aman canım sakın havuza sakın güvenme. benim kardeşim yaz sonu havuzdan enfeksiyon kaptı. 1 hafta hastane de tedavi gördü. risk almaya değer mi. yürüyüşünü yap yeterOnu ben doktoruma sordum yani havuzdan mikrop kapma meselesini...Hiçbişey olmaz dedi..Bir fitil verdi havuzdan çıktıktan sonra kullan mikrop falan kapmassın dedi...
kızlar doğum işini ne yaptınız. bir ara bayağı araştırdım hangi hastane diye ama sonra bunaldım. karar verdiniz mi?
evet canım florence dediğin avrupa hastanesi de diyorlar o mu? kendi doktorun mu yapacak?ben florance nightingale düşünüyorum konuşmuştuk senle gerçi. ama Allah korusun erken doğum olursa da karşıda medipole gidicem.
evet canım florence dediğin avrupa hastanesi de diyorlar o mu? kendi doktorun mu yapacak?
benim problemim doktorum memorial harici gelemiyo. memorial da baya pahalı. alternatif varken o kadar vermekte istemiyoruz. bakalım napıcaz. abimin eşi nisan sonuna doğru medipolde doğum yapacak. ilki de ordaydı çok memnun kaldı.
Ben medical park göztepede yapıcam kısmetsee
canım valla anadolu yakasında alternatif daha çok ve hastaneler daha yeni. avrupa yakasındakiler eski ve çok pahalı. medical park iyi diye duydum. burda fatih ve bahçelievlerde var ama bana biraz uzak. olurda ters bir zamanda doğum denk düşer de bi problem olur diye korkuyorum. oktorum da gelmiyo zaten başka hastaneye ..
metropolitanda bi arkadaşım yaptı 4 sene önce. inanılmaz memnundu. gerçi sezaryen yaptı ama doktoru da oradan bi doktor yanılmıyorsan bülent beydi. orası içinde iyi diyorlar. normal doğum ne kadarmış ? bende doktoruma alıştım. değiştirmek istemiyorum hayırlısı inşallahflorance avrupa hastanesi değil. gayrettepede metropolitan hastanesi diye geçiyor. yani orası da çok pahalı. memorial kadar değil ama oldukça pahalı. ama benim doktorum zaten orasının doktoru. ne bilim bu yaşta bi kere doğuruyoruz. medipol karşıda. iyi bi hastane tabi ama memorialle karşılaştırılmaz.yani hizmet açısından. epidural için anestezist filan çok önemli. bir de benim doktorum zaten pahalı. medipolde yaparsam da aynı parayı alcak. bakalım. daha kesin bişey yok. ama ben medipolü ssk geçtiği için erken doğum ve kovez riskine karşı aklımın bi köşesinde tutuyorum.medical park için de çok iyi diyolar.araştırısan.son anda doktor nasıl değiştirceksin. bazen benim de kafam atıyo diyorum bırakayım doktoru medipolden bi doktordan randevu alayım. ve doğumu orda yapayım. ama bakalım. kısmet.
metropolitanda bi arkadaşım yaptı 4 sene önce. inanılmaz memnundu. gerçi sezaryen yaptı ama doktoru da oradan bi doktor yanılmıyorsan bülent beydi. orası içinde iyi diyorlar. normal doğum ne kadarmış ? bende doktoruma alıştım. değiştirmek istemiyorum hayırlısı inşallah
normal 6250 sezaryen 7250 epidural için 800 ekstra alıyorlar. benim özel sigortam var ama bu fiyatları karşılasın diye buna yakın prim ödemem gerekiyordu. poliçemi yenilerken doğumu çıkardım kendim karşılıcam. indirim yapıyorlar sigortama % 25 gibimemorialde epidural sezeryan ve normal doğum ne kadar?
off ya şimdi bu fiyatları duyupta git memorial da yap. 2 katı canım ya sonuçta doğuyo işte nerde olursa olsun.allah sağlıkla nasip etsin hepimize. valla bi düşüneyim. metropolitan fikri fena değil. doktorun ne alıyor?epiduralle normal doğum2950tl. ama bana doktorum indirim yaptırırız dedi. gel seni de benim doktoruma götüreyim. çok seversin çok tatlı bir adam. ve klinik te süper temiz ve lüks. :))
normal 6250 sezaryen 7250 epidural için 800 ekstra alıyorlar. benim özel sigortam var ama bu fiyatları karşılasın diye buna yakın prim ödemem gerekiyordu. poliçemi yenilerken doğumu çıkardım kendim karşılıcam. indirim yapıyorlar sigortama % 25 gibi
ne güzel artık doğum planları yapılıyo, hastaneler araştırılıyor benim çok fazla bir seçim şansım yok bizim burada bir kadın doğum hastanesi var o da çok iyi imkanlara sahip
off ya şimdi bu fiyatları duyupta git memorial da yap. 2 katı canım ya sonuçta doğuyo işte nerde olursa olsun.allah sağlıkla nasip etsin hepimize. valla bi düşüneyim. metropolitan fikri fena değil. doktorun ne alıyor?
valla canım eğer temiz ve güvenilir bir yerse ne mutlu sana bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allahım. keşke yakınlarda benim de öyle bir yer olsa valla zaman yaklaştıkça insan stres yapıyo:)ne güzel artık doğum planları yapılıyo, hastaneler araştırılıyor benim çok fazla bir seçim şansım yok bizim burada bir kadın doğum hastanesi var o da çok iyi imkanlara sahip
off ya şimdi bu fiyatları duyupta git memorial da yap. 2 katı canım ya sonuçta doğuyo işte nerde olursa olsun.allah sağlıkla nasip etsin hepimize. valla bi düşüneyim. metropolitan fikri fena değil. doktorun ne alıyor?
fena değil yine de memorial dan çok iyi. eşimle bi konuşayım. metropolitan olayını sağol canım. bakalım hayırlısı olur inşallah. sen kaçıncı haftadaydın benle aranda kaç hafta var merak ettim.doktorum 2000 alıyorum dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?