bende deeynen . dün ağda yaptırmak için bi salona gittim nişantaşında. gayet lüks ve pahalı bir salon.hayatımın en kötü tecrübesiydi. hamilelikten önce hep yaptırırdım ama hamilelikten beri jilet yapıyodum. zaten hepsini alamadı yarısını bıraktı. hem de tam göremediğim yerleri bıraktı.acaip fazla canım acıdı kabardı gece oturmakta bile zorlandım yani. ayrıca tansiyonum düştü orda fenalaştım. sonra eve geldim kustum filan. sonra bütün gece bebeğim hiç tekmelemedi. birgün önce acaip tekmeliyodu. sabah sadece kıpırdadığını hissettim biraz içim rahatladı.çok tedirgin oldum bütün gece bişi oldu mu die üzüldüm durdum. o yüzden yarın için daha da tedirginim yani. eşim de kızdı nie yaptırıyosun diye. napim erkek gibi olmuştum ve göremiyodum artık zor oluyodu. bundan sonra napçam bilmiyorum.
kızlar ben şimdi 22+4sem mesela 22 haftalık mı oluyorum 23 haftalık mı? bir de ben soranlara 5 buçuk ay bitti diyorum. ama geçen gün hesapladım. 19 ekimdi satım 19 martta aslında 5 ay bitti henüz. karışık bu işler.
Tabiki temiz gitdilir canım insanın kendisine saygısıdır sonuçta doktordan önce.
Ama ağda çok acıtıyo beni de sen de boşver.Jilette tertemiz yapıyor zaten sadece en fazla 2 güne bir yapman lazım o kadar.
Ben de hergün banyoya girerim zaetn problem olmuyor yani.
Bence sen de boşver bu ağda işini tatlım bebeklerimizden ve canımızdan önemli mi sanki.
CANIM ARKADAŞIM GEÇMİŞ OLSUN BENDE CUMARTESİ YAPTIRMAYI DÜŞÜNÜYORDUM Kİ SENİN ACINI KENDİM YAŞAMIŞ GİBİ HİSSEDİNCE SANIRIM RANDEVU İPTAL OLUCEK eyvahedigeldismile
ya kızlar benim eşim kız çocuklarına çok düşkün. kızı olsun istiyodu. kızkardeşinin 9 aylık bi kızı var. 6 atne de erkek yeğeni var mesela. erkekleri hiç sormaz. kardeşini arıyo hemen kız çocuğu napıyo diye soruyo. evlerine gidince mamasını yediriyo uyutuyo ayağında sallıyo filan. çok düşkün ona. ben de bazen üzülüyorum. bizim çocuğumuz erkek ya çok sevmez mi acaba diye. o da olur mu öyle şey saçmalama diyo.
Kendi çocuğu olunca gözeü başka şey görmeyecek merak etme.
Bu arada 23.haftanın içindesin sen.
Kısaca 5,5 aylık hamilesin.
Hesaplamalar ufak tefek değişiklikler gösteriyor evet.
misscim seninle aramızda 1 gün var benimde yarın bitiyo 22. haftam doğumda galiba 29 temmuza gelio 20 temmuz olsaydı evlilik yıldönümümüze gelirdi ne güzel:) ama o zaman da burcu yengeç olurdu ben burcu aslan olsun istiyorum:))
teşekkür ederim denizim güneşim:)) müendizim yönetmenim:)) bugün sana takılasım geldi:))
kızlar ben şimdi 22+4sem mesela 22 haftalık mı oluyorum 23 haftalık mı? bir de ben soranlara 5 buçuk ay bitti diyorum. ama geçen gün hesapladım. 19 ekimdi satım 19 martta aslında 5 ay bitti henüz. karışık bu işler.
23. haftanın içindesin.23 +0 de 23 ü doldurup 24. haftanın içine gireceksin canım..Daha önce de dediğim gibi ay hesabına göre 5,5 değil 5 aylıksın.5 ay 7 günlük sanırım.Haftalık hesapla ay hesabı birbirini tutmuyor..150 gün dolunca 5 aylık oluyor zaten.Haftalık hesaba göre 28 gün baz alınıyor ama aylık hesaba göre 30 gün baz alınıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?