2010 Temmuz Anneleri : )

zararı yokmu peki
yanı kıl koklerını sertleştirmiormu buda jilet gibi

merhaba....
bende temmuz annesiyim..kulübe yeni girdim..neler yapabileceğimi bilmiyorum..mafoldumben

Ben 6 aylığım demek istiyorum ,günler çabuk geçsin :kedi:

zararı yokmu peki
yanı kıl koklerını sertleştirmiormu buda jilet gibi

Ben 2 sene önce o hamamotu dediğinizin eczanelede satılan başka bir versiyonunu kullandım meraktan..Adını unuttum krem gibi birşey sürüp bekliyorsun sonra peçete ile silince tüyler geliyordu.

Ama tüyleri yarıdan koparıyor yani kökten değil..Hiç hoşuma gitmedi, parça parça kalıyor uzunlu kısalı..ama asla kökten değil..

Hamamotu da öyleyse işe yaramaz bence.

merhaba....
bende temmuz annesiyim..kulübe yeni girdim..neler yapabileceğimi bilmiyorum..mafoldumben

Selam ..
Ağlama şekerim birşey yapmıyoruz biz de zaten konuşuyoruz burda sadece :))))

Denizcim o hamamotu da o bahsettiğin gibi birşey..Kökünden halletmiyor yani bende kullanmıştım hamamotu jilet gibi yani belki sadece jilet gibi tahriş etmiyor ama kokusunu hiiç mi hiiç tavsiye etmem çok kötü kokuyor...

valla en iyiysi ağda acıya rağmen kendı kendıme yapamam zaten hep başkasına yaptırıordum ama gecen doktora gıderken acıl jilet vurmuştumm bu seferrr çook acıcak ama dayanıcaz doğumyapıcaz kızlar bizz bu neki :'( çook acıyorr ama 10 dak en fazla özel bolgee

KK da bir topic var, doğumu yaklaşanlar özel bölgeyi nasıl alıyorsunuz? gibi bir başlıktı..

Oraya göz atmıştım bayağı oldu..
Bazı arkadaşlar orda, doğuma yakın, ağdanın kasılmalara yol açabileceği için zamansız doğuma neden olabileceğini falan yazmışlar.

Ben ilk hamilelikte de yaptırmıştım herzaman ki gibi ama şimdi kafamda soru işareti kalmadı desem yalan olur..

Sanmıyorum ama ya olmaz birşey.

selam kızlar iyi günler

doğuma tam 3 ay kaldı benim sezeryan arası yakın die 10 gün önce falan alınacak off gittikçe daha çok heyacanlıyım minnacık yaa ben merti nasıl büyüttüm nasıl geçti hemen o günler çok çabuk büyüyolar minnacık zamanlarının değerini pek bilemedim heyecan telaş müsafirler kalabalık göğüs ağrısı

en minicik hallerinin iyi değerlindirmek lazım özellikle ilk 3 aydan bişeeyy anlaşılmıyormuş inşallah bu defa telaş olmadan göğüs sancısı çekmeden iyi geçer o günler

??nasıl yani anlamadım ben?

canm benm ablalarda hep ağdayla yaptılar 9 aya kadr bir sorun yaşamadılar yani ama bilemicemm belki çok hasas durumda olnalr içindir bilmiyorumkismile

ben mertte her ay düzenli olarak ağdaya gidiyordum taa başından beri doğuma 2 gün vardı gittim ağdaya kendini fazla kasmamak lazım daha önce yaptırmayanlar için biraz zor olabilir ama aslında en temizi ve kolayı o jilet temizlemiyor tam doktora ayıp tüğ dökücü kremlerde zararlı hiç kullanmadım hamileyken
şimdide ağdaya gidiorum yanımada şeker kolanya falan alıyom rahat bırakıyom kendimi biraz sir dahada az yakıyor aslında ama daha uzun sürüyor bide samini her zamn gidilen bi yer olması lazım ki kendini iyi hissedesin utanmadan falan kendini kasmadan yapılır
benim senelerden beri gittiğim bi abla var o yapar hep sohmet muhabbet ordan burdan hemen hallediyor sağolsun

Benim de senelerdir gittiğim ağdacım var, aynen devam ediyorum..

Alışık olmayanlar için zor tabii.

:uhm: bende neyi anlamadığını anlamadım canımcım kaydirigubbakcemile3

sezeryan arası az olduğu için 10 gün önce alacaklar demişsin..

ilk sezeryanı mı kastettin?

Ayrıca 2 sezeryan arası az ise, erken değil geç almaları gerekmiyormu?

Ya da mantık ne? onu anlamadım?kafamçokkarıştı

ayy şimdi anladım benim doğum 1 temmuz diyolar aslında sat 10 temmuzu gösteriyor ama kasım 2008 dede sezeryanla bir doğum yaptım ya sezeryanın arası en az 2 sene olmalıymış ama biizm olmadı malesef o yüzden bebek 10 günce falan alınacak ona görede 90 95 gün civarı bir gün çıkıyor sonuçta

Sanırım dikişler açısından bebeklerin arası az olduğu için dikişler fazla gerilmesin diye olabilir..Bende öyle birşey duymuştum...

neden geç alınsın ki bebek son günlerinde daha çok büyük olcağı için fazla kasar o yüzden de erken alıcaklar mümkün olduğu sürece bekletiriz diyor doktorum ama fazlada zorlamamk lazım 1 hafta 10 gün kala alınması gerekirse alırız ama seni zorlamazsa mümkün olduğu kadar bekletiriz dedi
çünkğü en iyigelişim anne karnı tabee ne kadar anne karnında kalsa o kadar iyi

Sanırım dikişler açısından bebeklerin arası az olduğu için dikişler fazla gerilmesin diye olabilir..Bende öyle birşey duymuştum...

evet tatlım aynen öle ama artık dikiş yok lazerle yapıştırıyorlar benimkide öle oldu aslında sağlıklı olan oymuş problem çıkartmaz diyolar ama yinede ben çok korkuyorum son zamanlarada fazla gerilirmi sezaryan yerlerim acep eyvahedigeldismile

papatya papatya seninle aramız 2 gün görünüyor sana ne zamn diyolar doğumu

Tamam anladım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…