2010 Temmuz Anneleri : )

ben öğle aralarında acıktıkça ya meyve ya çukulata filan yiyodum. şimdi ne yicem. şeker çukulata ve meyve dahi yasak.

kflowercim çok pahalı ya özelde arabamı alıyoruz bende imkanlarımı zorlasam giderim özele ama diyorumki o parayı bebişe harcıyım bizim sigortamız var ssk ssk doktorunun özel muaynahanesine gidiyoruz her ay 100 tl doğumu anestezili sezeryan istiyorum allah nasip ederse doğum korkum varda devlet hastanesinde yapılıcak inşallah

slm kızlarrr... nasılsınız ??? ben biraz yorgunum sürekli pc başında oturmaktan belim sırtım ağrıyo
sizler nasılsınız bakalım :CüvCüv:

slm kızlarrr... nasılsınız ??? ben biraz yorgunum sürekli pc başında oturmaktan belim sırtım ağrıyo
sizler nasılsınız bakalım :CüvCüv:

senin beşin ultrason resminide gördüm canım sende girmişin ayrıntılıya gözün aydın

ya banada çok uçuk geldi rakamlar bu ne ya doğum altı üstü çok paramda olsaa vermezdim şahsenn sonucta allah korusun beklenmedık şeyler yaşanacaksa en lüks hastanedede yaşanack benn şuan ssknı karşıladığı bir hastaneye gidiorumm nerde olsaydımda aynısını yapardım allah korusun kotu bir hastalık mı kı bukadr ucret para yazık ya çocuğumun gelecğı için bir hesap açar ona atarım her yerde aynı sancıyı çekicem nede olsa

KIZLAR BÜTÜN KEMİKLERİM BATIYOR SANKİ ÇOK YORGUN HİSSEDİYORUM KENDİMİ
NEYSE Kİ ÇOK AZ KALMIŞ MESAİ BİTİMİNE mafoldumben

ps başından oturmaktan ağrıyo hamilelik olduğu için allah kolaylık versin

evet canım ya bende öyle düşünüyorum bebişler olduktan sonra sürekli mama bez sağlık ileride eğtimi para hep lazım olacak bende o parayı bebişe harcayım diyorum tercih meselesi

evet canım ya bende öyle düşünüyorum bebişler olduktan sonra sürekli mama bez sağlık ileride eğtimi para hep lazım olacak bende o parayı bebişe harcayım diyorum tercih meselesi

kesınlıkle ama benn hastanelere kızıorum bu ne uçuk fıyatlar bende ozel hastaneye gıdorum nomal doğum fark ucreti 120 tl sezeryan 250 tl ssk çalışanlara sen nesınkı 4 mılyar 5 mılyar ıstıyorsun yataklarınmı altından burdada konusunda uzman doktorlar var ordada hepsi aynı universitedn mezunn soyuluyoruz resmen Çok üzgünüm çoook

evet tabi tercih meselesi. biz tüp bebek aşamasındaydık. yani bankaya kredi için başvurmuştuk tüp bebek için kredi alcaktık. son anda bu doktorun tedavisi sayesinde tüp bebekten kurtulduk. çok daha fazlalarını gözden çıkarmıştık. bir de benim yaşım biraz ileri. muhtemelen de 1 kere doğum yapabilicem. eşim de iyi bi yerde olsun istiyor. ama bakalım daha henüz karar net değil. yani doktorumu değiştirmem lazım. doktorumu da değiştirmek istemiyorum. herkesin değerlendirdiği kriterler farklı. şimdi sırf ucuz diye hiç tanımadığım bir doktora gidicem. korkuyorum açıkçası.

senin beşin ultrason resminide gördüm canım sende girmişin ayrıntılıya gözün aydın

ayrıntılıya bir ay önce girmiştim bu normal ultrason görüntüsü bat diye gösterdi kendini kuzucum... ayrıntılıda kıçını dönmüştü kaydirigubbakcemile3

nasılsınız kızlar ben sabahtan beri şu kan şekeri ölçme cihazıyla uğraşıyorum kalkar kalkmaz gittim eczaneden aldım ama bozuk çıktı sandım Allah tan hemen ilgilendiler geldiler baktılar ben yanlış ölçmüşüm kanı tam çektirmemişim herkes ler iyimi bu arada

sende haklısın canım bebeğini sağlıkla kucağına alda gersi önemli değil para pul hep kazanılır a.s.

kızlar bende hafta sonu medicana ya gittik doğum fiyatlarını öğrenmek için sigortalı olunca normal 1300tl sezeryan 2100 diyor Ozoof cum bide medicana ile zeynep hanımın anlaşması varmış normal 600 tl sezeryan 1250 imiş ama bu hastanenin fiyatı Zeynep hanımada ücretini ödüyosun ayrıca ama nekadar bilmiyorum yani çok pahalı :1no2:

sen nereye gidiyorsun şimdi canım

kızlar çok korkuyorum
bugün eve geldiğimde iç çamaşırımı ıslak gördüm
ve ben akarken hissetmedim bile
berrak bi sıvı
az da değil
şimdi de damla damla geliyo
bu ne şimdi yaa
böyle bişey yaşadınız mı

doktorunu arasana canım. bi kere kardeşimin eşi de aynı şeyi yaşayıp hastaneye gitmişti ama idrar kaçırıyomuş meğerse öle bişey çıkmıştı. ama belli olmaz rahim ağzına bakmışlar mıydı hiç. heralde ağrısı sızısı olur amniyon suyu olsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…