bu gün nasılsın canım 4.aydan sonra boyatabilirsin saçını dedi bu gün boyattım birde kestirdim arkasıkısa önler uzun oluyo ya öyle 7 aydır kuaföre gitmemiştim beyazlar iyice çıkmıştı eşime karşı öyle görünmiyim dedim
Günaydın kızlar...
gunaydın canımmm nasılsın bu sabah
Günaydın tombik anneler.....:
günaydınnnnnn şekerlerrrrr)) güzel haberim var size dün ekoda hiçbir sorun çıkmadı doktor gayet sağlıklı dedi :))) inşallah cumayada güzel haberler alabiliriz :)))) oğluşum hiç yerinde durmuyordu doktorun usg cihazı çok kaliteliydi oğluşumuz çok netti kıpır kıpır hiç durmadı doktor hadi evladım bi yerleş az kaldı bak bi dur şurayada bakıyım diyor ))) eşimde gülüyor babasına oyun yapıyor doktor bey diyor :)))
günaydınnnnnn şekerlerrrrr)) güzel haberim var size dün ekoda hiçbir sorun çıkmadı doktor gayet sağlıklı dedi :))) inşallah cumayada güzel haberler alabiliriz :)))) oğluşum hiç yerinde durmuyordu doktorun usg cihazı çok kaliteliydi oğluşumuz çok netti kıpır kıpır hiç durmadı doktor hadi evladım bi yerleş az kaldı bak bi dur şurayada bakıyım diyor ))) eşimde gülüyor babasına oyun yapıyor doktor bey diyor :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?