2010 Temmuz Anneleri : )

Ağız alışkanlığı dikiş dedim canım yinede o bölgenin fazla gerilmemesi için erken almaya çalışıyor doktorlar diye duymuştum...Kendi ablamda da aynı şeyi yaşadık zaten..

Canım bana en son tarih olarak 12 temmuz dedi doktorum ama haziranın son haftası doğum haftasına girmiş olucaksın Artık ona göre yaklaştıkça konuşuruz dedi..

cnm benmde son tarih 12 demişti neden haziran son haftası sendemi sezeryan olucan nedenkii

Canım bana en son tarih olarak 12 temmuz dedi doktorum ama haziranın son haftası doğum haftasına girmiş olucaksın Artık ona göre yaklaştıkça konuşuruz dedi..

banada 10 temmuz dediler en son yaa inşallah son zamanlara kadar bekler bebeişler en sağlıklısı allah erken doğum vermesin çünkü bakımıda zor oluyor küçük bebeğin gelişimi geç oluyor bi arkadaşımın kızı 20 gün erken doğdu anca 1 yaşında ara kapandı 20 gün bile çok farkediyor 2 tane ikizlerimiz var inşlahh onlarda zamanlarını beklerler allahım hepimize yardım etsin :Saruboceq:

tekrar slm kızlar aradabir girip bakabiliyorum
aklıma bişe takıldı iz ne yapmayı düşünüyorsunuz
yatak yorgan yatık uyku seti konusunda tecrübeli anneler bilgi verin yaa

cnm benmde son tarih 12 demişti neden haziran son haftası sendemi sezeryan olucan nedenkii

Hayır canım daha hiç konuşmadık doktorumla doğum hakkında sadece tarihi söylemişti..Haziranın son haftası doğum haftasına giriyorsun diye.Normal olursa diye heralde o tarihler arasında da olabilir belki diye ....

İnş.canım beklesinler keşke gelişimleini iyice tamamlasınlar..Tek istediğimiz o ama hayırlısı artık...Gitgide yaklaşıyoruz bende doğum heyecanına giriyorum..Acaba nasıl olur nasıl doğum yaparım şimdiye kadar düşünmemiştim şimdi kafama takılıyor baya bayaaa..

tekrar slm kızlar aradabir girip bakabiliyorum
aklıma bişe takıldı iz ne yapmayı düşünüyorsunuz
yatak yorgan yatık uyku seti konusunda tecrübeli anneler bilgi verin yaa

nasıl bişii sordun tam açsana

ben mert e yorgancıoğlunun tam setini almıştım kenarları korulamalrı falan var
bide sevi babynin yastık ve yorganını aldım yorganı kullanıyozda yastık 2 yaşına kadar uygu değil pek kullanılması tavsiye edilmiyor
o yüğzdenbende kullanmıyorum henüz zaten oğlumda çok hareketli yastıkta yatacak bir bebek değil devamlı dönüyor yatakta kaydirigubbakcemile3

canım yastık kullanıcazmı doğar doğmaz yada yorgan... 1 uyku seti yeterlimi nevresim takımı alalımmı
yan yatırma yastığı varmış bidee
biz pazar günü beşik bakmaya gittik içinde yatağını veriyolar.. aklıma takıldı ayrıcamı alalımm die iyi olmayabilir sonuçta
yorgan örtmeyin diyolar iyide ne örtücez
anlamadım gitti ben bu konuyu

Canım yastık için çok erken..
Ama sen al ince bir yastık dursun başucunda, sonraki aylarda kullanırsın yani 2,5-3 aylık olunca yastık kullanıor tabii ama ince.

ılk 1,5 -2 ay yanlış hatırlamıyorsam zaten yan yatırıyorsun yastıksız falan..

Temmuzda doğcaklar kısmetse, ince battaniye yeterli olur ama kışa doğru ince yorgan şart..

Son düzenleme:
"

sevi babynin yan yatma yastığını almıştım ben çok kullanışlı oluyor çünkü arkasına yastık koyunca kayıyor falan küçük bebek çok tıkanıyor tükürüğünü tam ayarlayamıyor için rahat eder fazla masraf demezsen kullanışlı bana göre ilk 2 ay kullanıyorsun gönül ferahlıyla ben yorgancıoğlunun tam setini aldım ya ama benim oda takınımın yatağına şu büyüyen yataklardan var bende oda takımı orada kullanıyorum onları ama yorganını hiç örtmedim çünkü o tamamiyle süs için ayrı olarak bi yorgan alınmasını tavsiye edrim tabi nevresim takımı en az 2 tane alınmalı bence yıkıyosun sık sık bizimkiler yaz bebeği ben mela ğike takımı alıcam şimdi

ben ilk 6 ay merti yatak odasında yanımda yatırdım park yatakla yattı 6 aydan sonra gece gündüz kendi odasında yattı park yatak çok kullanışlı ben daha sonra oturma odama koydum içinde oynuyordu ama yürümeye başlayınca durmadı tabeee içinde emekleme zamanlarında iyi oluyor ama o oynarken için rahat koybolma ağzına bişii atma derdi yok yemek yapıyordum ben bebefonlada sesini takip ediyordum

Ben bi tane uyku seti aldım dünde taçın 2 takım organik nevresim takımını aldım ayrıca bi tane daha organik yorgan aldım ne bileyim organik olanı daha iyi dediler. nevresimi 2 takım aldım çünkü kusma falan çok oluyor diye.1 tane kaz tüyü yastık aldım bitane daha alacam artık. Nevresimler çok güzel tavsiye ederim.

yastık 2 sene önermiyor doktorlar ama bazı çocuklar yastıksız uyumuyor her beebk farklı sevi babynin boğulma önleyici yastığını almıştım ben yüz üstü yatsa bile hava geçiriyor rahat nefes alınıyor ama benim oğlum dedğim gibi çok hareketli yastıkta durmaz zaten kullanmıyorum hala 2 yaş a kadarda doktorum önermiyoruz diyince yatağında süs olarak kaldı

2 nevresim
1 yastık
1 uyku seti.
1 yorgan
2 adet ince penye battaniye.
1 adet kışlık battaniye

ılk etapta yeter de artar bile.

Ben kullandım yastık 3-4 aylıktan sonra, ama incecikti tabii..
Annem yapmıştı kendi pamuklu ince.
Öyle bildiğimiz yastıklardan değildi tabii..

Normal yastıklara geçmesi haklısın 1,5-2 yaşını buluyor..

kızlar nette gördüm su geçirmez bebek yatağı alezi 35 tl gibi fiyatı var alsam mı biledim zaten lastikli çarşaf alacam 2 tane falan alazi de görünce çarşaf yerine onu mu alsam dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…