2010 Temmuz Anneleri : )

Ellerine sağlık canım teşekkür ederiz...

Benim beslenme şeklime çok benziyor.

Sadece tatlılar eksik kalmış bu listede...
:roflol::roflol:

bişi sorayım aklıma gelmişken aç karnınamı gidiyosun yükleme için,birde hemen sonucu öğrenebiliyormusun?

açlık kan şekerine bakılcaksa aç karnı gidiyosun. doktoruna sorsana ne istiyo.bend e daha gitmedim ama doktorum aç gel dedi. hatta gece 12den sonra bşişi yeme dedi.

ya ne zamandır takip ediyorum ama. bir türlü kısmet olmadı sohbete katılmaya. seni burda görünce geleyim dedim.) biraz önce bizim sayfaya mesj attım sana sonra baktım burdasın:)

ben sana şimdi cevap verdim diğer sayfada. epey bir kontrol ettim cevap yazdın mı diye. buraya ben uzun zamandır yazıyorum.sen de faydalanırsın arkadaşlar sağolsun ç.ok samimi ve iyi niyetli ben baya bir vakit eçirir oldum işler de hafifledi.

okudum mesajını canım orda cevapladım. ya benim işler bu aralar biraz yoğun bi de toparlamaya çalışıyorum ki eh zaman hızlı geçiyor. onun için bu aralar pek sık giremiyorum. sen napıcan bebiş olunca ne kadar izin yapıcan

kıslar kasık ağrıları yaşıyor musunuz?Ben dünden beri ara ara yaşıyorum..

bazen karnımın alt tarafında ağrı oluyor. genelde tuvaletim gelince. gidene kadar wcye kıvramıyorum sonra geçiyor. bir de bazen aşağıya doğru ince bir ağrı giriyor ama geçici yine. benim çektiğim bel ve sırt ağrısının yanında onlar hiçbişey.

senin bebek kaç haftalıktı? ben 8 aya kadar dayanayım son 1 ay izin alayım diyorum ama. kısmet. evde sıkılrım. dayanabildiğim kadar dayanıcam. doktor izin verdiği sürece.

senin bebek kaç haftalıktı? ben 8 aya kadar dayanayım son 1 ay izin alayım diyorum ama. kısmet. evde sıkılrım. dayanabildiğim kadar dayanıcam. doktor izin verdiği sürece.
ben 29 dayım. bizimki aile şirketi . eşim, kayınpederim diğer kardeş hep birlikteyiz. ben de dayanabildiğim kadar giderim diyorum. doğumdan sonra bi müddet idare ederim. ama fazla evde kalamam .işyerimle evim çok yakın onun için biraz rahatım. annemler de yakın bi şeklde halledicez artık.

kaçıncı haftandasın canım. ben 29 dayım ve epey zamandır kasık ağrım var. doktorum olur diyor. bebek büyüdükçe normalmiş

22+4 üm henüz doktoruma sölemedim ama böyle sürerse söyliycem..Dün epey rahatsız etti bugün bir ara girdi çıktı..Bakalım şimdiye kadar bişi yok...
Allah kurtarsın papatya :)) 29 hafta epey olmuş maşallaaahh :1rolleyes:

Şimdilik bel ve sırt ağrım yok çok şükür..Kasıklarda ağrımaasa tam süper olcak D
Yürüyüşe başladım 2 gündür akşamları 20 dk. yürüyorum..Doktorum bel ve sırt ağrıları için yüzmeyi öneriyor ama nerdeeeeee....Bu soğukda ne mümkün..

havuzlardan bi mikrop kaptın mı gittin.bir de üşütme meselesi var. ben pek cesaretli değilim. bazen çok ağrıyor sırtım bazen az. mesela bugün çok ağrıyor. masa başında kıvranıp duruyorum bi sağa bi sola.

sağol canım hepimizi inşallah:) benim de o haftalarda başlamıştı. doktorunla da konuş için rahat eder endişelenme daha ilerki haftalarda bebek büyüdükçe gerilmeyi de baya hissedersin. bi de benimki çok hareketli maşallah fıldır fıldır içimde

senin evin memoriale yakın mı? oraya gidiyorum demiştin. yakınsa evlerimiz çok yakın demektir.

kızlar allahtan benim bel ağrım yok şimdilik.) ama 2 haftadır bebek büyüdükçe karnımın gerilmesi arttı ve beni mahvediyor

Onu ben doktoruma sordum yani havuzdan mikrop kapma meselesini...Hiçbişey olmaz dedi..Bir fitil verdi havuzdan çıktıktan sonra kullan mikrop falan kapmassın dedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…