2010 Temmuz Anneleri : )

ya kesinlikle haklısın. medipol bu konuda süper . ama ters değilmiya zamansız bi şekilde gitmek gerekirse olurda yetişemezsek falan diye beni bu tip korkular bastı:) onun için biraz da yakın olsun diyorum

fena değil yine de memorial dan çok iyi. eşimle bi konuşayım. metropolitan olayını sağol canım. bakalım hayırlısı olur inşallah. sen kaçıncı haftadaydın benle aranda kaç hafta var merak ettim.

http://www.kadinlarkulubu.com/dokto...ul-cankat-klinik-drcihan-erdogdu-tavsiye.html
bak burda bi link açmıştım ben doktorla ilgili tavsiye bölümünde. bi konuş. hem bana da tecrübe olur.
kliniğin adresi de http://www.cankatklinik.com/

ya kesinlikle haklısın. medipol bu konuda süper . ama ters değilmiya zamansız bi şekilde gitmek gerekirse olurda yetişemezsek falan diye beni bu tip korkular bastı:) onun için biraz da yakın olsun diyorum

yani sancı başladığı andan itibaren 12 saat vaktin varmış bana öyle söylediler. eğer cuma günü saat 6 da sancımız tutarsa trafik olur tabi. yoksa problem olmaz.o da duruma göre değerlendirilir heralde.

slm kızlar
ooo doğum konusu açılmış beni ateş bastı :kedi:

bu arada güzel haberler alan arkadaşları tebrik ederim
papatyacım senin adına da çok sevindim

yani sancı başladığı andan itibaren 12 saat vaktin varmış bana öyle söylediler. eğer cuma günü saat 6 da sancımız tutarsa trafik olur tabi. yoksa problem olmaz.o da duruma göre değerlendirilir heralde.

ya bu meseleyle ilgili ne ilginç hikayeler anlatıyolar. mesela bi arkadaşım kağan kocatepenin hastası. ikiz bebeğe hamileydi. sabah işe gitmiş ve suyu boşalmış işyerinde. fakat umursamamış kız. akşama doğru aramış kağan beyi. hastaneye gitmişler. kağan beyind e randevulu doğumu varmış .iptal etmiş doğumu acil almış arkadaşı. ikiz bebek ve bir tanesi doğum kanalına girmiş. kağan bey 5 dakkikada sezeryanle almış ilk bebeği hemen ikinciyi tekrar doğum kanalından rahmin içine itmiş ikinciyi de almış. ama demiş ki ömrümden 10 yıl gitti. 5 dakkada iki bebeği alıcam diye. yoksa galiba bi bebek normal doğum olsaymış ikincisi sezeryan olamıyomuş normalde de risk varmış felan. millet çok rahat biz çok telaş yapıyoruz.

hayır canım fulyada klinik karşıda değil.

flowersun ayrıntılıya girmişsin canım geçmiş olsun şekerine dikkat et canım fazla tatlı yeme ben omeyve sularından içmedim hep soda içtim tatlı olarak günde bir magnum yiyorum ama 350 kalori oda bi tanede çukulata yesemmi diyorum sonra boşver kilo almıyım diyoruma.s

aa evet pardon ben papatya yazdı sandım . ben karşıda olsam heralde kesin medipole giderdim. ya da arhun hanlıoğlu var onu çok tavsiye etmişlerdi ona giderdim.

Medipol şuan elimin altında olsunda benim için bir alternatif....Belli olmaz ..
Arhun Hanlıoğluda mı medipolde canım?

ya çok sağol.yani hayatı boyunca tatlı yiyemiyen bi çukulatadan 2 diş yiyince içi bayılan ben. 2 hafta tatlı krizine girdim hemen şekerim yükselmiş. ama en kötüsü bebeğin suyu fazlalaşmış. aslında üzüldüm bayaa. doktorum dikkat edersen dengelenir dedi ama kızdım kendime yani. deli gibi meyve suyu içtim. çukulatayı tatlıyı düşündüm ama meyve suyundan şekerimin yükseleceğini düşünemedim. neyse artık sağlık olsun. düzelir dedi doktor neyseki.

KIZLAR BÜTÜN KEMıKLERıM BATIYOR SANKı ÇOK YORGUN HıSSEDıYORUM KENDıMı
NEYSE Kı ÇOK AZ KALMIŞ MESAı BıTıMıNE mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…