bişi sorayım aklıma gelmişken aç karnınamı gidiyosun yükleme için,birde hemen sonucu öğrenebiliyormusun?
flowersun merhaba canım:)
ya ne zamandır takip ediyorum ama. bir türlü kısmet olmadı sohbete katılmaya. seni burda görünce geleyim dedim.) biraz önce bizim sayfaya mesj attım sana sonra baktım burdasın:)merabaaa. sen de mi galdin temmuz annelerine.
ya ne zamandır takip ediyorum ama. bir türlü kısmet olmadı sohbete katılmaya. seni burda görünce geleyim dedim.) biraz önce bizim sayfaya mesj attım sana sonra baktım burdasın:)
ben sana şimdi cevap verdim diğer sayfada. epey bir kontrol ettim cevap yazdın mı diye. buraya ben uzun zamandır yazıyorum.sen de faydalanırsın arkadaşlar sağolsun ç.ok samimi ve iyi niyetli ben baya bir vakit eçirir oldum işler de hafifledi.
kıslar kasık ağrıları yaşıyor musunuz?Ben dünden beri ara ara yaşıyorum..
okudum mesajını canım orda cevapladım. ya benim işler bu aralar biraz yoğun bi de toparlamaya çalışıyorum ki eh zaman hızlı geçiyor. onun için bu aralar pek sık giremiyorum. sen napıcan bebiş olunca ne kadar izin yapıcan
kaçıncı haftandasın canım. ben 29 dayım ve epey zamandır kasık ağrım var. doktorum olur diyor. bebek büyüdükçe normalmişkıslar kasık ağrıları yaşıyor musunuz?Ben dünden beri ara ara yaşıyorum..
ben 29 dayım. bizimki aile şirketi . eşim, kayınpederim diğer kardeş hep birlikteyiz. ben de dayanabildiğim kadar giderim diyorum. doğumdan sonra bi müddet idare ederim. ama fazla evde kalamam .işyerimle evim çok yakın onun için biraz rahatım. annemler de yakın bi şeklde halledicez artık.senin bebek kaç haftalıktı? ben 8 aya kadar dayanayım son 1 ay izin alayım diyorum ama. kısmet. evde sıkılrım. dayanabildiğim kadar dayanıcam. doktor izin verdiği sürece.
kaçıncı haftandasın canım. ben 29 dayım ve epey zamandır kasık ağrım var. doktorum olur diyor. bebek büyüdükçe normalmiş
bazen karnımın alt tarafında ağrı oluyor. genelde tuvaletim gelince. gidene kadar wcye kıvramıyorum sonra geçiyor. bir de bazen aşağıya doğru ince bir ağrı giriyor ama geçici yine. benim çektiğim bel ve sırt ağrısının yanında onlar hiçbişey.
Şimdilik bel ve sırt ağrım yok çok şükür..Kasıklarda ağrımaasa tam süper olcakD
Yürüyüşe başladım 2 gündür akşamları 20 dk. yürüyorum..Doktorum bel ve sırt ağrıları için yüzmeyi öneriyor ama nerdeeeeee....Bu soğukda ne mümkün..
22+4 üm henüz doktoruma sölemedim ama böyle sürerse söyliycem..Dün epey rahatsız etti bugün bir ara girdi çıktı..Bakalım şimdiye kadar bişi yok...
Allah kurtarsın papatya :)) 29 hafta epey olmuş maşallaaahh :1rolleyes:
ben 29 dayım. bizimki aile şirketi . eşim, kayınpederim diğer kardeş hep birlikteyiz. ben de dayanabildiğim kadar giderim diyorum. doğumdan sonra bi müddet idare ederim. ama fazla evde kalamam .işyerimle evim çok yakın onun için biraz rahatım. annemler de yakın bi şeklde halledicez artık.
havuzlardan bi mikrop kaptın mı gittin.bir de üşütme meselesi var. ben pek cesaretli değilim. bazen çok ağrıyor sırtım bazen az. mesela bugün çok ağrıyor. masa başında kıvranıp duruyorum bi sağa bi sola.
senin evin memoriale yakın mı? oraya gidiyorum demiştin. yakınsa evlerimiz çok yakın demektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?