Flowersun çok heyecan var ben de sormaaa yarını iple çekiyorummmmmmmmmm
bende deeynen . dün ağda yaptırmak için bi salona gittim nişantaşında. gayet lüks ve pahalı bir salon.hayatımın en kötü tecrübesiydi. hamilelikten önce hep yaptırırdım ama hamilelikten beri jilet yapıyodum. zaten hepsini alamadı yarısını bıraktı. hem de tam göremediğim yerleri bıraktı.acaip fazla canım acıdı kabardı gece oturmakta bile zorlandım yani. ayrıca tansiyonum düştü orda fenalaştım. sonra eve geldim kustum filan. sonra bütün gece bebeğim hiç tekmelemedi. birgün önce acaip tekmeliyodu. sabah sadece kıpırdadığını hissettim biraz içim rahatladı.çok tedirgin oldum bütün gece bişi oldu mu die üzüldüm durdum. o yüzden yarın için daha da tedirginim yani. eşim de kızdı nie yaptırıyosun diye. napim erkek gibi olmuştum ve göremiyodum artık zor oluyodu. bundan sonra napçam bilmiyorum.
Bi dahakine o kadar acımaz canım şimdi iyice sertleşmişir ondan o kadar acı yaşamışssınıdır..bak çok rahat edeersin..Bende seneler sonra ilk yaptırdıgımda darma duman oldum...Hemde hamileliğin ilk aylarıydı ama sonra o kadar acımıyor ve 1 aya yakın mis gibi oluyor :)))))
Tabi şöle bir durum da var hamilelerin biraz daha fazla canı yanar diye biliyorum..Bende bugün gitcem kısmetsee..
bilmiyorum valla. zaten hepsini alamadı ne anlamı var ki gene jilet yaptırmak zorunda olduktan sonra neyse kısmet. ben sarışınım aslında ama saçlarım kıvırcık ve kabarıktır. tüylerim de kalın ve çok ve köklüdür. kaşlarımı aldırırken bile gözlerimden yaş gelir. ama çaresini bulamıyorum yani. lazer epilasyona bile gitmiştim sarı renkliymiş o yüzden görmez dedi kadın. neyse senin için hayırlısı olsun. ben hep ağda yaptırırken 10 dakkada bitiyodu. bu resmen 1 saat sürdü ve yarısını aldı fenalık geldi yani. 3 tane 3 tane alıyo kız da korktu heralde.
günaydınnnnnn şekerlerrrrr)) güzel haberim var size dün ekoda hiçbir sorun çıkmadı doktor gayet sağlıklı dedi :))) inşallah cumayada güzel haberler alabiliriz :)))) oğluşum hiç yerinde durmuyordu doktorun usg cihazı çok kaliteliydi oğluşumuz çok netti kıpır kıpır hiç durmadı doktor hadi evladım bi yerleş az kaldı bak bi dur şurayada bakıyım diyor ))) eşimde gülüyor babasına oyun yapıyor doktor bey diyor :)))
Valla tabi herkes rahat ettiği şeyi yapmalı..Bu sana ızdırap verdiyse yaptırmanın bir anlamı yok tabi..Ne strese gircen sende haklısın..Vur jileti gitsin :)))))))))) :lepi: vereliniortak
günaydın kızlar. güll amaaan çok sevindim. gözünaydın canım. ben zaten emindim bişey çıkmayacağına. inşallah cuma günü kontrole giden ve detaylı çektiren tüm arkadaşlarımla beraber güzel haberler verelim.
Ayy kızlar bu jilet konusunda içimi rahatlattınız.
Herkes ağda yapacak doğuma giderken zannediyodum.
Bi ben rezil olucam diye utnıyordum.Ama demekki herkesin canı tatluymuş:)))
Ayy ben KKyı çok sveiyorum yaaa.
İnşallah canım hayırlı haberlerle döneriz evimize akşama yazarım ben..Yarın 13:00 de randevum.:ecrin_bebek:
valla hiç almayanlar var. hastanede hemşireler alıyomuş. ama ben gene her doktora gittiğimde nolur nolmaz die tertemiz gidiyorum. erkek çünkü ayıp olmasın diye. eşim diyo dün zararı varsa doktora sordun mu. dedim nasıl sorayım adama ağda yaptıurıyım mı diye. bayan doktorun faydaları bayan olsa sorarsın. valla kızlar yaptırıyo zararı olsa bilinir dedim. ama korktum yani gene de. çünkü fenalaştım ben.
valla hiç almayanlar var. hastanede hemşireler alıyomuş. ama ben gene her doktora gittiğimde nolur nolmaz die tertemiz gidiyorum. erkek çünkü ayıp olmasın diye. eşim diyo dün zararı varsa doktora sordun mu. dedim nasıl sorayım adama ağda yaptıurıyım mı diye. bayan doktorun faydaları bayan olsa sorarsın. valla kızlar yaptırıyo zararı olsa bilinir dedim. ama korktum yani gene de. çünkü fenalaştım ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?