2010 Temmuz Anneleri : )

Teşekkür ederiz Capricimm...
Ya normalde de içiyorum ama 2 lt değil tabi...
Bende şimdi biraz daha fazla dikkat etmeye başladımm...Ama kendimi hemen wc de buluyorum

Canım ilk zamanlar öyle oluyor 3-4 güne kadar iyice alışırsın.

Ben de zor atıyordum kendimi şimdi daha rahatım.

Benim ayrıntılı raporda makat geliş yazıyor canım. Zaten biliyordum ters olduğunu sonradan döner mi bilmem ama daha şekilleri çok değişir gibime geliyor.

kızlarr bu bebişiimm. babasının kopyası olcek sanırım.ama ben diyorum ki tipi sana benzerse huyu bana benzesin. o da diyo sağlıklı olsun da hangimize benzerse benzesin. farketmezz.:1hug:

Eklentiler

• $20100327162436421.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 28
kızlarr bu bebişiimm. babasının kopyası olcek sanırım.ama ben diyorum ki tipi sana benzerse huyu bana benzesin. o da diyo sağlıklı olsun da hangimize benzerse benzesin. farketmezz.:1hug:

ayyyy canım ne kadar tatlı bie bebiş maşallah maşallah yaa Allah'ım esirgesin. Ne kadar net yakalamışsınız yüzünü...

Maaşallah bu paşaya....
Benim kızımda babasına benziyor...Eşimde dört köşe ona benzediği için çok mutluuhihoyyythihoyyyt

canım benim cok tşk ederim yaa.ama gercekten cok şişmanladım.48 kg hamile kaldım şimdi60 kg olmuşum

zayıflar daha çok kilo alıyor üzülme. 48 kilo az zaten. çok zayıf hamile kalır ve zayıf doğum yaparsan erken doğum riskin daha fazlaymı. ama gene de 30 kilo da alma böyle dedim diye:))

Flowersun maşallah kuzucuguna canım :)))
Ne kadar da masumm gözlerim doldu yaaa..MAşallah ikinizede

ayyyy canım ne kadar tatlı bie bebiş maşallah maşallah yaa Allah'ım esirgesin. Ne kadar net yakalamışsınız yüzünü...

çok teşekkür ederim kızlarr. iki eliyle yüzünü kapatmıştı. doktor biraz salladı açtı ellerini hemen yakaladı. ama diğer videoları var kargacık burgacık. en net resmi bu bunla idare etçez artık. nasılsa 3-3,5 ay sonra görcez kuzumuzu. Hepimizin bebekleri güzel Allah onları bize sağlıklı olarak bağışlasın.:Saruboceq:ben çok heyecanlıyım ama bu arada. mobilyalarını da aldık. gitgide heyecan sarıyor içimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…