibi..Diğer yerlerim aynı kaldı...
bnnmdeee totom basket topuu gobek hentpol topu
ben varım..yaprak dökümünün etkisindeyim...ne o..kadınmış o şarkıcı hatun:mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?