Çok sevindim canım iyi haberlerle geldiğine çok şükürler olsun bu arada benim bebeğimin hareketleri çok değişti sağ göğsümün altına doğru bir harket ediyor ama vurma gibi deil şaşırıyorum acaba napmaya çaılışıyor
fisfisfis
Evt canım..
İnşallah 2010 temmuz bebekleri büyüyor:)) diye de topic açmak kısmet olur..:Saruboceq:
Hep birlikte o topiğe geçiş yaparız zamanı gelince..
Bu sefer de, emdi emmedi, yedi yemedi, aşıydı dişti:)) onlara başlıycaz..:Saruboceq:
hadi bakalım :Saruboceq:görün prensesi de gelin..
ah doğduktan sonra bebekler buraya fazla uğrayamayız gibi geliyor bana:))
yaramazlar hep ilgi üstlerinde olsun istiyor çünkü:roflol:
Kızlar ben çıkıyorummm dua edinnn...
tabii orası kesin..opuyorumnanaktan
ilk zamanlar hele hiç vaktimiz olmayacak..olumunekankayizsmile:ecrin_bebek:
egzersiz yapıyodur. :)) bebekler kaslarını geliştirmek için anne karnında egzersiz yaparlarmış o yüzden hareket ederlermiş. hareket ederek gelişirmiş kasları kemikleri. bir de olabilecek tehlikelere karşı kendilerini ve göbek kordonlarını korumakla görevlilermiş. o yüzden kendilerini korumaya almak için yer değiştirirlermiş bazen de.
Aklına hiç tatlı gelmeyen ben, birden canım tatlı çekti..
Ne yesem ki?
ben bebeğimin sağdan sola doğru takla atar gibi yer değiştirdiğini hissedebiliyorum.
ama garip bişi oluyor bazen karnımda sanki beni tırmalıyomuş gibi bir his oluyor.
eşime sölüyorum inanmıyor kaplanmı bu çocuk diyor. :roflol:
Kızlar ben çıkıyorummm dua edinnn...
egzersiz yapıyodur. :)) bebekler kaslarını geliştirmek için anne karnında egzersiz yaparlarmış o yüzden hareket ederlermiş. hareket ederek gelişirmiş kasları kemikleri. bir de olabilecek tehlikelere karşı kendilerini ve göbek kordonlarını korumakla görevlilermiş. o yüzden kendilerini korumaya almak için yer değiştirirlermiş bazen de.
Aklına hiç tatlı gelmeyen ben, birden canım tatlı çekti..
Ne yesem ki?
benim bazen acaip karnımda bir baskı oluyo. tuvaletim gelincce genelde olurdu ama bugün sabahtan beri var. ama tuvalete gidiyorum 2-3 damla. biraz rahatlıyo sonra gene oluyo. ayaklarımımı üşüttüm acaba. bugün zaten nanemollayım habire hapşuruyorum filan.sırtım da ağrıyo.
ben bebeğimin sağdan sola doğru takla atar gibi yer değiştirdiğini hissedebiliyorum.
ama garip bişi oluyor bazen karnımda sanki beni tırmalıyomuş gibi bir his oluyor.
eşime sölüyorum inanmıyor kaplanmı bu çocuk diyor. :roflol:
Sorma bende öle garip şeyler hissediyorum bazen sanki içimde bişiyleri asılıp çekiyor dün yatarken babasına dedimki çok tekmeliyor dönüp duruyor uyuyamıyorum dedim sen elimi karnıma koy sakinleşsin dedim koydu oda çok şaşırdı gerçekten sen nasıl uyuyabiliyosun bu böle kıpırdarken dedi bende bilmiyom artık sen onu bide bana sor dedim bazen benden alıp senin karnına koymak lazım dedim
:roflol: :dance:
benim bazen acaip karnımda bir baskı oluyo. tuvaletim gelincce genelde olurdu ama bugün sabahtan beri var. ama tuvalete gidiyorum 2-3 damla. biraz rahatlıyo sonra gene oluyo. ayaklarımımı üşüttüm acaba. bugün zaten nanemollayım habire hapşuruyorum filan.sırtım da ağrıyo.
Tahmin ettim şekerim benim şişko bıdığın spor yapması lazım zaten yoksa kilo alcak iyice Allahtan diyetimizide yapıyoruz yarın 27 haftalık olcaz inşallah haftaya cumarteside 7aylık olcaz artık bakalım ozaman doktorumuz bakıcak şekerimize ve bebişimin kilosuna inşallah çok kilo almamış olur :1rolleyes:
Tahmin ettim şekerim benim şişko bıdığın spor yapması lazım zaten yoksa kilo alcak iyice Allahtan diyetimizide yapıyoruz yarın 27 haftalık olcaz inşallah haftaya cumarteside 7aylık olcaz artık bakalım ozaman doktorumuz bakıcak şekerimize ve bebişimin kilosuna inşallah çok kilo almamış olur :1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?