bu arada senin bebeğinin kilosu fazlamı çıkıyor haftasına göre yoksa senin kilon mu fazla anlayamadım ben??
Canım ben gecen hfta doktordaydım 100 gr şeker yüklemesi yapıldı şekerim çıktı ben 7kilo aldım şuanda ama bebişim 1kg 50gr olmuş bendeki şeker ona fazla kilo aldırmış plesantanın içindede su fazlaymış yani şekerden olan bişeymiş o yüzden diyet yapıyorum
CANIM MAŞALLAHBENDE HAFTAYA 7.AYIMA GİRECEĞİM SANIRIM BU ARADA ANLAYAMADIĞIM;SEN Mİ YOKSA BEBİŞİN Mİ KİLO ALIYO? :uhm:
anladım canım çok geçmiş olsun.
normal olması gereken kilo neymiş acaba doktor birşey söyledimi yani arada bir uçurum söz konusu değildir herelde.
Benim bebek bugün 600 gr çıktı.
normal dedi doktor.
anladım canım çok geçmiş olsun.
normal olması gereken kilo neymiş acaba doktor birşey söyledimi yani arada bir uçurum söz konusu değildir herelde.
Canım üşütmekten ziyade bendede yeni olmaya başladı devamlı tuvaletim varmış gibi oluyor mesanene baskı yapıyorda olabilir bebiş bende gittiğimde çok az bişiy yapıyorum ama hemen yine varmış gibi oluyor ama sen yinede ayaklarını falan sıcak tut
benmkıde tam 23 haftada 600 grm çıktı cnm banada normal dedi
ya iltihap filan olsa yanma olur akıntı olur. bu baskıyla ilgili bişey dediğin gibi. ama her zaman olmuyor. bazen çok şiiddetli oluyor. tuvaletten çıkıyorum gene tuvalete gidiyorum ama bişi yok.
Bence normal..
Büyüyen rahim idrar torbasına baskı yapıyor işte, sen de tuvaletin var sanıyorsun
....Olay bu..
ya iltihap filan olsa yanma olur akıntı olur. bu baskıyla ilgili bişey dediğin gibi. ama her zaman olmuyor. bazen çok şiiddetli oluyor. tuvaletten çıkıyorum gene tuvalete gidiyorum ama bişi yok.
Oda bebeişinin hareketlerine göre değişiyordur benimde bazem mideme çok baskı yapıyor ve ozamanlar midem çok ekşiyor çok şişlik hissediyorum bazende mesaneme uyguluyor ozamanda paso tuvaletim varmış gibi geliyor
Benim bebek bugün 600 gr çıktı.
normal dedi doktor.
:teytey:
:teytey: :teytey: :dance: :roflol: benmde oynayasım geldi
maşallahhhhh büyümüş defnecik:asigim:
sağol canım..
normal seyrindebüyüyormuş işte.:dance::dance:
benimkide 21 haftalık 420 gr dıbenim minik daha teyzesi
benimkide 21 haftalık 420 gr dıbenim minik daha teyzesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?