fena değil yine de memorial dan çok iyi. eşimle bi konuşayım. metropolitan olayını sağol canım. bakalım hayırlısı olur inşallah. sen kaçıncı haftadaydın benle aranda kaç hafta var merak ettim.
ya kesinlikle haklısın. medipol bu konuda süper . ama ters değilmiya zamansız bi şekilde gitmek gerekirse olurda yetişemezsek falan diye beni bu tip korkular bastı:) onun için biraz da yakın olsun diyorumyani bizim ofiste 2 kişi doğurdu ikisi de bakırköyde çamlık hastanesinde doğurdu 1000tl ödedi ve aldı bebeğini geldi. çok ta memnunlar. medipolde görümcem doğurdu 1400tl verdi toplam. üstelik sezeryan. bir de bebek 10 gün küvezde kaldı. herşey dahil toplam 1400tl ödedi.bebeğin ssk masraflarını devlet karşıladı. bazen ben de düşünüyorum. sonuçta doğuruyosun alıp bebeğini evine geliyosun. memorial aşırı pahalı. ben metropolitanı çok istiyorum ama onda bile kararsızım yani.bazen eşime diyorum ya bizim doktora bi çelme taksak ve medipolde bir doktora gitsek ve orda doğursak 3-4 milyar karımız olur.ama eşim de 5-6 milyara kadar öderiz kasma istediğin yerde doğur diyor. bakalım.
fena değil yine de memorial dan çok iyi. eşimle bi konuşayım. metropolitan olayını sağol canım. bakalım hayırlısı olur inşallah. sen kaçıncı haftadaydın benle aranda kaç hafta var merak ettim.
ya kesinlikle haklısın. medipol bu konuda süper . ama ters değilmiya zamansız bi şekilde gitmek gerekirse olurda yetişemezsek falan diye beni bu tip korkular bastı:) onun için biraz da yakın olsun diyorum
Flowersun senin doktorun kim tatlım?
ben 24. haftadayım.
http://www.kadinlarkulubu.com/dokto...ul-cankat-klinik-drcihan-erdogdu-tavsiye.html
burda tavsiye için bi forum açmıştım ben. diğer hastaları da bişiler yazmış. bi bakın şisterseniz.
yani sancı başladığı andan itibaren 12 saat vaktin varmış bana öyle söylediler. eğer cuma günü saat 6 da sancımız tutarsa trafik olur tabi. yoksa problem olmaz.o da duruma göre değerlendirilir heralde.
Belli ki güzel yaa süpermiş ama karşıdaa((((((((
link için sağol canım incelicem haberleşiriz. ben çıkıyorum canım görüşürüz. herkese iyi akşamlar....
hayır canım fulyada klinik karşıda değil.
Ben anadolu yakasındayım tatlım..
hayır canım fulyada klinik karşıda değil.
aa evet pardon ben papatya yazdı sandım . ben karşıda olsam heralde kesin medipole giderdim. ya da arhun hanlıoğlu var onu çok tavsiye etmişlerdi ona giderdim.
Medipol şuan elimin altında olsunda benim için bir alternatif....Belli olmaz ..
Arhun Hanlıoğluda mı medipolde canım?
flowersun ayrıntılıya girmişsin canım geçmiş olsun şekerine dikkat et canım fazla tatlı yeme ben omeyve sularından içmedim hep soda içtim tatlı olarak günde bir magnum yiyorum ama 350 kalori oda bi tanede çukulata yesemmi diyorum sonra boşver kilo almıyım diyoruma.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?