evet tatlım aynen öle ama artık dikiş yok lazerle yapıştırıyorlar benimkide öle oldu aslında sağlıklı olan oymuş problem çıkartmaz diyolar ama yinede ben çok korkuyorum son zamanlarada fazla gerilirmi sezaryan yerlerim acep eyvahedigeldismile
papatya papatya seninle aramız 2 gün görünüyor sana ne zamn diyolar doğumu
Tamam anladım..
Canım bana en son tarih olarak 12 temmuz dedi doktorum ama haziranın son haftası doğum haftasına girmiş olucaksın Artık ona göre yaklaştıkça konuşuruz dedi..
Canım bana en son tarih olarak 12 temmuz dedi doktorum ama haziranın son haftası doğum haftasına girmiş olucaksın Artık ona göre yaklaştıkça konuşuruz dedi..
cnm benmde son tarih 12 demişti neden haziran son haftası sendemi sezeryan olucan nedenkii
banada 10 temmuz dediler en son yaa inşallah son zamanlara kadar bekler bebeişler en sağlıklısı allah erken doğum vermesin çünkü bakımıda zor oluyor küçük bebeğin gelişimi geç oluyor bi arkadaşımın kızı 20 gün erken doğdu anca 1 yaşında ara kapandı 20 gün bile çok farkediyor 2 tane ikizlerimiz var inşlahh onlarda zamanlarını beklerler allahım hepimize yardım etsin :Saruboceq:
tekrar slm kızlar aradabir girip bakabiliyorum
aklıma bişe takıldı iz ne yapmayı düşünüyorsunuz
yatak yorgan yatık uyku seti konusunda tecrübeli anneler bilgi verin yaa
canım yastık kullanıcazmı doğar doğmaz yada yorgan... 1 uyku seti yeterlimi nevresim takımı alalımmı
yan yatırma yastığı varmış bidee
biz pazar günü beşik bakmaya gittik içinde yatağını veriyolar.. aklıma takıldı ayrıcamı alalımm die iyi olmayabilir sonuçta
yorgan örtmeyin diyolar iyide ne örtücez
anlamadım gitti ben bu konuyu
herkese slm kıslarr:))
"canım yastık kullanıcazmı doğar doğmaz yada yorgan... 1 uyku seti yeterlimi nevresim takımı alalımmı
biz pazar günü beşik bakmaya gittik içinde yatağını veriyolar.. aklıma takıldı ayrıcamı alalımm die iyi olmayabilir sonuçta
canım yastık kullanıcazmı doğar doğmaz yada yorgan... 1 uyku seti yeterlimi nevresim takımı alalımmı
yastık 2 sene önermiyor doktorlar ama bazı çocuklar yastıksız uyumuyor her beebk farklı sevi babynin boğulma önleyici yastığını almıştım ben yüz üstü yatsa bile hava geçiriyor rahat nefes alınıyor ama benim oğlum dedğim gibi çok hareketli yastıkta durmaz zaten kullanmıyorum hala 2 yaş a kadarda doktorum önermiyoruz diyince yatağında süs olarak kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?