2010 Temmuz Anneleri : )

egzersiz yapıyodur. :)) bebekler kaslarını geliştirmek için anne karnında egzersiz yaparlarmış o yüzden hareket ederlermiş. hareket ederek gelişirmiş kasları kemikleri. bir de olabilecek tehlikelere karşı kendilerini ve göbek kordonlarını korumakla görevlilermiş. o yüzden kendilerini korumaya almak için yer değiştirirlermiş bazen de.

ah doğduktan sonra bebekler buraya fazla uğrayamayız gibi geliyor bana:))

yaramazlar hep ilgi üstlerinde olsun istiyor çünkü:roflol:

ah doğduktan sonra bebekler buraya fazla uğrayamayız gibi geliyor bana:))

yaramazlar hep ilgi üstlerinde olsun istiyor çünkü:roflol:

tabii orası kesin..opuyorumnanaktan
ilk zamanlar hele hiç vaktimiz olmayacak..olumunekankayizsmile:ecrin_bebek:

tabii orası kesin..opuyorumnanaktan
ilk zamanlar hele hiç vaktimiz olmayacak..olumunekankayizsmile:ecrin_bebek:

ben bi keresinde 2010 mart anneleri mi öyle bi topik okumuştum. kimisi doğurmuş kimisi doğrmayı bekleyen anneler vardı. doğuranlar da arada bir giriyodu. bebeklerinin resinlerini koymuşlardı filan.

ben bebeğimin sağdan sola doğru takla atar gibi yer değiştirdiğini hissedebiliyorum.

ama garip bişi oluyor bazen karnımda sanki beni tırmalıyomuş gibi bir his oluyor.

eşime sölüyorum inanmıyor kaplanmı bu çocuk diyor. :roflol:

yok böle bazen kayma bazen böyle gıdıklama tırmalama gibi bişeler yapıyolar. hep tekme atçak değiller ya.

benim bazen acaip karnımda bir baskı oluyo. tuvaletim gelincce genelde olurdu ama bugün sabahtan beri var. ama tuvalete gidiyorum 2-3 damla. biraz rahatlıyo sonra gene oluyo. ayaklarımımı üşüttüm acaba. bugün zaten nanemollayım habire hapşuruyorum filan.sırtım da ağrıyo.

Tahmin ettim şekerim benim şişko bıdığın spor yapması lazım zaten yoksa kilo alcak iyice Allahtan diyetimizide yapıyoruz yarın 27 haftalık olcaz inşallah haftaya cumarteside 7aylık olcaz artık bakalım ozaman doktorumuz bakıcak şekerimize ve bebişimin kilosuna inşallah çok kilo almamış olur :1rolleyes:

Aklına hiç tatlı gelmeyen ben, birden canım tatlı çekti..
Ne yesem ki?

ben şimdi bişeyler yiyorum ama söylemek olmaz şimdi.

ben hergün yemeden içim rahat etmez tatlıyı çocukluğumdan beri güzel tatlılar yemeye alışkınımdır. babam benim pastacı şu aralar o yüzden kendimi çok şanslı hissediyorum. yapar yapar gönderir bana.:roflol:

ayaklardan üşütmüş olabilirsin canım.

benimde senin söylediğin gibi olmuştu ama benim idrarımı yaparken yanmada oluyordu.

birkaç güne geçti ilaç kullanmadan.

Sorma bende öle garip şeyler hissediyorum bazen sanki içimde bişiyleri asılıp çekiyor dün yatarken babasına dedimki çok tekmeliyor dönüp duruyor uyuyamıyorum dedim sen elimi karnıma koy sakinleşsin dedim koydu oda çok şaşırdı gerçekten sen nasıl uyuyabiliyosun bu böle kıpırdarken dedi bende bilmiyom artık sen onu bide bana sor dedim bazen benden alıp senin karnına koymak lazım dedim
:roflol: :dance:

ben artık geceleri uyuyamıyorum gerçekten sürekli uyanıyorum.

normalde ben bir yattım mı sabah eşimin çekiştirmeleriyle uyanan biriydim ama o ağır uykum gitti sonlara doğru ne yaparız bilemiyorum bide o sıcaklarda.

Canım üşütmekten ziyade bendede yeni olmaya başladı devamlı tuvaletim varmış gibi oluyor mesanene baskı yapıyorda olabilir bebiş bende gittiğimde çok az bişiy yapıyorum ama hemen yine varmış gibi oluyor ama sen yinede ayaklarını falan sıcak tut

bu arada senin bebeğinin kilosu fazlamı çıkıyor haftasına göre yoksa senin kilon mu fazla anlayamadım ben??

CANIM MAŞALLAH BENDE HAFTAYA 7.AYIMA GİRECEĞİM SANIRIM BU ARADA ANLAYAMADIĞIM;SEN Mİ YOKSA BEBİŞİN Mİ KİLO ALIYO? :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…