KIZLAR BÜTÜN KEMİKLERİM BATIYOR SANKİ ÇOK YORGUN HİSSEDİYORUM KENDİMİ
NEYSE Kİ ÇOK AZ KALMIŞ MESAİ BİTİMİNE mafoldumben
yani bizim ofiste 2 kişi doğurdu ikisi de bakırköyde çamlık hastanesinde doğurdu 1000tl ödedi ve aldı bebeğini geldi. çok ta memnunlar. medipolde görümcem doğurdu 1400tl verdi toplam. üstelik sezeryan. bir de bebek 10 gün küvezde kaldı. herşey dahil toplam 1400tl ödedi.bebeğin ssk masraflarını devlet karşıladı. bazen ben de düşünüyorum. sonuçta doğuruyosun alıp bebeğini evine geliyosun. memorial aşırı pahalı. ben metropolitanı çok istiyorum ama onda bile kararsızım yani.bazen eşime diyorum ya bizim doktora bi çelme taksak ve medipolde bir doktora gitsek ve orda doğursak 3-4 milyar karımız olur.ama eşim de 5-6 milyara kadar öderiz kasma istediğin yerde doğur diyor. bakalım.
slm kızlarrr... nasılsınız ??? ben biraz yorgunum sürekli pc başında oturmaktan belim sırtım ağrıyo
sizler nasılsınız bakalım :CüvCüv:
KIZLAR BÜTÜN KEMİKLERİM BATIYOR SANKİ ÇOK YORGUN HİSSEDİYORUM KENDİMİ
NEYSE Kİ ÇOK AZ KALMIŞ MESAİ BİTİMİNE mafoldumben
ya banada çok uçuk geldi rakamlar bu ne ya doğum altı üstü çok paramda olsaa vermezdim şahsenn sonucta allah korusun beklenmedık şeyler yaşanacaksa en lüks hastanedede yaşanack benn şuan ssknı karşıladığı bir hastaneye gidiorumm nerde olsaydımda aynısını yapardım allah korusun kotu bir hastalık mı kı bukadr ucret para yazık ya çocuğumun gelecğı için bir hesap açar ona atarım her yerde aynı sancıyı çekicem nede olsa
evet canım ya bende öyle düşünüyorum bebişler olduktan sonra sürekli mama bez sağlık ileride eğtimi para hep lazım olacak bende o parayı bebişe harcayım diyorum tercih meselesi
evet canım ya bende öyle düşünüyorum bebişler olduktan sonra sürekli mama bez sağlık ileride eğtimi para hep lazım olacak bende o parayı bebişe harcayım diyorum tercih meselesi
senin beşin ultrason resminide gördüm canım sende girmişin ayrıntılıya gözün aydın
evet tabi tercih meselesi. biz tüp bebek aşamasındaydık. yani bankaya kredi için başvurmuştuk tüp bebek için kredi alcaktık. son anda bu doktorun tedavisi sayesinde tüp bebekten kurtulduk. çok daha fazlalarını gözden çıkarmıştık. bir de benim yaşım biraz ileri. muhtemelen de 1 kere doğum yapabilicem. eşim de iyi bi yerde olsun istiyor. ama bakalım daha henüz karar net değil. yani doktorumu değiştirmem lazım. doktorumu da değiştirmek istemiyorum. herkesin değerlendirdiği kriterler farklı. şimdi sırf ucuz diye hiç tanımadığım bir doktora gidicem. korkuyorum açıkçası.
kızlar bende hafta sonu medicana ya gittik doğum fiyatlarını öğrenmek için sigortalı olunca normal 1300tl sezeryan 2100 diyor Ozoof cum bide medicana ile zeynep hanımın anlaşması varmış normal 600 tl sezeryan 1250 imiş ama bu hastanenin fiyatı Zeynep hanımada ücretini ödüyosun ayrıca ama nekadar bilmiyorum yani çok pahalı :1no2:
sen nereye gidiyorsun şimdi canım
kızlar çok korkuyorum
bugün eve geldiğimde iç çamaşırımı ıslak gördüm
ve ben akarken hissetmedim bile
berrak bi sıvı
az da değil
şimdi de damla damla geliyo
bu ne şimdi yaa
böyle bişey yaşadınız mı
offffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?