kızlar bende size bi şey söyleyecem özz,hamileyken çok ii noluyo
hamam otu diye bişey var kına gibi karıyosun sürüyosun 10dk bekliyosun ve yıkıyosun sonuc süper valla tertemiz ben jilet kullanamıyom agdada şimdi daha çok acı veriyo bu benim çok kolayıma geliyo valla bi deneyin bence :sm_cool:
evet ben de bu fark nerden çıkıyor diyodum. ben herkese 5 buçuk aylığım dedim valla. neyse kime ne zaten.40 hafta 10 ay ediyor gibi görünüyor.eğer 1 ay 4 hafta diye hesap edersen zaten.ya bişi sorcam hamileyken sigorta yaptırabiliyo musun acaba sağlık sigortası. yani doğum sonrası için. heralde mantıklı olmaz değil mi? bebeğimin sigortalı olmasını istiyorum ama. bir de bebeği yaptırırsak heralde çok para alırlar. bebeğin her hastalığında özel hastaneye gidersek yandık. istanbulda devlet hastaneleri ve ssk geçen özel hastaneler ana baba günü.
zararı yokmu peki
yanı kıl koklerını sertleştirmiormu buda jilet gibi
merhaba....
bende temmuz annesiyim..kulübe yeni girdim..neler yapabileceğimi bilmiyorum..mafoldumben
Denizcim o hamamotu da o bahsettiğin gibi birşey..Kökünden halletmiyor yani bende kullanmıştım hamamotu jilet gibi yani belki sadece jilet gibi tahriş etmiyor ama kokusunu hiiç mi hiiç tavsiye etmem çok kötü kokuyor...
Ben 2 sene önce o hamamotu dediğinizin eczanelede satılan başka bir versiyonunu kullandım meraktan..Adını unuttum krem gibi birşey sürüp bekliyorsun sonra peçete ile silince tüyler geliyordu.
Ama tüyleri yarıdan koparıyor yani kökten değil..Hiç hoşuma gitmedi, parça parça kalıyor uzunlu kısalı..ama asla kökten değil..
Hamamotu da öyleyse işe yaramaz bence.
[/B]
valla en iyiysi ağda acıya rağmen kendı kendıme yapamam zaten hep başkasına yaptırıordum ama gecen doktora gıderken acıl jilet vurmuştumm bu seferrr çook acıcak ama dayanıcaz doğumyapıcaz kızlar bizz bu neki :'( çook acıyorr ama 10 dak en fazla özel bolgee
selam kızlar iyi günler
doğuma tam 3 ay kaldı benim sezeryan arası yakın die 10 gün önce falan alınacak off gittikçe daha çok heyacanlıyım minnacık yaa ben merti nasıl büyüttüm nasıl geçti hemen o günler çok çabuk büyüyolar minnacık zamanlarının değerini pek bilemedim heyecan telaş müsafirler kalabalık göğüs ağrısı
en minicik hallerinin iyi değerlindirmek lazım özellikle ilk 3 aydan bişeeyy anlaşılmıyormuş inşallah bu defa telaş olmadan göğüs sancısı çekmeden iyi geçer o günler
KK da bir topic var, doğumu yaklaşanlar özel bölgeyi nasıl alıyorsunuz? gibi bir başlıktı..
Oraya göz atmıştım bayağı oldu..
Bazı arkadaşlar orda, doğuma yakın, ağdanın kasılmalara yol açabileceği için zamansız doğuma neden olabileceğini falan yazmışlar.
Ben ilk hamilelikte de yaptırmıştım herzaman ki gibi ama şimdi kafamda soru işareti kalmadı desem yalan olur..
Sanmıyorum ama ya olmaz birşey.
??nasıl yani anlamadım ben?
:uhm: bende neyi anlamadığını anlamadım canımcım kaydirigubbakcemile3
sezeryan arası az olduğu için 10 gün önce alacaklar demişsin..
ilk sezeryanı mı kastettin?
Ayrıca 2 sezeryan arası az ise, erken değil geç almaları gerekmiyormu?
Ya da mantık ne? onu anlamadım?kafamçokkarıştı
sezeryan arası az olduğu için 10 gün önce alacaklar demişsin..
ilk sezeryanı mı kastettin?
Ayrıca 2 sezeryan arası az ise, erken değil geç almaları gerekmiyormu?
Ya da mantık ne? onu anlamadım?kafamçokkarıştı
Sanırım dikişler açısından bebeklerin arası az olduğu için dikişler fazla gerilmesin diye olabilir..Bende öyle birşey duymuştum...
neden geç alınsın ki bebek son günlerinde daha çok büyük olcağı için fazla kasar o yüzden de erken alıcaklar mümkün olduğu sürece bekletiriz diyor doktorum ama fazlada zorlamamk lazım 1 hafta 10 gün kala alınması gerekirse alırız ama seni zorlamazsa mümkün olduğu kadar bekletiriz dedi
çünkğü en iyigelişim anne karnı tabee ne kadar anne karnında kalsa o kadar iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?