- 12 Kasım 2009
- 5.763
- 4.816
- 698
kızlar doktorumun verdiği 1800 cal diyet listesini burdan eklentilerle gönderiyorum. okunmazsa indirebilir misiniz bilmiyorum. belki faydası olur. gereğinden fazla besleniyoruz bazen ve gereğinden fazla şeker yağ yüklüyoruz vücudumuza. sonra onlar bize şeker ve kilo olarak dönüyor. burdan ekliyorum başka yolunu da bilmiyorum açıkçası buraya resim yüklenenin .
Kıslar ben bu arada tetenoz aşısını sordum doktoruma ,hiç gerek yok dedi,istersen vurdurabilirsin ama çok gereksiz dedi..Siz bilmiyorsunuz belki ama halaaa evde doğum yapan kadınlar var dedi..Bu aşı asıl onlara lazım dedi...Ben de doktoruma güvendiğim için vurdurmamaya karar verdim..
arkadaslar ordamısınz su topiklere resimlere bakmam için ne yapmam lazım acaba
canım scanerdan geçirdim jpeg halime getirdim ama başka nasıl gönderilir bilmiyorum açıkçası.Canım hiçbirşey okunmuyor maalesef büyütüncede okunmuyor silik çok...
selam herkese...
şeker yüklemesinden geliyorum. normal çıktı çok şükür
midem falanda bulanmadı. bende daha kötü olur diyordum ama gayet rahattı.
herkesinki normal çıkar inşallah...
kızlar doktorumun verdiği 1800 cal diyet listesini burdan eklentilerle gönderiyorum. okunmazsa indirebilir misiniz bilmiyorum. belki faydası olur. gereğinden fazla besleniyoruz bazen ve gereğinden fazla şeker yağ yüklüyoruz vücudumuza. sonra onlar bize şeker ve kilo olarak dönüyor. burdan ekliyorum başka yolunu da bilmiyorum açıkçası buraya resim yüklenenin .
canım scanerdan geçirdim jpeg halime getirdim ama başka nasıl gönderilir bilmiyorum açıkçası.
gözün aydın canım:)))
selam herkese...
selam herkese...
selam herkese...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?