2010 Temmuz Anneleri : )

bu arada senin bebeğinin kilosu fazlamı çıkıyor haftasına göre yoksa senin kilon mu fazla anlayamadım ben??

Canım ben gecen hfta doktordaydım 100 gr şeker yüklemesi yapıldı şekerim çıktı ben 7kilo aldım şuanda ama bebişim 1kg 50gr olmuş bendeki şeker ona fazla kilo aldırmış plesantanın içindede su fazlaymış yani şekerden olan bişeymiş o yüzden diyet yapıyorum

anladım canım çok geçmiş olsun.

normal olması gereken kilo neymiş acaba doktor birşey söyledimi yani arada bir uçurum söz konusu değildir herelde.

CANIM MAŞALLAH BENDE HAFTAYA 7.AYIMA GİRECEĞİM SANIRIM BU ARADA ANLAYAMADIĞIM;SEN Mİ YOKSA BEBİŞİN Mİ KİLO ALIYO? :uhm:

Linacım ozaman sende haziran annesi olcan peki senin sat tarihin ne benim şekerden bebeğim çok kilo almış geçen hafta 1kg 50 grdı şimdi ne kadar oldu bilmiyorum dikkat ediyorum senin bebişin ağırlığı ne kadar

anladım canım çok geçmiş olsun.

normal olması gereken kilo neymiş acaba doktor birşey söyledimi yani arada bir uçurum söz konusu değildir herelde.

normal kilosu 700-800 gr olması gerekiyormoş yani çok bir uçurum söz konusu deil ama dikkat edilmesi gerekiyormuş erken doğuma neden olabilirmiş

ya iltihap filan olsa yanma olur akıntı olur. bu baskıyla ilgili bişey dediğin gibi. ama her zaman olmuyor. bazen çok şiiddetli oluyor. tuvaletten çıkıyorum gene tuvalete gidiyorum ama bişi yok.

ya iltihap filan olsa yanma olur akıntı olur. bu baskıyla ilgili bişey dediğin gibi. ama her zaman olmuyor. bazen çok şiiddetli oluyor. tuvaletten çıkıyorum gene tuvalete gidiyorum ama bişi yok.

Bence normal..

Büyüyen rahim idrar torbasına baskı yapıyor işte, sen de tuvaletin var sanıyorsun
....Olay bu..

Oda bebeişinin hareketlerine göre değişiyordur benimde bazem mideme çok baskı yapıyor ve ozamanlar midem çok ekşiyor çok şişlik hissediyorum bazende mesaneme uyguluyor ozamanda paso tuvaletim varmış gibi geliyor

ya benm gibi olsanızz hiç tuvaletiniz yokken ani bir darbe ileee koşa koşa wc yolunu tutsanızz kızlar valla kaçıracak gıbı bıle oluyorumm inanınn :) ben çok sıkışa sıkışa gıdıorum ama 1 2 damla iştee buda bebıklerımızın oyunları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…