2010 Temmuz Anneleri : )

slm kızlar nasılsınız beni sorarsanız iyiyim bebgimin hareketlerini 3 gündür gözle görülür sekilde gördügüm için çok mutluyum artık iyice büyüdü kk teyzeleri.sizler ne yapıyosunuz? bide sizlere bi sorum olucak bu resimlere topiklere nereden bakıyorsunuz ben kk ya bayadır giriyorum ama bir ugrasmayı iş etmedim kendimesempatiksalakcinni

kızlar doktorumun verdiği 1800 cal diyet listesini burdan eklentilerle gönderiyorum. okunmazsa indirebilir misiniz bilmiyorum. belki faydası olur. gereğinden fazla besleniyoruz bazen ve gereğinden fazla şeker yağ yüklüyoruz vücudumuza. sonra onlar bize şeker ve kilo olarak dönüyor. burdan ekliyorum başka yolunu da bilmiyorum açıkçası buraya resim yüklenenin .

Eklentiler

• $188 cal d.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 41

Canım hiçbirşey okunmuyor maalesef büyütüncede okunmuyor silik çok...

Kıslar ben bu arada tetenoz aşısını sordum doktoruma ,hiç gerek yok dedi,istersen vurdurabilirsin ama çok gereksiz dedi..Siz bilmiyorsunuz belki ama halaaa evde doğum yapan kadınlar var dedi..Bu aşı asıl onlara lazım dedi...Ben de doktoruma güvendiğim için vurdurmamaya karar verdim..

burda kkda herkes vurdurdu ve herkesin doktoru istedi . ama benim doktorum kesinlikle önermedi. ben de vurdurmadım. ayrıca doğum yapan arkadaşlara soruyorum etrafımda hiçbiri vurdurmamış. benim doktorum 2 sene önce hepatit b de mecburiydi bütün hamilelere vuruluyodu ama sonra bebeğe zararlı olduğu gerekçesiyle kaldırıldı dedi ve senin doktorunla aynı şeyleri söyledi. güvenicez artık başka çaremiz yok. herkes doktoru ne öneriyorsa onu yapsın.

arkadaslar ordamısınz su topiklere resimlere bakmam için ne yapmam lazım acaba

ya canım üstüne tıklayınca açılıyor bilmem ki. acaba senin bilgisayarında özel bir denetim mi var. göremiyorsun. ben bişi yapmıyorum üstüne tıklıyorum açılıyor.

selam herkese...
şeker yüklemesinden geliyorum. normal çıktı çok şükür
midem falanda bulanmadı. bende daha kötü olur diyordum ama gayet rahattı.
herkesinki normal çıkar inşallah...

Bende de hiç okunmuyor maalsef canım. Çıktı aldım yine silik çıktı.

Kızlar üşenmeyerek biraz önce gönderdiğim ve okunmayan listeyi tek tek yazmak suretiyle sizinle paylaşıyorum. bunu doktorum faksladı. bilginiz olsun. bu bebek için yeterli beslenme şekliymiş.

1 GÜNLÜK ÖRNEK MENÜ
sabah:1 su bardağı süt(160 gr)1 kibrit kutusu peynir (30gr) 5 adet zeytin domates salatalık 3 ince dilim ekmek
öğle:1 porsiyon etli sebze yemeği az yağlı salata 1 su bardağı yoğurt 3 ince dilim ekmek ve ya 1 porsiyon pilav,makarna
ikindi: 2 porsiyon meyve (1 ufak elma ve 1 portakal) 1 kibrit kutusu peynir 2 ince dilim ekmek, istenirse domatez v.s
akşam: 3 köfte kadar kırmızı et tavuk ya da balık (100gr) 1 porsiyon sebze yemeği) az yağlı salata 3 ince dilim ekmek
gece:2 porsiyon meyve (yarım muz ve 3 adet kayısı) 1 su bardağı süt

haftada 2-3 kez 1 kibrit kutusu peynir yerine 1 yumurta yenebilir.
1 su bardağı süt 1 su bardağı yoğurtla eşdeğerdir.
1 porsiyon et yerine 1 porsiyon kuru baklagil yenebilir

günde 6-8 bardak su içiniz.
yemeklerde sıvı yağ kullanınız.
şekerli ürünleri mümkün olduğunca az tüketiniz.
iyotlu tuz kullanınız.
çay kahve kola gibi kafein içeren yiyecekler yerine bitkisel çay tercih ediniz.
çiğ kırmızı et ve şarküteri ürünü tüketmeyiniz.
katkı maddesi fazla olan ürünlerden tüketmeyiniz.
pastörize ve sterilize süt ve süt ürünleri tüketiniz.
mevsim sebze ve meyvelerini tercih ediniz.
tatlandırıcı ile yapılmış diyet reçel diyet çikolata gibi ürünleri klullanmayınız.
güneş ışığından yeterince faydalanmaya çalışınız.
kilonuzu sık sık kontrol ediniz.
doktorunuza danışmadan ilaç kullanmayınız.

bu diyet size 1800 kalori 72 gr protein 1000mg kalsiyum sağlamaktadır.

selam herkese...

çok sevindim canım. ben de haftasonu yaptırıcam ama detaylıda suyum fazlaymış o da şekerin yükse4k olmasına delaletmiş. o yüzden erken yaptırıcaz şeker testini. ve artık dikkat etmek zorundayım. umarım normale döner. kafaya taktım aslında biraz.

selam herkese...

Gözün aydın canım. Maşallah...

selam herkese...

bişi sorayım aklıma gelmişken aç karnınamı gidiyosun yükleme için,birde hemen sonucu öğrenebiliyormusun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…