kızlar göbiş topiğine ben de göbişimi ekledim.
Teşekkür ederiz Capricimm...
Ya normalde de içiyorum ama 2 lt değil tabi...
Bende şimdi biraz daha fazla dikkat etmeye başladımm...Ama kendimi hemen wc de buluyorum
Kızlar birde doktorum bebeğimin doğum şeklini aldığını söyledi bana..yerine yerleşmiş dedi..İnş.böyle giderse doğumun güzel olur dedi...Heyecan bastı benide...Size de söyledimi böyle birşey acaba...
canım maşallah göbişine çok hoş olmuşsun
teşekkür ederim. 37 yaşa göre pek şişman sayılmam dimi :))
yooo zuzu çok hoşsun bence çok güzel bir anne olacaksın
kızlarr bu bebişiimm. babasının kopyası olcek sanırım.ama ben diyorum ki tipi sana benzerse huyu bana benzesin. o da diyo sağlıklı olsun da hangimize benzerse benzesin. farketmezz.:1hug:
oyyyy canım maşallah pek tatlı bu bebiş:)))
kızlarr bu bebişiimm. babasının kopyası olcek sanırım.ama ben diyorum ki tipi sana benzerse huyu bana benzesin. o da diyo sağlıklı olsun da hangimize benzerse benzesin. farketmezz.:1hug:
hayır kesinlikle değilsin.iyi görünüyosun. maşallah.
canım benim cok tşk ederim yaa.ama gercekten cok şişmanladım.48 kg hamile kaldım şimdi60 kg olmuşum
Flowersun maşallah kuzucuguna canım :)))
Ne kadar da masumm gözlerim doldu yaaa..MAşallah ikinizede
ayyyy canım ne kadar tatlı bie bebiş maşallah maşallah yaa Allah'ım esirgesin. Ne kadar net yakalamışsınız yüzünü...
Maaşallah bu paşaya....
Benim kızımda babasına benziyor...Eşimde dört köşe ona benzediği için çok mutluuhihoyyythihoyyyt[/QUOTE
evet onların mutlu olduğunu görmek te güzel. ben eşimin mutlu olmasından daha çok mmutlu oluyorum. ona benzesin diye daha çok istedim zaten. ama kısmet sağlıklı olsuunn.:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?