2010 Temmuz Anneleri : )

gull cok sevndim canım hayırlı haberlerle hep ıNŞAALLAHHH hihoyyyt

ALLAHIM hayırlısıyla Evlatlarımızı teteker teker kucagımıza alacagımız gunler gelsiiiiiiiiinnn:CüvCüv:

O kadar hayal edıyorum ki her gun bır arkadasımızın dogurdugunu okumak hikayelerini okumak, dogum hikayemi yazmakk :Saruboceq::Saruboceq:

Kızlar ben bu jilet yapanlara topic açcam MÜSLÜMcüler diye:roflol:

Anaaaammmm 22. haftamız bitmiş şükürler olsun yüce Rabbim.
ınşallah devamına sağlık sıhhatle....

kızlar ben şimdi 22+4sem mesela 22 haftalık mı oluyorum 23 haftalık mı? bir de ben soranlara 5 buçuk ay bitti diyorum. ama geçen gün hesapladım. 19 ekimdi satım 19 martta aslında 5 ay bitti henüz. karışık bu işler.

misscim seninle aramızda 1 gün var benimde yarın bitiyo 22. haftam doğumda galiba 29 temmuza gelio 20 temmuz olsaydı evlilik yıldönümümüze gelirdi ne güzel:) ama o zaman da burcu yengeç olurdu ben burcu aslan olsun istiyorum:))

CANIM ARKADAŞIM GEÇMİŞ OLSUN BENDE CUMARTESİ YAPTIRMAYI DÜŞÜNÜYORDUM Kİ SENİN ACINI KENDİM YAŞAMIŞ GİBİ HİSSEDİNCE SANIRIM RANDEVU İPTAL OLUCEK eyvahedigeldismile

Ooo herkesin yarın doktor randevusu var desenize..Yarın güzel bir gün olucak inş.herkes için.Bizimde 14:20 de randevumuz yarın bakalım...
Sizi gidi jiletçiler siziikaydirigubbakcemile3 ben ağdadan çok memnunum hamile olmadan öncede ağdaydı şimdi de...Çok rahattt gerçekten ama tabi herkesin alıştığı sonuçta...

evet bencede çok karışık, hafta hesabıyla ay hesabı birbirini tutmuyo sen şu anda 23. haftadasın ama o kesin:)

değil tabi de. jiletle de kaşıntı tahriş filan oluyo ağdayla tertemiz pamuk gibi oluyo. bi de hamileyken göremiyo insan jiletle de alamıyo ki. o sebeplerden deniyeyim demiştim. neyse bakıcaz artık.

CANIM ARKADAŞIM GEÇMİŞ OLSUN BENDE CUMARTESİ YAPTIRMAYI DÜŞÜNÜYORDUM Kİ SENİN ACINI KENDİM YAŞAMIŞ GİBİ HİSSEDİNCE SANIRIM RANDEVU İPTAL OLUCEK eyvahedigeldismile

bana mahsus olabilir bu durum. caydırmış olmıyım. senin tüyler inceyse kolay olabilir. bir de benim özel bölge beni mahfetti. yoksa bacak kolaltı filan bişi yok yani. 2 dakkada bitti zaten.

ya kızlar benim eşim kız çocuklarına çok düşkün. kızı olsun istiyodu. kızkardeşinin 9 aylık bi kızı var. 6 atne de erkek yeğeni var mesela. erkekleri hiç sormaz. kardeşini arıyo hemen kız çocuğu napıyo diye soruyo. evlerine gidince mamasını yediriyo uyutuyo ayağında sallıyo filan. çok düşkün ona. ben de bazen üzülüyorum. bizim çocuğumuz erkek ya çok sevmez mi acaba diye. o da olur mu öyle şey saçmalama diyo.

Ben de kendim almayı denicem bir kez daha tabi bu defa kendimi zorlamıcam.

Jiletle yapamıyorum çünkü resmen kabarıyorum ve feci kaşıntı alerji oluyor.

Kendi çocuğu olunca gözeü başka şey görmeyecek merak etme.
Bu arada 23.haftanın içindesin sen.
Kısaca 5,5 aylık hamilesin.
Hesaplamalar ufak tefek değişiklikler gösteriyor evet.

Kendi çocuğu olunca gözeü başka şey görmeyecek merak etme.
Bu arada 23.haftanın içindesin sen.
Kısaca 5,5 aylık hamilesin.
Hesaplamalar ufak tefek değişiklikler gösteriyor evet.

teşekkür ederim denizim güneşim:)) müendizim yönetmenim:)) bugün sana takılasım geldi:))

Şulecik biz seninle aynı gidiyoruz sanırım..Benim aşağıdaki yanıltıcı sat'a göre gitmiyorum ben..
Benimde 29 Temmuz görünüyor doğumum...

teşekkür ederim denizim güneşim:)) müendizim yönetmenim:)) bugün sana takılasım geldi:))

Takıl bana hayatını yaşa..sempatiksalakcinni

Bu arada işim bitti hava da açık gibi sanki.Çıkayım dışarı..
sabah soğuktu ama neyse bakayım duruma göre yürüyüş+yemek..
sonra görüşürüüükkkkkkkkk

Benim de sat göre 15 temmuz ama ultrason da ilk baştan beri 10 temmuz görünüyor.

23. haftanın içindesin.23 +0 de 23 ü doldurup 24. haftanın içine gireceksin canım..Daha önce de dediğim gibi ay hesabına göre 5,5 değil 5 aylıksın.5 ay 7 günlük sanırım.Haftalık hesapla ay hesabı birbirini tutmuyor..150 gün dolunca 5 aylık oluyor zaten.Haftalık hesaba göre 28 gün baz alınıyor ama aylık hesaba göre 30 gün baz alınıyor..

evet ben de bu fark nerden çıkıyor diyodum. ben herkese 5 buçuk aylığım dedim valla. neyse kime ne zaten.40 hafta 10 ay ediyor gibi görünüyor.eğer 1 ay 4 hafta diye hesap edersen zaten.ya bişi sorcam hamileyken sigorta yaptırabiliyo musun acaba sağlık sigortası. yani doğum sonrası için. heralde mantıklı olmaz değil mi? bebeğimin sigortalı olmasını istiyorum ama. bir de bebeği yaptırırsak heralde çok para alırlar. bebeğin her hastalığında özel hastaneye gidersek yandık. istanbulda devlet hastaneleri ve ssk geçen özel hastaneler ana baba günü.

kızlar bende size bi şey söyleyecem özz,hamileyken çok ii noluyo
hamam otu diye bişey var kına gibi karıyosun sürüyosun 10dk bekliyosun ve yıkıyosun sonuc süper valla tertemiz ben jilet kullanamıyom agdada şimdi daha çok acı veriyo bu benim çok kolayıma geliyo valla bi deneyin bence :sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…